• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşmağğ

valla aşırı yoruldum cidden:d bi de evlere dağıldık yemek yiyip geri döndük o süreyi çıkarınca 6 saat.
2 kahve bi normal başka içecek içtim onlar falan fena bastı:d kafam dağıldı sonlara doğru. bi de biraz geri dönüt bekledim o kadar oturunca ikimize dair bi şeyler söyler vs diye o tarz bi konuşma açmayınca ben de açmadım. ama ilk saatler istekli olduğumu gayet belli etmiştim.
Bence iki saatin sonunda sen kalkalım mı demeliydin
Bir bahaneyle ve sıcak bir şekilde
6 saat çok uzun

İyi geçtiğini şurdan anlarsın, sana bahane ile hemen yazar
Mesaj atar arayı sıcak tutar
Bu kadar
Sakın sen sorma bir daha ne zaman görüşürüz diye

Kendini kandıran, pozitif bakmak için kasan biri değilse insan hissediyor ya. O enerji, çekim, sıcaklık/soğukluk belli ediyor kendini.

Bence iki saatin sonunda sen kalkalım mı demeliydin
Bir bahaneyle ve sıcak bir şekilde
6 saat çok uzun

İyi geçtiğini şurdan anlarsın, sana bahane ile hemen yazar
Mesaj atar arayı sıcak tutar
Bu kadar
Sakın sen sorma bir daha ne zaman görüşürüz diye
şehir dışından geldiği için diyemedim

buluşma sonrası adam bana sen geri çekildin o yüzden geri çekildim falan dedi de ben anlamlandıramadım neden öyle düşündüğünü sorunca da söylemiyoe
Neyine geri cekileceksinizki üzerine dusmemekle iyi yapmışsınız yürütecek ilişki böyle şeylere bakmıyor günümüz peşinde kızların kosmasina darlamasina alışkın bir erkek olabilir karşıdaki istiyorsa çabalasin bu taktik eskidi sen geri çekildin muhabbeti daha kaç kez duyacağız ayilip bayılıp kollarına koşacak haliniz yok müphem cümle bu sen geri çekildin benim için uğraş diyor bence gerek yok aslında bu kadar kafa yorulan yağ gibi akmayan ilişkilere de gerek yok .Bence kendi sesinizi dinleyin sizi isteyen sevecek olan bağ kuracak olan kendi gibi olur ve sizi zaten ilişkide boş birakmaz boş bırakmak amiyane tabirle size öyle normal ve güzel davranırki aradı aramadi ne hissettiği ne desem zerre aklınıza gelmez

bu kişi sıfırdan tanıştığım biri değildi ama bayaaaa uzun zamandır da görüşmüyorduk.
evet evlere dağıldık o şehir dışından gelmişti ailesiyle yemek istedi.
Yani bilemedim yine de sacma geldi bana. Yemegi ailesiyle yemek isteyen adam bulusmada 6 saat oturmaz. Gerekirse 4 saat oturur kalkar, yarin gorusuruz ben biraz da ailemle vakit gecireyim der. Ogle teneffusu gibi yemek arasi verilmesini ilk kez gordum acikcasi.

Bence ustune dusmeyin, bu kadar uzun ve yemek molali bir buluşmada yorulmaniz, enerjinizin düşmesi gayet normal. Gerekirse bu sekilde ifade edersiniz, butun gun disarida olmaktan yoruldum sadece, seninle ilgisi yok dersiniz. Kabul edip konuyu kapatirsa ne ala, kapatmazsa da kendi bilir, ikna etmeye uğraşacak degilsiniz

Bölük pörçük anlatıyorsun. Bize ilham gelmesini ve konuyu ilham yoluyla anlamamızı mı bekliyorsun? Ne kadar saçma ya. Kelime başına para alıyor site sanki. Yazsana şunu baştan sona. Biz de ona göre fikir verelim sana.

Anlaşılıyor bu bir şekilde ya.. Buluşma sonrasında sizinle hemen iletişim kurmaya devam ediyorsa, buluşmanın çok keyifli geçtiğini söylüyorsa (ki çoğu söylüyor "teşekkür ederim çok keyifli bir gün geçirdim sayende" diye belirtiyorlar), ikinci buluşma için planlar yapmaya başlarsa insan karşı tarafın etkilendiğini ve sürdürmek istediğini anlıyor. Hiçbir şey söylemiyorsa, arayıp sormuyorsa, mesaj atmıyorsa, görüşmeye dair olumsuz cümleler sarf ediyorsa, iletişim kurmuyorsa da olumsuzdur zaten. Sizin bir şey sormanıza, söylemenize veya beklemenize gerek yok. İlgisini çektiyseniz iletişim kurar.
6 saat çok uzun bir süre ama ilk buluşma için. Hani diyeceğim ki sohbet çok koyuydu, keyifliydi, ayrılmak istemediniz o zaman zaten bu konuyu açmazdınız, adam hissettirirdi bunu size. Ee kötü de geçtiyse neden birbirinizle bu kadar uzun süre geçirdiniz de birinizden biri kalkalım mı demedi anlamadım. İkinizde ayıp olur diye mi düşündünüz acaba uzak mesafeden gelince? Yemek yemek için ayrılıp tekrar buluşmanızda çok garip. Ailesiyle her zaman yemek yiyebilir sizinle yeseydi madem. Hadi yemek için ayrıldı neden tekrar buluştunuz ki? Çok garip geldi ikinizin de buradaki davranışlarınız.

Anlaşılıyor bu bir şekilde ya.. Buluşma sonrasında sizinle hemen iletişim kurmaya devam ediyorsa, buluşmanın çok keyifli geçtiğini söylüyorsa (ki çoğu söylüyor "teşekkür ederim çok keyifli bir gün geçirdim sayende" diye belirtiyorlar), ikinci buluşma için planlar yapmaya başlarsa insan karşı tarafın etkilendiğini ve sürdürmek istediğini anlıyor. Hiçbir şey söylemiyorsa, arayıp sormuyorsa, mesaj atmıyorsa, görüşmeye dair olumsuz cümleler sarf ediyorsa, iletişim kurmuyorsa da olumsuzdur zaten. Sizin bir şey sormanıza, söylemenize veya beklemenize gerek yok. İlgisini çektiyseniz iletişim kurar.
6 saat çok uzun bir süre ama ilk buluşma için. Hani diyeceğim ki sohbet çok koyuydu, keyifliydi, ayrılmak istemediniz o zaman zaten bu konuyu açmazdınız, adam hissettirirdi bunu size. Ee kötü de geçtiyse neden birbirinizle bu kadar uzun süre geçirdiniz de birinizden biri kalkalım mı demedi anlamadım. İkinizde ayıp olur diye mi düşündünüz acaba uzak mesafeden gelince? Yemek yemek için ayrılıp tekrar buluşmanızda çok garip. Ailesiyle her zaman yemek yiyebilir sizinle yeseydi madem. Hadi yemek için ayrıldı neden tekrar buluştunuz ki? Çok garip geldi ikinizin de buradaki davranışlarınız.
yemek yedikten sonra tekrar oturmayı kendi teklif etti.
en son kalkarken de ben dedim geç oldu diye. kafe kapanacaktı zaten ama oralı olmadı pek

Bölük pörçük anlatıyorsun. Bize ilham gelmesini ve konuyu ilham yoluyla anlamamızı mı bekliyorsun? Ne kadar saçma ya. Kelime başına para alıyor site sanki. Yazsana şunu baştan sona. Biz de ona göre fikir verelim sana.
baştan sona yazsam 10 sayfa tutar koca 6 saati nasıl anlatayım öyle :D yorumlarda soru gelince cevaplıyorum

hiç arkadaslik uygulamasindan , instadsn önce konuşup sonra bulusmadim biriyle
ya da bir arkadasim, akrabam "siz olursunuz" deyip numaramizi vermedi once konusup sonra bulusmadim.
en basindan en sonuna hepsi spontane cekildigim - zaten bir cekim hissedip o gün tanistigim ya da tatil askiyla kisitli zamanla buluştuğum kisilerdi. hal böyle olunca ilk bulusmalar hiç süpheye yer birakmazdi.
misal ilk sevgilimi bahar senliginde gördüm, oda arkadasimin sinif arkadasinin parttime calistigi yerdeki is arkadasiydi, kalabalik bir gruptuk. aşırı bir cekim oldu aramizda ama numaramizi almadik, o beni nasilsa bulur diye hevesle bekledim, üçüncü gün oda arkadasimin sinif arkadasi oda arkadasima soylemis, zaten ayni gün bulustuk sonra da ayrilana kadar bulusmaya devam ettik.
esimle de onun tatilinde tanistik, benim gonullu turist gezdirdigim bir uygulamadan. zaten o bir flort uygulamasi degil o yuzden oyle bir beklentimiz yoktu ama tüm gün istanbul gezilen günün sonunda kendimizi kiz kulesi karsisinda opuserek bulunca zaten bunun ilk bulusma oldugunu, iyi gectigini anladik.
bilmiyorum, spontane bulusmak bu açıdan daha iyi oluyor. soru isaretlerine yer yok en azindan:)
verecegim tek öneri

ilk bulusmada kafeye gidip kendimden bahsetmekten onu dinlemektense bir aktivite planlayin hem onu yapin hem sohbet edin.
bana kafe / yemek yeme bulusmalari cok kasinti geliyor, hic tanimadigin biriyle oyle sessiz ve uyaransiz ortamda ne konusacaksin ki?
en basiti hicbir sey olmasa bari yuruyus ayarlayin sehrin guzel bir yerini gezerken takilin , vapura falan binin. hem vucut hareket ettikce - guzel manzaralar gordukce mutluluk hormonlari salgilar hem her saniye konusmak zorunda kalmazsin, aradaki sessizlik huzursuz olmaz, daha dogal bir ortam olur. ya da ne bileyim kanoya gidin - gölü olan her yerde kano var, ortak bir hobiniz varsa ona dair birsey bulun...
bu sekilde yapilan bulusmalar cok daha keyifli ve kendi seyrinde akiyor. ben kkdan arkadaslarimla bile kafe bulusmasi yapmam yani ne konusacaksin? bir etkinlik planlariz sonra kafede otururuz.

ekleme; yemek yemeye evlere mi dagildiniz????
Kısmete senin kadar hizmet eden birini daha görmedim haa.maşallah çok azimliymişsin.biz bir gün iki gün olmasa hemen enseyi karartıp yine olmadı diye oturup, ağlayıp vazgeçerdik.

Acaba çocuk ailemle yemek yiyeyimi kalkmaya bahane olarak sundu da ,
siz ye gel deidniz gibi mi oldu

Sorular çok zor kız abaaa.
Boş kağıt verip çıkıyorum

🥹

bir ilk buluşmanın karşınızdaki tarafından ve sizin tarafınızdan iyi geçtiğini nasıl anlarsınız?
olumsuz işaretler nedir? mantığa uygun ama kalbe uymayan/kalbe uyup mantığa uymayan yönler görünce nasıl bir yol izliyorsunuz?
ben olumlu/olumsuz sinyalleri çok algılayamıyorum kendimde. bahsettiğim şey red flaglerden ziyade çekim ve devamının gelip gelmeyeceğine yönelik. böyle durumlarda direkt soruyor musunuz? yoksa ilk buluşma normal sohbet tadında mı geçiyor?
Valla erkeklerde anlaşılmıyor bence gayet samimi davranıp 2-3 gün sonra ortadan kaybolabiliyorlar dndndndndjsjsj Kadınlarda daha net bu durumu anlama, daha açık ve netiz çünkü

Ben ilk buluşmalara falan hiç inanmazdım. Sonra bişey oldu detaya girmiyorum eşimle öylesine buluştuk bi kafede. Ben adamı engelledim bundan bi halt olmaz ya diye. Aradan birkaç gün geçti aradı beni normalden buluşalım mı diye ben de sandım ki görmedi engellediğimi. İşim var falan dedim yakındayım dedi ısrar edince tekrar buluştuk. Buluşma o buluşma bu saat oldu eve gelmesini bekliyorum işte hahshhs buluşçaz inş.

Ben ilk buluşmalara falan hiç inanmazdım. Sonra bişey oldu detaya girmiyorum eşimle öylesine buluştuk bi kafede. Ben adamı engelledim bundan bi halt olmaz ya diye. Aradan birkaç gün geçti aradı beni normalden buluşalım mı diye ben de sandım ki görmedi engellediğimi. İşim var falan dedim yakındayım dedi ısrar edince tekrar buluştuk. Buluşma o buluşma bu saat oldu eve gelmesini bekliyorum işte hahshhs buluşçaz inş.
ne değişti peki 2. buluşmada :D

bir ilk buluşmanın karşınızdaki tarafından ve sizin tarafınızdan iyi geçtiğini nasıl anlarsınız?
olumsuz işaretler nedir? mantığa uygun ama kalbe uymayan/kalbe uyup mantığa uymayan yönler görünce nasıl bir yol izliyorsunuz?
ben olumlu/olumsuz sinyalleri çok algılayamıyorum kendimde. bahsettiğim şey red flaglerden ziyade çekim ve devamının gelip gelmeyeceğine yönelik. böyle durumlarda direkt soruyor musunuz? yoksa ilk buluşma normal sohbet tadında mı geçiyor?
Ben ilk buluşma da kahve teklif ederim. Eger.benim icin güzelse zaten oradan yemeğe vs gidilir. Karşı taraf da aynı şekilde buluşma süresini uzatmaya çalışıyorsa onun için de iyidir.
İkincisi ise buluşma sonrası. Asla ilk mesaj atmak ya da aramam. Karşı taraf aramaya devam ediyorsa ben de istiyorsam öyle sürüp gidiyor işte.. (tabi benim en son ki ilk bulusmam 16 yıl önceydi..işler değişmiş olabilir 🤣🤣)

Back
X