- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi mehrunnisa
-
Böyle bir şey olamaz.İlk ilişkiye 7 sene önce girdim. Dini nikahimiz vardi. Fakat iliski duzenli degildi ayda bir bazen uc ayda bir vs bu sekilde oluyordu. Bir bucuk sene onceyse resmi olarak evlendik. İki aydir onlem almiyoruz cocuk icin. Oncesinde yasamis oldugum uzun surecin hamile kalmamda zorlastirici bir etkisi olabilir mi? Rahim kusmesi diye halk agzinda bir inanis var bu ne kadar dogrudur? İki aydir hamilelik olmadigi icin moralim cok bozuldu. Lutfen yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.
Gitmistim oncesinde bir problem yok dedi. Ya iste bilmiyorum acaba uzun suredir onlem alinca acaba o yuzden mi olmuyor diye dusundumÇok saçma şeyler duymussunuz.Hamile kalırsınız.Baktiniz olmuyor kadın doğuma gidin sıkıntı neyse öğrenin.Ama dediğiniz sebep etki etmez
İnsallahBöyle bir şey olamaz.
Kan tahlili vermistim degerlerim iyi. Sadece demir ve magnezyum biraz dusuk cikti su an onlari da takviye olarak aliyorumBir doktora gidin cunku bazi vitaminler vericektir, onlar da rahminizi gebelige hazirlamakta yardimci olacaktir. Bir de stres de cok etkiler bu sureci , zamana birakmaya calisin
Bana da sacma gelmisti. Ama iki seferdir olmayinca heralde bende oyle oldu dedimDuyduğunuz şey çok saçma. Olmuyorsa doktora gidersiniz. Rahim küsmesi nedir yahu
2 seferde olacak diye birşey yok. Herşey nasipBana da sacma gelmisti. Ama iki seferdir olmayinca heralde bende oyle oldu dedim
Oyle ama insan ister istemez strese giriyor. Bir de cevremdekilerin hep ilk seferde oluyor2 seferde olacak diye birşey yok. Herşey nasip
İlk ilişkiye 7 sene önce girdim. Dini nikahimiz vardi. Fakat iliski duzenli degildi ayda bir bazen uc ayda bir vs bu sekilde oluyordu. Bir bucuk sene onceyse resmi olarak evlendik. İki aydir onlem almiyoruz cocuk icin. Oncesinde yasamis oldugum uzun surecin hamile kalmamda zorlastirici bir etkisi olabilir mi? Rahim kusmesi diye halk agzinda bir inanis var bu ne kadar dogrudur? İki aydir hamilelik olmadigi icin moralim cok bozuldu. Lutfen yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.
Rahim küsmesini kaç yaşındayım ilk defa duyuyorum. Ki burda çocuk sahibi olamayanlar hakkında yüzlerce yazı okumuştum .İlk ilişkiye 7 sene önce girdim. Dini nikahimiz vardi. Fakat iliski duzenli degildi ayda bir bazen uc ayda bir vs bu sekilde oluyordu. Bir bucuk sene onceyse resmi olarak evlendik. İki aydir onlem almiyoruz cocuk icin. Oncesinde yasamis oldugum uzun surecin hamile kalmamda zorlastirici bir etkisi olabilir mi? Rahim kusmesi diye halk agzinda bir inanis var bu ne kadar dogrudur? İki aydir hamilelik olmadigi icin moralim cok bozuldu. Lutfen yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.
Çevreniz kim sizin Allah aşkına ya .Oyle ama insan ister istemez strese giriyor. Bir de cevremdekilerin hep ilk seferde oluyor
folik asitte vermedi mi doktor ?Kan tahlili vermistim degerlerim iyi. Sadece demir ve magnezyum biraz dusuk cikti su an onlari da takviye olarak aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?