çok kırıcısınız sağ olunNe giyecegim demissin bence kutuphaneye giderken en iyi kombin sik bir abiye soyle isil isil parlayanindan.
Termosta cay en onemli kismi termos olmazsa zaten olmaz. Cocuk eve donerken yanina yolluk da koymak lazim. Cocuk eve kacta varacak bu da onemli. Eve ulasabildin mi diye muhakkak ara.
Ismarlasin bı zahmet karşı tarafkarşı tarafın erkek olduğunu hesaba katarsak
çok kırıcısınız sağ olun
Saf mısınız ?sabah gidicez öğlen yemeği illa olacak
Saf mısınız ?
Korkarım ikinci buluşmada içlik falan götürür üşümesin diye :)))Hem de kisir goturecek kadar olanindan.
ay aman bir yerleriniz eksilir bu konuyu nerden açtıysamKorkarım ikinci buluşmada içlik falan götürür üşümesin diye :)))
Bı de acikicaz doğal olarak demiş
35 yaşına geldim hiç aklıma gelmedi sevgililerime kısır götürmek sfaafafagssg
Düşününce sana da komik geldi dimi :)))ay aman bir yerleriniz eksilir bu konuyu nerden açtıysam
Şakamisin sen ya, dışarda yiyin için anne gibi hayırdır benim sevgilim dahi bunu yapsa ben buz gibi soğurum.haklısınız kızlar biraz abarttım peki sadece termosta çay götürsem ders çalışırken iyi gider mi acaba
Cok tatlısınız diyen benim belli ki öğrenci insanlar belki dışarıda yiyecek durumları yok belli ki hoşlanıyor ve değer veriyor bunlar kezbanlik mi ya gayet masum işler. illa karşı taraf ısmarlasın demesi mi gerekiyor?Bilerek kiriciyim ki kendine gel. Cok tatlisiniz falan yazmislar ama kusura bakma burdan bakinca tatli matli degilsin. Kimse de seni boyle sevmez. Oldugun gibi ol kasma. Sirf cocugun yemegini dusundun diye kimse sana asik olmaz. Olsa olsa kezban der.
Sen kısır götür çayla anında soğuranlayışınız için teşekkür ederim :) kıyafetim nasıl olmalı beni bayadır görmediği için soğusun da istemiyorum
Konu silmek yasak be güzelim. Banlanacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?