İlk buluşmam kızlar acil yardım edin

Anladım ama şöyle bir şey var. Sadece Instagram da yaziarak kimseyle buluşmayin. Diyelim ki buluşma da bir sorun çıktı, diyelim ki yolu bulamadıniz ya da başka bir iş geldi başınıza, Instagram'dan mi yazacaksiniz?

Adam sallamadı çünkü sadece yazışarak, numarasını bile vermediği bir kadın, yemek teklifini hemen kabul etti. Kendinizi biraz ağırdan alın. Kurallarımız olsun. Daha numarani bile bilmiyorum, ne buluşmasi deyin. Ya bu kadar değersiz misiniz, anlamıyorum.
+1
çok doğru bir yorum, neden değer versin ki, neden ciddiye alsın kaldı ki bu saate kadar yazmamış bile.

Kızlar instagramdan biriyle yazışıyorum ama arada yazışıyoruz hiç buluşmadık ,ortak arkadaşımız da var tanıyor sayılırım neyse bana bigün oturalım dedi bende tamam dedim otururuz geçen gün de hafta sonu buluşabiliriz ben müsaitm diye teklif ettim o da bana doluyum bu ara işlerim var salı günü yemek yiyelim mi dedi bugün için yani, tamam olur dedim
Bugun salı ama hala ses Seda yok aramadı da ben de tekrardan bugün buluşacak myz diye de sormak istemiyorum sizce ne yapmalıyım instagramdan story paylaştım gördü de yani
asla yazmayın, ve akşama doğru yazarsa da, senden ses çıkmayınca ben başka bir program yaptım, bir arkadaşım aradı, onunla buluşuyorum filan deyin

Silmeyin hiç aksiyon almayın aramazsa. Önemsendiğini düşünmesin. Eğer sonra size bi mesaj falan atarsa falan geç cevap verirsiniz ve o olaya bozulduğunuzu hiç çaktırmazsınız. Tekrar buluşalım derse de hep söylediği güne programınızın olduğunu söyler atlatırsınız.

Iliski koçum olur musun bunlar nasıl taktiklerrr

ben olsam aradığında aa ben seni öldü zannettiydim hatta arkadaşlarla akşam iş çıkışı helva yemeye gittiydik derdim.

Anladım ama şöyle bir şey var. Sadece Instagram da yaziarak kimseyle buluşmayin. Diyelim ki buluşma da bir sorun çıktı, diyelim ki yolu bulamadıniz ya da başka bir iş geldi başınıza, Instagram'dan mi yazacaksiniz?

Adam sallamadı çünkü sadece yazışarak, numarasını bile vermediği bir kadın, yemek teklifini hemen kabul etti. Kendinizi biraz ağırdan alın. Kurallarımız olsun. Daha numarani bile bilmiyorum, ne buluşmasi deyin. Ya bu kadar değersiz misiniz, anlamıyorum.
Evet ya bende ona takıldım.
Telini istersin kızın arar sorarsın biraz kendini tanıtırsun onu tanırsın ön bilgi alırsın.
Gerçekten herkes tuhaf oldu artık.
Önüne gelene yazıyorlar saygı yok.
Ben şahsen kaale bile almam .
Aramayan adamı .

Kızlar instagramdan biriyle yazışıyorum ama arada yazışıyoruz hiç buluşmadık ,ortak arkadaşımız da var tanıyor sayılırım neyse bana bigün oturalım dedi bende tamam dedim otururuz geçen gün de hafta sonu buluşabiliriz ben müsaitm diye teklif ettim o da bana doluyum bu ara işlerim var salı günü yemek yiyelim mi dedi bugün için yani, tamam olur dedim
Bugun salı ama hala ses Seda yok aramadı da ben de tekrardan bugün buluşacak myz diye de sormak istemiyorum sizce ne yapmalıyım instagramdan story paylaştım gördü de yani
Konu başlığı ilk bulusamama olmalı. Bundan bir nane olmaz. Desen ki arkadaşız arkadaşlık için de fazla umursamaz

Back
X