Bu konuyu okudukça vajinismuslar, namus cinayetleri, göster oğlum amcalara pipini, temiz kadın, kirli kadın,zar dikimi ameliyatları, erkeğin elinin kiri... gibi olaylar bitmeyecek sanırım çünkü kadınlar öncelik olarak tepki gösteriyor ki erkekler neden göstermesin... Üzücü. Kimse konu sahibinin karşılıklı rızayla ilişkiye girdiğini pişman olmadığını göremiyor. görmek istemiyor...
Aynen çok doğru çok merak ediyorum acaba eşim benim çok sevgilim oldu eşimin yüzüne nasıl bakarım diye düşündü mü hiç bende bunu çok merak ediyorum
Konu sahibi nemalanmıştır bunca yorumdanAmacından sapmak ne kelime ringe döndü burası
Birazdan Mune --------->>>>>
Bence birlikte el ele verip övünmeliyiz. Hatta biz temiz kadınlarızz diye bağırmalıyız. Hakikaten ben de hiç övünmedim aklıma bile gelmemiştisanmıyorum açıkçası. :)
Ve en garibi bunu biz kadınlar normalleştirmişiz.
Ben demiyorum ki her önümüze gelenle sevişelim ama isteyen istediği ile sevişir yani bunda laf sokacak, hakaret edecek hakkı nasıl bulabiliriz kendimizde.
Biri yazmıştı ovunecek bir şeyi olmayan bir takım kadın bekaretleriyle ovunuyor diye çok hakliymis :)
Bu arada bende bakireyim ama hiç ovunmedim bu güne kadar abartmayalim arkadaşlar hepimizde var\vardı sonuçta
Bence birlikte el ele verip övünmeliyiz. Hatta biz temiz kadınlarızz diye bağırmalıyız. Hakikaten ben de hiç övünmedim aklıma bile gelmemişti
Virgülünden , Noktasına kadar katılıyorum.Aykırı yorumları yobazlık ve ahlak bekciligi olarak gören arkadaşlar, o zaman böyle konular açmayın.
Madem sizler kadar "modern" olmak gerekiyor, biz olamiyoruz.
Modernlik bilincli olmayi beraberinde getirir.
Sonucuna katlanamayacaginiz seyleri yapmamak da bilincli olmaktan gecer.
Bilginize.
Aynen katılıyorum düşüncenizesanmıyorum açıkçası. :)
Ve en garibi bunu biz kadınlar normalleştirmişiz.
Ben demiyorum ki her önümüze gelenle sevişelim ama isteyen istediği ile sevişir yani bunda laf sokacak, hakaret edecek hakkı nasıl bulabiliriz kendimizde.
Biri yazmıştı ovunecek bir şeyi olmayan bir takım kadın bekaretleriyle ovunuyor diye çok hakliymis :)
Bu arada bende bakireyim ama hiç ovunmedim bu güne kadar abartmayalim arkadaşlar hepimizde var\vardı sonuçta
Inan evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşı olmamın sebeplerinden biri..Bir anlik birsey kadinlara nicin bu kadar sıkıntı veriyor bende bunu protesto ediyorum .Niye erkegin kafasina takacagi birsey yok .Yok cok mu kanamam oldu ,yok hamilemiyim ,yok bu ilaclar duzenimi bozacak mı ,yok bu adam beni biraksa evlenince kime ne acıklayacağım .
Insan depresyona girer be bu ne yaaa .
Yahu bizene senin kisisel tercihin den.burada kimse muneccim degil anormal durm varsa doktora gitEst. asla kavga çıkarmak değil amacım sadece kimsenin kişisel tercihlerine kimsenin karışamayacağını düşünüyorum ,
Asla insanları yargılamam farklı ithamlarda bulunmam ama... (Yobaz kelimesini kullanacak sığlıkta insanın modernitesini sorgulamak amacıyla)
Karşında çok güvendiğin 23 yaşına kadar bekleyip en özel anını paylaştığın partnerin var. Bu çocuk olmama çabası nedir? Hem korunup hem ertesi gün hapı içecek kadar seni kaygılandıran nedir. Hasbelkader hamile kaldın. Bu çok doğal bir şey değil mi? Kadın bedeninin gebe kalması neden bu kadar korrkunç olsun ki gereksiz yere hormon hapı içesin? Yoksa bir çekincen mi var, mahalle baskısından mı korkuyorsun, burada efelenip çevreden sakınıyor musun kendini, sağlık sorunun için doktora gitmeye utanıyor musun?
İnternette klavyeye bişeyler yazmadan önce gerçek hayatımla çelişiyor muyum diye sorgula. Yoksa ha nikah olmuş ha olmamış kimseyi ilgilendirmez kimsenin haddi değil keza Yobaz kelimesini kullanmak da senin haddin değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?