- 9 Şubat 2017
- 323
- 70
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durum genellenemez kişiye özgüdürMerhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Millet ilk buluşmada seks yaptık diye övünüyor artık.şimdi biz eşimle ilk buluşmada seviştik diyen üye doluşur buraya.doluşmasa bile söyleyip duruyorlar zaten hava basmak için.kısaca öyle şeyler çookk eskerde kaldı canım.millet buldu mu affetmiyor artık.sen gerilerde kalmışsın.Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Cinsel istek fazla o anlamda dedim libidoluyum diyeLibido: ben ne alaka?
Yani şimdi ne denir ki karşıdakinin hanzo olup olmamasına bağlı basit görmesi.
Bir Aysenimi klasiği.Millet ilk buluşmada seks yaptık diye övünüyor artık.şimdi biz eşimle ilk buluşmada seviştik diyen üye doluşur buraya.doluşmasa bile söyleyip duruyorlar zaten hava basmak için.kısaca öyle şeyler çookk eskerde kaldı canım.millet buldu mu affetmiyor artık.sen gerilerde kalmışsın.
Aslında bizim çok anlık gelişti aşırı etkilenme oldu dayanamadım kendimi geri çekebilseydim keşkeBu durum genellenemez kişiye özgüdür
Seweni var sewmyeni var
Kimisi o maksatla görüşüyor
Ohh ne ala keyfine
Kimisi ciddidir ve emin adımlarla ilerlemek ister hoşlanmaz
Erkeğe bağlı
Benim bı akrabam ilk buluşmada kız yavsadi diye direkt bıraktı görüşmeyi![]()
Ben asla övünmem böyle bişeyle keşke nefsime sahip çıkabilseydimMillet ilk buluşmada seks yaptık diye övünüyor artık.şimdi biz eşimle ilk buluşmada seviştik diyen üye doluşur buraya.doluşmasa bile söyleyip duruyorlar zaten hava basmak için.kısaca öyle şeyler çookk eskerde kaldı canım.millet buldu mu affetmiyor artık.sen gerilerde kalmışsın.
Bakalım senin tadına bakıp birakacak miAslında bizim çok anlık gelişti aşırı etkilenme oldu dayanamadım kendimi geri çekebilseydim keşke
Çok haklısınızİlk buluşmada tek başınıza mı öpüşüyorsunuz?
İlk buluşmada erkek de öpüşmemeli o zaman ?
Çifte standartlara gelmeyin
Keşke çıkabilseydiniz öpüşmeyi engellerdiniz,tek sizin sorumluluğunuz çünküBen asla övünmem böyle bişeyle keşke nefsime sahip çıkabilseydim![]()
Bi arkadaşım diyor ki yakınlaşmayı bırak bakalım senden ayrılacak mı? Yakınlaşmadan sonra uzak dursam saçma olmaz mı sizceBakalım senin tadına bakıp birakacak mi
Devam mı edecek ...
Zaman gosterecek
Hadi bakalım![]()