- 3 Şubat 2009
- 10.070
- 17.567
- 823
- 44
Ya pardon da hakliysa ne diye yan ciziosun. Guzel bi uyumla öpüştügun insan bulmak cok zor bisey. Ben sahsen hic opmesini begendigim bi adama aşık olmamazlik etmedimHaklı ama engeli bastım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya pardon da hakliysa ne diye yan ciziosun. Guzel bi uyumla öpüştügun insan bulmak cok zor bisey. Ben sahsen hic opmesini begendigim bi adama aşık olmamazlik etmedimHaklı ama engeli bastım.![]()
Ya öyle ama beklemediğim bir anda oldu.Ya pardon da hakliysa ne diye yan ciziosun. Guzel bi uyumla öpüştügun insan bulmak cok zor bisey. Ben sahsen hic opmesini begendigim bi adama aşık olmamazlik etmedimAllah carpar valla. Çünkü bazen duygusal bisey hissedersin ama öpüşünce uçar gider bu muymuş pehhh şeklinde. Öyle zor bisey.
aman aman escobar hanım ne de bilmiş konuşuyorsunuz.Öpüşme pazarlığı yapan yusufla görüşmeye devam eden de sizdiniz yoklukta olan adam yanlış mı hatırlıyorum.Millete akıl verirken çok bilmişsiniz maşallah aahhahaSizi yoklamış gibi geldi,eğer izin verseydiniz daha da ileri giderdi.İlk buluşmada bana böyle yaklaşan biri bana güven vermezdi.Numaramı silme derken de sen bir yedekte dur,biraz zaman geçsin ben tekrar sana yazarım demek gibi geldi.Burada önemli olan karşı tarafın samimiyeti ve dürüstlüğü.Anın akışıyla bir anda çekim hissedip öpmüş olabilir.Bunda sıkıntı yok ama yine ara ara sizi yoklaması bana yoklukta bir adamın davranışı gibi geldi.Önemli olan size söylediği özürde gerçekten samimi olup olmadığını hissetmeniz.O hisse göre hareket edin bence,iç sesiniz yalan söylemez.
Iki bin yıllık konuda bu yorumu nerden, nasıl bulup bunları yazdınız hfjsjfkdaman aman escobar hanım ne de bilmiş konuşuyorsunuz.Öpüşme pazarlığı yapan yusufla görüşmeye devam eden de sizdiniz yoklukta olan adam yanlış mı hatırlıyorum.Millete akıl verirken çok bilmişsiniz maşallah aahhaha
Sakin uzak dur, fikirlerine saygı duymamış.Valla arabada olduğum için kontrol ondaydı.Ödüm koptu ama korktuğum bir şey olmadı.Olay oraya gitseydi can güvenliğim için sesimi çok da çıkarmazdım herhalde..O kadar çok şey duyuyoruz ki.Zaten canlı konum atmıştım kardeşime.
Ama yapmadı.
Ki baştan ben ona bu konudaki fikirlerimi söylemiştim bunu bilmesine rağmen böyle davranması beni üzdü.
Sen ne hissettin diye sorarsan açıkçası kadın olduğumu hissettim ona doğru çekildim.
Ama izin vermek istemedim.İlk ve her şey yeni.Bazı şeyler zamanında güzel.
herkesin normali farkli. ama istemediginiz bir seyi asla yapmayinBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
aman aman escobar hanım ne de bilmiş konuşuyorsunuz.Öpüşme pazarlığı yapan yusufla görüşmeye devam eden de sizdiniz yoklukta olan adam yanlış mı hatırlıyorum.Millete akıl verirken çok bilmişsiniz maşallah aahhaha
Ben de şaşkınım ya, özellikle benim yorumu bulup yazmış.Iki bin yıllık konuda bu yorumu nerden, nasıl bulup bunları yazdınız hfjsjfkd
siz kimsiniz de sizi özellikle takip edeyim kendinizi nimetten mi sayıyorsunuz ? ahahaha çok güldüm ya.Geçenlerde konu açmıştınız nasıl önüme çıkan diğer konuları okuyorsam o konuyu da okudum hatta hatırlıyorum siz kendinize değer vermiyorsunuz yusuf gibi birisini kendinize layık görüyorsunuz dedim herkeste beğenmişti ve çoğu kişi layığınızı bulduğunuzu söylemişti onlar da mı size değer veriyor takip ediyor ahahaha Sayfa sayfa başkalarının yorumlarını okudum sizi ilgilendiren bir şey değildi siz konuyu açtınız diye hayranınız mı oldum bu nasıl kıytırıktan bi bahane .Gerçekler yüzünüze vurulunca ağlamayın yokluktaki hanım.Beni baya takip ediyorsunuz anlaşılan ama ben sizi hiç bilmiyorum.Baya aklınızda yer etmişim,verdiğiniz değer için teşekkürler.Ben boş insanları aklımda tutamıyorum,kusura bakın
![]()
konu tesadüfen karşıma çıktı yorumların hepsini okurken bu kadının yorumuna denk geldim ve cevap verdim özellikle nerden bulacakmışım acaba saçmalıkkkIki bin yıllık konuda bu yorumu nerden, nasıl bulup bunları yazdınız hfjsjfkd
özellikle sizi niye bulayım konudaki diğer yorumları okurken bu yoruma da denk geldim cevap verdim, yorum yapmakta da özgürüm.Hayran kitleniz olsa gittiğiniz yerde olurdu ahahaha kıytırıktan kişinin tekisiniz denginiz gibi olan öpüşme pazarlığı yapan sizi cinsellik için kullanmak isteyen kişilerle görüşüp sonra ağlanıyorsunuzzz.Ben de şaşkınım ya, özellikle benim yorumu bulup yazmış.Hoşuma da gitti,hayran kitlem var anlaşılan.
Her okuduğunuz konuyu bu kadar aklınızda tutuyorsanız "Panten Boş Gezenler"ödülü size verilmelisiz kimsiniz de sizi özellikle takip edeyim kendinizi nimetten mi sayıyorsunuz ? ahahaha çok güldüm ya.Geçenlerde konu açmıştınız nasıl önüme çıkan diğer konuları okuyorsam o konuyu da okudum hatta hatırlıyorum siz kendinize değer vermiyorsunuz yusuf gibi birisini kendinize layık görüyorsunuz dedim herkeste beğenmişti ve çoğu kişi layığınızı bulduğunuzu söylemişti onlar da mı size değer veriyor takip ediyor ahahaha Sayfa sayfa başkalarının yorumlarını okudum sizi ilgilendiren bir şey değildi siz konuyu açtınız diye hayranınız mı oldum bu nasıl kıytırıktan bi bahane .Gerçekler yüzünüze vurulunca ağlamayın yokluktaki hanım.
neyin kinini tutabiliriim sizin ne vasfınız var ne artnız varmış benimlehiçbir bağınız yok ahahaha lafları sokunca kindar oluyorsam en alasıyım.Sokktum çıkmadı bir yerlerinizden yokluktaki hanım.Her okuduğunuz konuyu bu kadar aklınızda tutuyorsanız "Panten Boş Gezenler"ödülü size verilmeliBaya layıksınız bu ödüle.Hayatımı bu kadar önemseyip aklınızda tuttuğunuz için ayrıca teşekkürler
Bu kadar kin ve nefret dolu oluşunuzda hayatımın sizden daha iyi olduğu anlamına geliyor,aksi taktirde tanımadığınız birine bu kadar dolu oluşunuzun başka bir açıklaması olamaz.Kindar hanım biraz sakin olun.
Vedalaşman güzel olmuş hadi bilemeyerek 1 kere neyse isteği alamadı ama dedğiniz gibi 37373 kere ara ara yoklamaması gerekiyordu zamana bırakması gerekiyordu nefsiye hakim birisi değil demekkiBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Silme beni ara ara selam veririm miBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Adı üstünde ilk buluşma.ilişkinin devam edip etmeyeceği belli değil ki.buluştun diye öpüşmek zorunda mısın? Bir anda diyor.gayet de tanımadıgın birinin arabasına binince ödün kopar yani.evet kamusal alana çekmiş ama basıp gitmek zor değil altında araba varken.bu arada eskiden kadınlar buluttan nem kapardı şimdi de aşırı pişkinlik var.illa işin suyunu çıkartacağız ülkecek.düşünceli erkek zaten rahatsız olmasın diye saçma sapan bir yerde buluşma ayarlamaz.bir kafede insan gibi muhabbet eder.dur daha tövbe bismillah.ee tabi derdiniz skorsa ve aman ne kadar hızlı yaşıyorum diye buralarda hava atmaksa sallayın gitsin.Bence çok normal ama siz önceden söylediyseniz, ona göre davranması gerekirdi. Ara ara yoklaması da çok yanlış.
Bu kadar korku ve panik yaşıyor olmanız pek normal değil ama. Tabii ki tedbirli olmak gerekir ama seçtiğiniz kelimeler bana tuhaf geldi. İlişkilere ve erkeklere bakış açınız üzerine biraz düşünmeniz gerekiyor bence.
Alt tarafı kamusal bir alanda arabada birlikte oturmuşsunuz, ödünüzün kopmasına hiç gerek yok. "Kontrol ondaydı", "can güvenliğim için sesimi çıkaramazdım", "ama yapmadı" Bu kadar korkuyorsanız da "Hayır, oraya gitmeyelim" diyebilmeliydiniz.
Kesinlikle normal değil dizi filmlerde yaşamıyoruz :) bütün kişisel gelişim kitaplarında ilişki koçlarının eğitimlerinde öğretilen şeyler var , ilişki kocu bal ve adil beyi takip etmenizi öneririm gerçi çok yerinde bir tepki vermişsiniz zaman ve emek olmalı size değer veriyorsa gerçekten hissedersiniz biz kadınlar gelip geçici şeyleri sevmeyiz diye düşünüyorumBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Arabaya bindi diye insan gibi derdini de mi anlatamayacak insan.o zaman her evde buluşan da bir kere buluştu diye seks yapmak zorunda mı? Bu kadar mı ilkel canlılarız.belki onun da aklında vardı ama o havayı yakalayamadı, vazgeçti.32 yasinda iki yetiskin neden opusmesin?
1.bulusmada el tutmak icin izin isteme
2.bulusmada sarilmaya yeltenme
3.bulusmada yanaktan opucuk gibi siralamasi mi var![]()
Madem ters bu hareketler, o zaman ayni arabaya hic binmeyecektiniz![]()