• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşmadan sonra iletisime gecmedi

Benimki de ilk buluşmadan sonra yazmamıştı ama şimdi on yıllık eşim olur kendisi 😎

Kısmetse gelir hintten yemenden değilse ne gelir elden🥸
Benimki de başta takılır bırakırım diye düşünmüş. :KK70:ama konu sahibininki beyle olmayabilir, boşa umut vermeyelim. :D

Geçen sene bu zamanlar bir çocukla tanışmıştım.
Buluştuğumuzda, ayrılmamızla birlikte hemen arar eve kadar konuşurduk. Arardı ama normal zamanda hep unutur, hiç yazmaz; ayda bir arardı.
Yani demem o ki, buluşma sonrası hemen araması ya da mesaj atması bence çok da önemli bir kıstas değil.

Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
bazı arkadaşlar yazma demiş ama , zaten siz konuşuyormuşsıunuz. en azından içiniz rahat olur . oda sizden emin olmak istemiş olabilir. acaba beni beğendimi gibi . normal durumlar herkes yaşıyor bu duyguyu

Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
bence bir daha asla neden yazmadın gibi bir laf etmeyin. antipatik bir soru olduğunu düşünüyorum ben bunun. antipatikten ziyade resmen elinde telefon onun yazmasını bekliyorsun anlamı bağırıyor yani o soruda.

Benimki de başta takılır bırakırım diye düşünmüş. :KK70:ama konu sahibininki beyle olmayabilir, boşa umut vermeyelim. :KK70:

Benimki de ne hissettiğini anlamamış, beğenmemiş zaar 🤓😁

Bizimki on gün hiç aramadı hatta on gün sonra da o aramadı ya, neyse , ama şuan perde asıyor tipini yidiğim 🤩😁

Neler yapmissiniz ya cocuk diycek dunden razi.daha ilk gunden ustune dusmeniz cok yanlis olmus.

Benimki de ne hissettiğini anlamamış, beğenmemiş zaar 🤓😁

Bizimki on gün hiç aramadı hatta on gün sonra da o aramadı ya, neyse , ama şuan perde asıyor tipini yidiğim 🤩😁
Bende bulusmadan donunce neyse biraz cikalim sonra ayriliriz nasilsa diyordum.iki hafta sonra evlenme teklifi etti şuan 8 yillik evliyiz😍

Bende bulusmadan donunce neyse biraz cikalim sonra ayriliriz nasilsa diyordum.iki hafta sonra evlenme teklifi etti şuan 8 yillik evliyiz😍

Yaa ne güzel 😍

İşte aslında biraz akışına bırakmak daha iyi sanki üstüne düşünce böyle antipatik olabiliyor, sen yazmayınca ben yazdım da bile sitem var aslında, ben illa yazacak olsam havadan sudan bişe yazar konusahibi gibi öyle konuşmazdım

Yaa ne güzel 😍

İşte aslında biraz akışına bırakmak daha iyi sanki üstüne düşünce böyle antipatik olabiliyor, sen yazmayınca ben yazdım da bile sitem var aslında, ben illa yazacak olsam havadan sudan bişe yazar konusahibi gibi öyle konuşmazdım
Konu sahibi resmen seni bekledim neden yazmadin diye sormus.hic hos durmamis bu davranisi.

Adam daha eve varmadan konu açmışsınız hayretler içerisindeyim ve bir de dayanamayıp yazdınız mı? Ben ŞOK.
düşünsene adam minübüste ya da otobüste evine doğru gidiyor kalabalık var virüs riski var günün yorgunluğu var ama ilk defa buluştuğu kız aaa 1 saate yakın oldu ayrılalı bana mesaj atmadi bu adam diyor.cidden trajikomik

Back
X