ilk buluşmanızda sizi en çok etkileyen şey neydi ?

ilk buluşmada mahçupluğu ,fazla cesaretli olması ve gerçekten son derece dürüst ciddi ve lavbali bir kişilik olmaması beni çok etkiledi.ilerleyen zamanda da bana göstermiş olduğu sabrı ve büyük sevgisi..minnettarım sana..9 yılımız doldu

Kendine güveni her haline yansıyordu ve konuşmaları çok olgundu. Bakışları çok güzeldi :kedi: Elleri çok güzeldir bir de maşallah eşimin. Ben de baya etkilenmişim zamanındakaydirigubbakcemile3

ilk buluşmamızda yan yana oturduğumuzda aramızda rahat 3 meetre vardı herhalde kaydirigubbakcemile3
öyle bi yerde ve zamanda buluşmuştukki zavallım çiçekçi aramış saatlerce :):)
en çok etkileyen gözleri ve güven veren haliydi
canım eşimm hayatımın aşkıı
o da o zaman benim gülüşüme bayılmış tabi sonradan söyledi :)

elleri, mavi gözleri ve tabii ki karizması . seni seviyorum aşkım benimmmm

Malesef benim ilk buluşmalarım hep kötüydü. Hiçbirinden etkilenmemiştim.
Ne şanssızım ben ya... Çok üzgünüm bu konuda.
Keşke benim de yazacak güzel bir anım olsaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
yeşill gözlerine aşık olmuştumm,ses tonu daa bi okadar etkilemişti beni....

iş toplantısında tanıştık, toplantı masasında bir motosiklet kaskı gördüm orada koptum zaten. hoşçakalın derken elimi öpmesiylede iyice aşık etti..

iyi de etti:)

utanqaç olması,konuşması ve gülüşü beni benden aldı. ilk buluşmamızda o elini uzatmıştı karşılaştığımızda bende sarılmıştım o an ona o kadar sıcak hissettim ki kendimi işte bu insan benim ruh ikizim demiştim hala da öyle diyorum.çookkk seviyorum aşkımı..

İlk buluşmamızda sarılmıştı birden bire .Şaşırdım öyle kalakaldım.Ama o kadar sıcaktıki anlatılacak bir duygu değil.Aşık olmadım belki oan ama çok etkilendim

ilk tanistigimizda gülüsü etkilemisti..

ilk bulustugumuzda, himm biras sapsalligi sanirim... surekli oyalaniyor, birsuru soru soruyor, gözlerini gözlerimden ayirmiyor...

cok da yakisikliydi

Saçmasapan konuşup yemeklerden bir çatal zor almıştık :) hala düşündükçe gülüyorum :) İkimizde kendimize aşırı güveniriz ama bi eziklik hali vardı görmeye değer :))

utangaç olmasına ragmen hakkıımda düşündüğü şeyleri açıkça söyleyiş şekli,,, o an aşık oldum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…