hiç arkadaslik uygulamasindan , instadsn önce konuşup sonra bulusmadim biriyle
ya da bir arkadasim, akrabam "siz olursunuz" deyip numaramizi vermedi once konusup sonra bulusmadim.
en basindan en sonuna hepsi spontane cekildigim - zaten bir cekim hissedip o gün tanistigim ya da tatil askiyla kisitli zamanla buluştuğum kisilerdi. hal böyle olunca ilk bulusmalar hiç süpheye yer birakmazdi.
misal ilk sevgilimi bahar senliginde gördüm, oda arkadasimin sinif arkadasinin parttime calistigi yerdeki is arkadasiydi, kalabalik bir gruptuk. aşırı bir cekim oldu aramizda ama numaramizi almadik, o beni nasilsa bulur diye hevesle bekledim, üçüncü gün oda arkadasimin sinif arkadasi oda arkadasima soylemis, zaten ayni gün bulustuk sonra da ayrilana kadar bulusmaya devam ettik.
esimle de onun tatilinde tanistik, benim gonullu turist gezdirdigim bir uygulamadan. zaten o bir flort uygulamasi degil o yuzden oyle bir beklentimiz yoktu ama tüm gün istanbul gezilen günün sonunda kendimizi kiz kulesi karsisinda opuserek bulunca zaten bunun ilk bulusma oldugunu, iyi gectigini anladik.
bilmiyorum, spontane bulusmak bu açıdan daha iyi oluyor. soru isaretlerine yer yok en azindan:)
verecegim tek öneri
ilk bulusmada kafeye gidip kendimden bahsetmekten onu dinlemektense bir aktivite planlayin hem onu yapin hem sohbet edin.
bana kafe / yemek yeme bulusmalari cok kasinti geliyor, hic tanimadigin biriyle oyle sessiz ve uyaransiz ortamda ne konusacaksin ki?
en basiti hicbir sey olmasa bari yuruyus ayarlayin sehrin guzel bir yerini gezerken takilin , vapura falan binin. hem vucut hareket ettikce - guzel manzaralar gordukce mutluluk hormonlari salgilar hem her saniye konusmak zorunda kalmazsin, aradaki sessizlik huzursuz olmaz, daha dogal bir ortam olur. ya da ne bileyim kanoya gidin - gölü olan her yerde kano var, ortak bir hobiniz varsa ona dair birsey bulun...
bu sekilde yapilan bulusmalar cok daha keyifli ve kendi seyrinde akiyor. ben kkdan arkadaslarimla bile kafe bulusmasi yapmam yani ne konusacaksin? bir etkinlik planlariz sonra kafede otururuz.
ekleme; yemek yemeye evlere mi dagildiniz????