İlk buluşmada öpüşmek kadını erkeğin gözünde basit düşürür mü?

Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
E başlık öpüşme içerik sevişme

Seviştiğinize göre evde falan buluştunuz? Şimdi ayy yobaz ayy nine diyenler olur bana da ama bekar olsaydım bu devirde kimseye güvenip de bi süre tanımadan evine gitmezdim. İlk buluşmada bi kahve falan içer aramızda çekim olursa öpüşebilirdim. Karşımdakinin gözündeki pozisyonumdan çok güvenliğimi düşünürdüm😬
Hakikaten ilk buluşmada ev otel ortamı vs çok güvenliksiz düşününce. Sapık mı manyak mı ne olduğu belirsiz😵‍💫

Çok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyor
Valla açık konuşayım ilk buluşmada kadınlarla yatan bir adamı ben ciddiye almazdım. Siz onun gözünü boşverin de o sizin gözünüzde nasıl onunla ilgilenin. Bu ne cesaret.. adam hastalıklı mıdır, sapık mıdır, ilaç verip bayıltıp resimlerinizi mi çeker, gelinlik giydirip tecavüz edip otoban kenarına mı atar.. artık bu onun fantazi dünyasına kalmış.. ama insan kendini bu riske atar mı?

Böyle şeyler kişilere göre değişkenlik gösteriyor. Adam çok etkilendiyse hmm ilk buluşmada öpüştü bunla bir daha görüşmeyeyim demez. Çok büyük irade gücü isteyen bir şey bu. Keyfinize göre takılın ama dozu da çok aşmayın bir yerden sonra ilişkide hep cinsel beklentiler oluşur o da işin tadını biraz kaçırıyor bence.

Valla açık konuşayım ilk buluşmada kadınlarla yatan bir adamı ben ciddiye almazdım. Siz onun gözünü boşverin de o sizin gözünüzde nasıl onunla ilgilenin. Bu ne cesaret.. adam hastalıklı mıdır, sapık mıdır, ilaç verip bayıltıp resimlerinizi mi çeker, gelinlik giydirip tecavüz edip otoban kenarına mı atar.. artık bu onun fantazi dünyasına kalmış.. ama insan kendini bu riske atar mı?
Hep tek gecelik takılan bir sürü insan var nasıl yapıyorlar ben de merak ediyorum. Barda tanışıp hop yatağa. Hastalıklı mıdır, cinsi sapık mıdır belli değil

Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Ne alakası var erkek düşmez kadın mı düşer o nasıl hisleri varsa seninde var o nasıl öpüşüyorsa sende öpüşürsün kadın mı basit olacak erkek yapsın etsin biz niye basit olalım? Hiç te öyle duruma sokma kendini öyle bir izlenimde verme sakın

Genel olarak kadın olmak diyim o zaman..malesef erkeklerden çok daha fazla düşünmek zorundayız güvenliğimizi.
Çok haklısınız, düşünsenize hakkında hiçbir şey bilmediğiniz ve sizden fiziken çok daha güçlü biriyle kapalı bir ortamda başbaşasınız.. yani o an kaderiniz onun insafına kalmış.. korkunç gerçekten.

Ilk buluşma evde mi geçti de seviştiniz? Yoksa uzun süren bir buluşma sonrası ece mi geçtiniz?

Ilk şıksa, ilk buluşma için eve davet eden erkeğin amacı bellidir.

Çok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyor
Yoo düşünmüyor nereden çıkarıyorsun bunları.sana bir güncelleme gerek 😂😂 sen hâlâ bize empoze edilen aile algılarında takılı kalmışsın.ilk buluşmada eşiyle sevişenler gelse bir o zaman anlarsın 😂😂 değiştir bu kafayı.gerçek değil çünkü.

Sevişin sevişmeyin bizi alakadar etmez ama bir zahmet gözünde basit kadın olur muyum ?diye düşündüğünüz adamlarla sevişmeyin.Karakterini ,nerde nasıl olur diye emin olmadığınız adamlarla sevişmek işin sonunda sadece sizi üzer........

Back
X