Dışarıda yemek mantıklı. Evden kısır götürmek deyince aklıma Avrupa Yakası dizisindeki makbule geldiarkadaşça konuştuğum kişi bana istersen kütüphaneye gidelim dedi kızlar 2 yıldır görüşmüyorduk şimdi napsam bilmiyorum onun yanında çalışabilir miyim ne giycem sorunu var ben ondan hoşlanıyorum ama onun hoşlandığını düşünmüyorum acaba evden kısır kek götürsem birlikte yemek için ayıp olur mu yoksa dışardan mı yemeliyiz
Piknige mi gidiyorsunuz kutuphaneye mi?arkadaşça konuştuğum kişi bana istersen kütüphaneye gidelim dedi kızlar 2 yıldır görüşmüyorduk şimdi napsam bilmiyorum onun yanında çalışabilir miyim ne giycem sorunu var ben ondan hoşlanıyorum ama onun hoşlandığını düşünmüyorum acaba evden kısır kek götürsem birlikte yemek için ayıp olur mu yoksa dışardan mı yemeliyiz
çocuk dışardan yemeyi sevmiyor olabilirDışarıda yemek mantıklı. Evden kısır götürmek deyince aklıma Avrupa Yakası dizisindeki makbule geldi
Kütüphanede beş çayı mı yapacaksınız?arkadaşça konuştuğum kişi bana istersen kütüphaneye gidelim dedi kızlar 2 yıldır görüşmüyorduk şimdi napsam bilmiyorum onun yanında çalışabilir miyim ne giycem sorunu var ben ondan hoşlanıyorum ama onun hoşlandığını düşünmüyorum acaba evden kısır kek götürsem birlikte yemek için ayıp olur mu yoksa dışardan mı yemeliyiz
acıkabilirizPiknige mi gidiyorsunuz kutuphaneye mi?
O zaman evde yesin de gelsin sizin kısır getireceğinizi düşünüp dışarı çıkmıyordur herhalde.çocuk dışardan yemeyi sevmiyor olabilir
O zaman evde yesin de gelsin sizin kısır getireceğinizi düşünüp dışarı çıkmıyordur herhalde.
acıkabiliriz
Onu da o düşünsün. bence amaç o değil ne kadar maharetli olduğunuzu göstermeye çalışıyorsunuz. Evlenilecek kız imajı çizmek için iyi bir taktikacıkabiliriz
Onu da o düşünsün. bence amaç o değil ne kadar maharetli olduğunuzu göstermeye çalışıyorsunuz. Evlenilecek kız imajı çizmek için iyi bir taktik
haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acabaHer seyi dusunup hesaplamaliyim ki cocuk rahat etsin diyorsun. Sirtina havlu da koy bence terlerse usutmesin.
O getirsin termosta çay.haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acaba
Hiç bir şey götürmeyin. Karnınızı doyurup gidin. Acıkırsa, acıkırsanız beraber yemeğe gidersiniz.haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acaba
anlayışınız için teşekkür ederim :) kıyafetim nasıl olmalı beni bayadır görmediği için soğusun da istemiyorumCok tatlısınızkısır değil de poğaça börek tarzı şeyler olabilir sankii
Doğal ol boşver. Fazla kasmak da sıkıntılı.anlayışınız için teşekkür ederim :) kıyafetim nasıl olmalı beni bayadır görmediği için soğusun da istemiyorum
haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acaba
Bende üni de kpss ye hazırlanırken kütüphaneye giderken çay ve börek, sandviç gibi şeyler götürürdüm. Çok iyi olurdu.haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acaba
karşı tarafın erkek olduğunu hesaba katarsakBende üni de kpss ye hazırlanırken kütüphaneye giderken çay ve börek, sandviç gibi şeyler götürürdüm. Çok iyi olurdu.
Fakat sizin biraz farklı bı durum karşı taraf getirsin daha doğru sanki.ama kısır olmaz tabi.
Kıyafetten soğumaz bence ama kütüphaneye gideceksiniz ya bir Jean üzerine de dokumlu bir gömleğiniz varsa hoş olur benceanlayışınız için teşekkür ederim :) kıyafetim nasıl olmalı beni bayadır görmediği için soğusun da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?