ilk buluşmanızda sizi en çok etkileyen şey neydi ?

ceyhan01gs

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
155
0
316
42
Adana
evet arkadaslar hetpimizin ilk buluşması heyecanlı olmuştur buna eminim yerimseniben
ilk buluşmanızda etkilendiğimiz en önemli şeyleri sıralayalım mesela ben en çok gözlerimle ilgili iltifatına bayılmıştım
hadi bakalım buyrun sofraya vereliniortak

ayyy bebeğim benim:asigim:
alcak gonullulugune hayran olmuştum
bi de biraz soguktu, ben baldiri ciplak üstüme mont almamiştim mekandan ayrılırkene montunu vermek istemişti bana minik kuşum :asigim:

ogün buluşmaya beyaz hoş bir gömlek mavi kot ve koyu kahverengi kadife spor bir ceketle gelmişti o günü hiç unutmam Şeniz

ilk buluşmada fiziksel etkilenmenin dışında hal ve hareketleri dikkatimi çekmişti. örneğin dar bir yolda yürürken geride durup benim geçmemi beklemesi, kafeye gittiğimizde ben oturmadan oturmaması.. bu tip şeyler...

Kokusu. Oturmuş tee masanın karşı ucunda boynuun altından kokuları alabiliyordum.
Bakışları hele heleeee...

ben yavsayan erkekleri fazla sevmem iltifatlar etkilemez beni
gülüşü çok güzeldi.

once verdigi gul etkiledi :asigim:
sonra, butun bulusma boyunca benden, bizden konustu, oylebi icten konustuki en cok bundan etkilendim. Cok ictendi, bana baktiginda gozlerinin icin guluyordu (hala oyle).
sonra hic naz etmeden restoran da sarki soyleyisi etkiledi
bakislarini benden ayirmiyodu hic
yaa anlatamam o bulusmayi, superdi :asigim:

Gulumsemesı tabıı kı!
Hala bugun dıyorum,
'o gun oyle gulumsemeseydın, senınle evlenmezdım' dıye.

Gözleri.:asigim: Kaşlarının altından böyle kafası eğikken bakması çok etkileyiciydi.Şimdi anlatamadım nasıl baktığını ama:asigim: Üşüdüğüm için montunu bana vermişti.Eve kadar bırakmıştı.En etkileyicisi ağır ciddi hareketleri , onun kendine has bi cool hareketleri var.

Son düzenleme:
Bizim bir buluşmamız bile olmadı ayaküstü sohbet ettik. birer çay içtik .. o ısrar etmese ben hayatta bir pastaneye gidemezdim. birde karşıma çıkmasaydı . biraz emrivaki yaptı. gerçi bunuda hakkettim sanırım. yoksa kaçmayı planlıyordum.

Ben kızgındım o yüzden biraz gergindim. Anlattı şeylerden hoşlanmamıştım. Zaten oda yanlış yaptığını anladı. ... aslında benimle ne konuşacağını bile bilemiyordu bazen. ama işde çekim var çözemiyorum bu çekimi... beni ona iten bu çekim olmuştu.
O çok sevimliydi sürekli gülüyordu. Ben biraz ters davrandım. üzüldü aslında o üzülünce bende üzüldüm. yaptığımdan dolayı üzüldüm. ona elimi uzattım veda için. öyle bir baktı ki bana ...

şaşkınlığı gülümsemesi kaydirigubbakcemile3

Eli.. En çok ellere bakıyorum ya ister istemez. 3 kere aşık oldum diyebilirim 3 ünün de ebat ve ten hariç elleri birbirinin kopyasıydı. El falı da öğrendim artık hiç iyi özellik barındırmıyor o eller yalnız zaten o yüzden geçmişte kaldılar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…