Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanların hiçbir konuda birbirine saygısı yok ki cinsellikte olsun..Herkes kendi doğrusu neyse karşı tarafa onu kabul ettirmeye çalışıyor..Her insanın yaşam tarzı,doğruları,yanlışları aynı olmak zorunda değil..Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım mesela..Ama bu benim düşüncem..Bana göre doğru olan budur diye,karşı tarafı kınama,küçük görme yada ayıplama gibi bir hakkım olamaz benim..İnsanlar birbirlerini yargılamayı bırakıp,birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyi öğrense,doğrularımızın,yanlışlarımızın,sevaplarımız yada günahlarımızın hesabını,birbirimize değil yalnızca Allah'a vereceğimizi öğrense bu sorunlar ortadan kalkacaktır zaten..Az önce bir konu vardı..Okuduğum yorumlar karşısında şok geçirdim..Evlenmeden erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan bir kız,erkek arkadaşının evlilik konusunu pek gündeme getirmediğinden bahsetmiş,kıza gelen yorumlar; senden alacağını almış niye evlensin ki,senle birlikte yaşıyor zaten evlenipte ne yapsın...Bunlarıda yazan yine hemcinslerimiz..Ya ne ayıp şeyler..Biraz saygı duymayı ve sadece kendi doğrularımızla başkalarını yargılamamayı öğrenmeliyiz artık toplum olarak...
Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım tedaviniz iyi ilerliyodur, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Hey allahım o meme kanseri olan kadın belkide zinanın haram olması nedeniyle öyle demiş olabilir mi ben inanan bir kadın olarak evlilik öncesi cinselliğe günah olduğundan karşıyım ha yapan yapsın ama bunu normalleştirmeye çalışmanız Allah'ın rızasına uygun yaşamak isteyenlere acıyarak zavallılarımış gibi konuşmanız hiç doğru değil bende meme kanseriyim büyük konuşmadım hiç bir zaman ama siz de büyük konuşmayın
Kız çocukları henüz daha küçük bir bebek veya çocukken dış dünyanın mikroplarından sadece 5-6 cm uzak olan karın içindeki steril ortam kızlık zarı tarafından korunmaktadır. Kızlık zarı olmasaydı küçük yaşta kakasını ve çişini altlarına yapmaları veya bilmeden vajinalarına parmaklarıyla dokunmaları bu çocuklar için büyük tehlike teşkil edecekti. Karın zarına ulaşabilecek mikroplar ciddi sorunlara yol açacağından birçok kız çocuğu ergenliğe bile ulaşamadan ölecekti. Bu bakımdan kızlık zarı kadının genital bölgesini dış etkenlere karşı koruyan bir engeldir ve bu amaçla yaratıldi.
Allah şifa versin, geçmiş olsun. Konuyla alakasız ama yazmak istedim.Hey allahım o meme kanseri olan kadın belkide zinanın haram olması nedeniyle öyle demiş olabilir mi ben inanan bir kadın olarak evlilik öncesi cinselliğe günah olduğundan karşıyım ha yapan yapsın ama bunu normalleştirmeye çalışmanız Allah'ın rızasına uygun yaşamak isteyenlere acıyarak zavallılarımış gibi konuşmanız hiç doğru değil bende meme kanseriyim büyük konuşmadım hiç bir zaman ama siz de büyük konuşmayın
Baglansin diye iliskiye girdiniz, ayrilacak diye korkuyorsunuz ? Bir sonraki adiminiz evlensin diye cocuk yapmak olacak sanirim.Merhabalar,
Dün 5 aylik sevgilimle cinsel iliskiye girdim. Ilk defa. Bekaretim bozuldu. Aslinda evlenmeden önce böyle bir seyi asla yapmayacagimi düsünüyordum ama oldu iste. Son zamanlarda aramiz çok iyi degildi. Sanki benden sogumus gibiydi. Belki iliskimize heyecan gekir, belki bana daha fazla baglanir belki beni arzular diye düsündüm aslinda. Uzun süredir ima ediyordu zaten istedigini ve bende birden istedigimi söyleyince oldu (prezervatif ile). Yalniz eve geldigimde içimde tuhaf bir seyler oldu. En yakin arkadasima anlattim o da bana salak misin sen senden istedigini aldi ya artik asla evlenmez seninle seni basit olarak görecek artik onun gözünde eskisi gibi degerin kalmayacak gibisinden seyler dedi. Ondan sonra düsünmeye basladim ve korktum. Tam o esnada bana mesaj atti. Nasilsin askim diye sordu iyiyim dedim ve telefonumu kapattim. Taaa sabah açtim telefonumu ve bir kac sey yazmis gunaydin gibi seyler, ama ben çok korkuyorum. Onunla konusmaktan cekiniyorum ve korkuyorum terk falan eder diye. Bu dusuncelerden nasil kurtulacagimi bilmiyorum ama dünden beri bir sey yazmadim en son ögle saatlerinde noldu bir sey mi var yazmis ona bile cevap vermedim gerçekten bir sey yazmak istedigimde parmaklarim geri geri gidiyor. Nasil kurtulacagim ben bu psikolojiden??