- 9 Şubat 2017
- 323
- 70
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erkek olsam Öyle yoluma revan olan kadın değil emin ellerde hissedeceğim bir kadının gölgesini arzulardimÇok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyor
Heee bazen görüyorum otobüs durağında ayrilamayan uzun sarılan çiftleri sonra muckÖnce sarıldık birbirimize sonra aşırı etkilenme oldu ikimizde dayanamadık öpüştük![]()
E başlık öpüşme içerik sevişmeMerhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Hakikaten ilk buluşmada ev otel ortamı vs çok güvenliksiz düşününce. Sapık mı manyak mı ne olduğu belirsizSeviştiğinize göre evde falan buluştunuz? Şimdi ayy yobaz ayy nine diyenler olur bana da ama bekar olsaydım bu devirde kimseye güvenip de bi süre tanımadan evine gitmezdim. İlk buluşmada bi kahve falan içer aramızda çekim olursa öpüşebilirdim. Karşımdakinin gözündeki pozisyonumdan çok güvenliğimi düşünürdüm![]()
Valla açık konuşayım ilk buluşmada kadınlarla yatan bir adamı ben ciddiye almazdım. Siz onun gözünü boşverin de o sizin gözünüzde nasıl onunla ilgilenin. Bu ne cesaret.. adam hastalıklı mıdır, sapık mıdır, ilaç verip bayıltıp resimlerinizi mi çeker, gelinlik giydirip tecavüz edip otoban kenarına mı atar.. artık bu onun fantazi dünyasına kalmış.. ama insan kendini bu riske atar mı?Çok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyor
Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık
Opustunuz mu sevistiniz mi?Önce sarıldık birbirimize sonra aşırı etkilenme oldu ikimizde dayanamadık öpüştük![]()
Çok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyor
Hep tek gecelik takılan bir sürü insan var nasıl yapıyorlar ben de merak ediyorum. Barda tanışıp hop yatağa. Hastalıklı mıdır, cinsi sapık mıdır belli değilValla açık konuşayım ilk buluşmada kadınlarla yatan bir adamı ben ciddiye almazdım. Siz onun gözünü boşverin de o sizin gözünüzde nasıl onunla ilgilenin. Bu ne cesaret.. adam hastalıklı mıdır, sapık mıdır, ilaç verip bayıltıp resimlerinizi mi çeker, gelinlik giydirip tecavüz edip otoban kenarına mı atar.. artık bu onun fantazi dünyasına kalmış.. ama insan kendini bu riske atar mı?
Türkiye’de kadın olmakHakikaten ilk buluşmada ev otel ortamı vs çok güvenliksiz düşününce. Sapık mı manyak mı ne olduğu belirsiz![]()
Sadece Türkiye'de değil ki, TLC suç kuşağı bu olaylarla dolu..Türkiye’de kadın olmak![]()
Genel olarak kadın olmak diyim o zaman..malesef erkeklerden çok daha fazla düşünmek zorundayız güvenliğimizi.Sadece Türkiye'de değil ki, TLC suç kuşağı bu olaylarla dolu..
Ne alakası var erkek düşmez kadın mı düşer o nasıl hisleri varsa seninde var o nasıl öpüşüyorsa sende öpüşürsün kadın mı basit olacak erkek yapsın etsin biz niye basit olalım? Hiç te öyle duruma sokma kendini öyle bir izlenimde verme sakınMerhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
ee peki sonra sana birsey dedimi yeniden buluṣalim filan?Umarim ilişkiniz sadece cinsellik icin olmaz dikkatli olun sizi kullanmasın.Önce sarıldık birbirimize sonra aşırı etkilenme oldu ikimizde dayanamadık öpüştük![]()
Çok haklısınız, düşünsenize hakkında hiçbir şey bilmediğiniz ve sizden fiziken çok daha güçlü biriyle kapalı bir ortamda başbaşasınız.. yani o an kaderiniz onun insafına kalmış.. korkunç gerçekten.Genel olarak kadın olmak diyim o zaman..malesef erkeklerden çok daha fazla düşünmek zorundayız güvenliğimizi.
Erkek de yapsa kadın da yapsa basitlik bence.Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Yoo düşünmüyor nereden çıkarıyorsun bunları.sana bir güncelleme gerekÇok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyor
Sevişin sevişmeyin bizi alakadar etmez ama bir zahmet gözünde basit kadın olur muyum ?diye düşündüğünüz adamlarla sevişmeyin.Karakterini ,nerde nasıl olur diye emin olmadığınız adamlarla sevişmek işin sonunda sadece sizi üzer........Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Niye sanal buluşma anlaşılıyor artık.yüzyüze tanişan mı kalmadı?Hakikaten ilk buluşmada ev otel ortamı vs çok güvenliksiz düşününce. Sapık mı manyak mı ne olduğu belirsiz![]()