Bunda anlamayacak ne var? Adam senden hoşlanmamış :). Bunu da belli edebildiği kadar belli etmiş işte.
Bunu ben de anladım. ama hoslanmamis lafinin sonuna ":)" konur mu. sonucta ben kac gündür bunun uzuntusunu yasiyorum.
benim anlamadigim 180 derece cark etmesi.en nihayetinde beni tanıyordu, daha önce tanışmış kısa da olsa konuşmuştuk. Ne oldu da vazgeçti? Buluşmada da öyle dikkat çekici bir şey olmadı. Garip bir laf etmedim. Sadece ona verdigim degeri onun bana vermediğini farkettim. Kadin iç güdüsü
ya çılgınmısınız face ten iş mi olur! sırf bıze yazılmak ıcın gırıyolar! bundan iş cıkar dıye serefsızce dusunceler ıcınde onu bunu eklıyolar falan! uzak dur canm uzak!
benim de aklima bu geliyor. Acaba benden bir beklentisi oldu da, ilk bulusmada boyle bir seye asla izin vermeyecek biri oldugumu mu anladi? sonra da ilisigini kesmeye mi karar verdi? off neyse... kendi bilir. beni cok uzdu sadece. ben de kalbimin pesinden gitmenin cezasini cektim. Ben de o kadar gurur var ki, simdiye kadar birisinden hoslandigimi hic kimseye belli etmemistim. Bu adamdan da hoslanip, o da karsilik verince mutlu olmustum. Neyse eski yalniz gunlerime geri doneyim ben (Amy winehouse'un da dedigi gibi I'll go back to black)
benim de aklima bu geliyor. Acaba benden bir beklentisi oldu da, ilk bulusmada boyle bir seye asla izin vermeyecek biri oldugumu mu anladi? sonra da ilisigini kesmeye mi karar verdi? off neyse... kendi bilir. beni cok uzdu sadece. ben de kalbimin pesinden gitmenin cezasini cektim. Ben de o kadar gurur var ki, simdiye kadar birisinden hoslandigimi hic kimseye belli etmemistim. Bu adamdan da hoslanip, o da karsilik verince mutlu olmustum. Neyse eski yalniz gunlerime geri doneyim ben (Amy winehouse'un da dedigi gibi I'll go back to black)
hayatımda ilk kez 1 aydır uzaktan gördüğüm ve beğendiğim birini facebooktan arkadaş olarak ekledim. ben onu ekleyince o da mesaj atmış konuşmaya başladık. her gün sabah akşam mesajlaşıyorduk. bir gün buluşalım dedi. Kabul ettim. 1.5 saat kadar oturduk. Ama nedense erkenden kalkmayı teklif etti. Biz konuşurken de devamlı benle ilgilenmiyordu. Yüzünde memnuniyetsiz bir tavır vardı. Buluşmadan beri 3 gün geçti. Ama tek mesaj atmadı, aramadı.
Aşık değilim. Ama neden böyle oldu anlam veremiyorum. Devamlı o günü aklımdan geçiriyorum. Ne oldu da bu kadar soğudu?
Ara sıra acaba ben mi mesaj atsam.Acaba benden mi bekliyor diyorum ama erkeklerin centilmenlik gereği ilk mesajı atması gerekmez miydi?
kızlar böyle şeylerde olumsuz sonuç aldıysanız yaklaşmayın bir daha.aynı şeyi bende yaptım,biz tanışıyorduk normalde ama facede yoktu eklemiştim.bende de sonuç hüsran tabi ki,bir daha da görüşmedik.görüşmek istese o arardı zaten illakiAynı şeyler çok yakın bir zamanda benimde başıma geldi. İlk defa çok beğendiğim birini facebooktan ekledim bende. Aynı senin gibi mesajlaştık filan. Sonra buluştuk herşey iyi gitti ama sonrasında tık yok 2 gün geçti üzerinden, iki gündür uyuyamıyorum üzüntümden.
Ben mi mesaj atsam diye düşündüm ama vazgeçtimSende bir gelişme var mı?
takma yaa demekki hoşlanmamış hoşlansa kesinliklee bir erkek mesaj atardı tecrübe olarak sana şunu diyebilir aynı sey basıma geldı buustuktan 1 hafta sonra yazdı ama olmadı hıc bır neden yokken daha çıkmadan bitirdi. yani bosver ondan hayır gelmez artık
kızlar böyle şeylerde olumsuz sonuç aldıysanız yaklaşmayın bir daha.aynı şeyi bende yaptım,biz tanışıyorduk normalde ama facede yoktu eklemiştim.bende de sonuç hüsran tabi ki,bir daha da görüşmedik.görüşmek istese o arardı zaten illakicanınızı sıkmayın boş yere,beklenti içine de girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?