Ilk bulusmaya giden kızçeye yardım

Buhara ver yüzünü hafifçe patlat tabii çok hırpalamadan. Patlattığın sivilcelerin üstüne sudocrem sür 2 güne tertemiz olur cildiniz. Bana güvenin hep uygularım leke kabuk kızarıklık vs kalmıyo
O patlama ani acayip mutluluk veriyor. :KK45:hele pört diye aynayla butunlesmesini izlemek:confused: biraz igrenc oldu kusura bakmayin:olamaz:

Sivilce için bir dönem dermatoloğum fucidin krem vermişti.Sanırım eczaneden reçetesiz alınabiliyor.Güzelce temizleyip yüzüne sürüp uyursan sabah kızarıklık baya bi geçmiş oluyordu.İnşallah buluşma süper geçer :dua:

1 kaşık sütün içine 2-3 damla limon kolanyası damlatıp yoğurt gibi kesik kesik olunca bir pamuk yardımıyla cildine sür. 1 saat kadar kalsın yüzünde sonra durula. Sivilce problemi olan çok yakın bir arkadaşımın reçetesiydi bu. Çok memnundu bütün sivilceleri bir günde bariz yok oluyordu bu yöntemle.

1 kaşık sütün içine 2-3 damla limon kolanyası damlatıp yoğurt gibi kesik kesik olunca bir pamuk yardımıyla cildine sür. 1 saat kadar kalsın yüzünde sonra durula. Sivilce problemi olan çok yakın bir arkadaşımın reçetesiydi bu. Çok memnundu bütün sivilceleri bir günde bariz yok oluyordu bu yöntemle.
Âaa cok farkli bu duymamistim hic. Etki ediyor demi? Gunde kac kez yapmak lazim

sivilceler için. bir pamukla çay ağacı yağı sürebilirsin, limon da sivilce kurutur ama cildi tahriş eder, sudocrem kurutuyor diyorlar faydasını görmedim, cilt tipine göre de değişiyor böyle şeyler, aspirini ezip limon damlatıp karışımı sivilceye sürünce de kurutuyormuş ama bu da tahriş edebilir.

Gratiste wet n wild in 10-15tlye cover all i satiliyor.Cildini özellikle sivilceleri iyice nemlendir sonra yeşilleri sivilce üstüne pıt pıt dokundur burnunun kenarlarına ve diger kizarik yerlerede pembeden sür sonrada üstüne bb ya da fondoteni gec iste sana pürüzsüzlük:KK16: Bol şans güzel Ceylinim:KK49::KK200:

Gratiste wet n wild in 10-15tlye cover all i satiliyor.Cildini özellikle sivilceleri iyice nemlendir sonra yeşilleri sivilce üstüne pıt pıt dokundur burnunun kenarlarına ve diger kizarik yerlerede pembeden sür sonrada üstüne bb ya da fondoteni gec iste sana pürüzsüzlük:KK16: Bol şans güzel Ceylinim:KK49::KK200:
Ondan alayim diyorum unutuyorum gidiyor yarin alayim insallah. Cok sagol canimm :)

Lütfen sivilcenizi sıkmayın. En hassas yöntemle bile suratınızda iz bırakabilirsiniz.

Çay ağacı yağını duymuşsunuzdur. Marka vermek yasak mı bilmediğimden nerede bulacağınızı yazamıyorum. Ama saf olanından bulursanız ve seyreltip kullanırsanız tek seferde bile etkisini görürsünüz. Ama seyreltip kullanın; çünkü doğal ürünler de hassas ciltlerde irritasyona sebep olabiliyor.

Kızarıklıklar için de fito krem gibi bu görünümü hafifletecek bir eczane ürünü kullanabilirsiniz. Ben çok seviyorum kendisini ve düzenli olarak kullanıyorum.

Sivilce problemi insanın kendine bakışını inanılmaz etkiliyor farkındayım ama, buluşma gününe kadar geçmeyenleri de pek dert etmemeye çabalayın. Özgüven kadar güzel kılan bir şey yok bizleri, malumunuz. :)

Sivilce için bir fikrim yok ancak adaçayı adet söktürüyor.bildiğim kadarıyla uzun süreli kullanımı önerilmiyor adaçayının bu gibi kısa süreli durumlarda iyi geliyor.
Bende yürüyüş de etkili oluyor adet söktürmede :KK49:

Back
X