• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşmadan sonra iletisime gecmedi

Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Aferin sana. İlgisizlikten geberiyorum, ilgine çok muhtacım mesajını çok güzel iletmişsin karşı tarafa.

Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Neden böyle bir şey yaptınız 🤦🏻‍♀️ Bari neden yazmadın demeseydiniz. Olacağı varsa da olmaz bu şekilde bence. Biraz istenilen beklenilen taraf siz olun , kafanızı değiştirin. Daha ilk günden toto kaldırma başlamış geçmiş olsun

Ay keske yazmasaydiniz
Hayir bir de cok bodoslama ve ayrica sikici bir giris cumlesi napiyosun
Ustelik bir de bir saat once gorustugum adam ekstra napabilir ki yani evdedir cay iciyodur en fazla
Hadi yazdiniz neden yazmadin diye sormamaliydiniz
Azicik zarf atmayi flort etmeyi dokunup kacmayi ogrenmelisiniz

Ya da ille de yazacaktiysaniz bir seyi bahane etseydiniz
Unuttum soylemeyi solgun gordum seni, fotograflarda boyle degildin tarzinda
En azindan acaba begenilmedim mi suphe tohumunu ekseydiniz merak olustursaydiniz
Boyle bagira bagira evlenecem vermezlerse gacacam demis gibisiniz

Hayirlisi olsun

Niye bu kadar sıkıyorsunuz karşınızdaki insanı ben olsam kaçardım

Ay keske yazmasaydiniz
Hayir bir de cok bodoslama ve ayrica sikici bir giris cumlesi napiyosun
Ustelik bir de bir saat once gorustugum adam ekstra napabilir ki yani evdedir cay iciyodur en fazla
Hadi yazdiniz neden yazmadin diye sormamaliydiniz
Azicik zarf atmayi flort etmeyi dokunup kacmayi ogrenmelisiniz

Ya da ille de yazacaktiysaniz bir seyi bahane etseydiniz
Unuttum soylemeyi solgun gordum seni, fotograflarda boyle degildin tarzinda
En azindan acaba begenilmedim mi suphe tohumunu ekseydiniz merak olustursaydiniz
Boyle bagira bagira evlenecem vermezlerse gacacam demis gibisiniz

Hayirlisi olsun
araya giriyorum kusura bakmayın ama
napıyosun sıkıcı bir giriş ben de bu döngüden çıkmak, kurtulmak istiyorum.
ama çoğu zaman ne yazacağım konusunda tıkanıyorum, takılıyorum ilk yazan ben isem.
bu kastettiğiniz zarf atma, flört etme, dokunup kaçma şeyleri nasıl oluyor? :D bana da fikir verebilir misiniz yani konunun mantığı nedir
yazdığımız mesajlarla karşı tarafın merakını nasıl cezbederiz
gerçekten naptın ne ettin iyi misin iyiyim sen nasılsın kısmından kusuyorum artık
bari ben çıkarayım o döngüden kendi ilişkilerimde karşı tarafı
bu dokunup kaçma kısmı özellikle nasıl olmalı

Bence o arkadaşlarına, hatta hiç bir arkadaşına ilişkilerini detaylı anlatma. Akıl falan isteme, kendi mantığını kullan.

araya giriyorum kusura bakmayın ama
napıyosun sıkıcı bir giriş ben de bu döngüden çıkmak, kurtulmak istiyorum.
ama çoğu zaman ne yazacağım konusunda tıkanıyorum, takılıyorum ilk yazan ben isem.
bu kastettiğiniz zarf atma, flört etme, dokunup kaçma şeyleri nasıl oluyor? :KK70: bana da fikir verebilir misiniz yani konunun mantığı nedir
yazdığımız mesajlarla karşı tarafın merakını nasıl cezbederiz
gerçekten naptın ne ettin iyi misin iyiyim sen nasılsın kısmından kusuyorum artık
bari ben çıkarayım o döngüden kendi ilişkilerimde karşı tarafı
bu dokunup kaçma kısmı özellikle nasıl olmalı

Ahahaha aslinda ben coktan unuttum boyle seyleri ama bu konu ozellinde ille de adami yoklamak istiyosam acik uclu soru sormaktir demek istedim

Mesela yine ayni ornek uzerinden gidersem seni solgun gordum fotograflarda boyle degildin demek adamda suphe dogurabilir acaba begenmedi mi diye
Hem hasta mi diye merak etmisim hem de aslinda fotografina gore daha x bulmusum
Burada x her sey olabilir ama ozellikle begeni icermeyen yuvarlak bir seydir ki o bana fotograftaki gibi degilsin solgunsun ne demek diye ya sorsun ya da aciklama yapmak istesin

Hem ilgiliyim hem de ilgisizim
Sicak soguk performansi sergilemek yani aslinda
Konu bulmak icin kasmam ama memur gibi de sormam
Ben sohbet bulmakta zorlanmazdim genel olarak yani sohbetim akardi acikcasi ama eger ben sohbeti baslaticaksam napiyosun yazmak yerine mesela o gun hos buldugum komikli bi sey atabilirim direkt
Cevremde olan herhangi bir ilginclikten dogada gordugum herhangi bir cicekten bahsederek acarim yani aslinda hem benden ufak ipuclari vermek hem de ilgi alanimin cesitliliginden konunun akip gidebilmesini saglamak.

Esim ilk zamanlar hep nbr npysn modundaydi o bu kadar yazardi hep de o yazardi ama konu oyle bi ilerlerdi ki yedi ceddimizi anlatmis bulurduk
Mesela hangi rengi seversin de bi sorudur
Bir cicegin fotografini atip en sevdigim renklerden biri yaa bahara boylesi cok yakisiyo sacina toka takan bir kiz kadar sevimli degil mi ama, sen de sever misin bu rengi beni bu havalar cok simartir tam bahar insaniyim vs de bi sorudur ve ayni zamanda ona beni baharla eslestirmesi firsati yaratir

Sonra her mesajina ya da hakkimdaki her sorusuna da cevap vermezdim ya da yuvarlak cevaplar
Onun haricinde bir dunyam oldugunu hissetmesi kendini bana eklemeye heveslenmesi lazim
Bunun icin de biraz gizem de iyidir
Anlamaya calisana kadar baglanabilir adsdfg

O gun konu bulamadiysam modum da dusukse pırr kaybolurdum ortadan
Mesgulumdur bugun sadece kendime ya da arkadaslarima vakit ayiriyorumdur mesela
Ertesi gun pürneşe dönerim ama ve biraz da pohpohlarim azicik telafi eder gibi gibi

Ay boyle anlatinca da cok sacma gorunebilir ya da kezbanca ama o atmosferi yaratmak ve ayari tutturabilmek onemli ve bu aslinda iki kisiye bagli
Karsimizdakinin de buna hazir olmasi yani alici olmasi gerekir

Bence ozeti her seyi dokup sacmadan ama sinyali de kesmeden golu ben atmam ama orta sahadayimdir gol atmasi icin orta acarim ve buna da sevinirim insani olmak, oturup onu bekledigimi hissettirmeden, ilgileniyorum ama ilgilenmiyorum da ben kendimleyken de cok mutluyum sen de eklenirsen mutlu olabilirsini vermek bi de nasip kismet sanirim diyerek bitireyim :)

Guzin abla vardi eskiden y kusagi bilir guzin abladan bir demet sundum gibi hissediyorum aralara da ah kizim falan serpistirseydim keske onun tarzi oyleydi biraz :)

Üstüne düşünce kaçıyorlar. Bırak 1, 2 hafta geçsin o yazmazsa yazarsın. O da emin olmak için, senden mi mesaj bekledi diye. Bir şey biliyoruz da söylüyoruz. Ben en başından beri kk kadınlarının önerilerine uymadığım için pişmanım. Çünkü ilişkiler konusunda pek tecrübeli değilim. İlişkiler konusunda sabırlı olmak çok önemliymiş. İş işten geçtikten sonra anlıyorsun.

Bir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
Bi saat biraz erken bi günden sonra atmazsa çok olumlu olmamamış olabilir onun için

Back
X