İlk cinsel iliski sonrasi 7 sene sonra hamilelik zor olur mu

mehrunnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
2.279
1.597
83
İlk ilişkiye 7 sene önce girdim. Dini nikahimiz vardi. Fakat iliski duzenli degildi ayda bir bazen uc ayda bir vs bu sekilde oluyordu. Bir bucuk sene onceyse resmi olarak evlendik. İki aydir onlem almiyoruz cocuk icin. Oncesinde yasamis oldugum uzun surecin hamile kalmamda zorlastirici bir etkisi olabilir mi? Rahim kusmesi diye halk agzinda bir inanis var bu ne kadar dogrudur? İki aydir hamilelik olmadigi icin moralim cok bozuldu. Lutfen yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.

Böyle bir şey olamaz.

Bir doktora gidin cunku bazi vitaminler vericektir, onlar da rahminizi gebelige hazirlamakta yardimci olacaktir. Bir de stres de cok etkiler bu sureci , zamana birakmaya calisin
Kan tahlili vermistim degerlerim iyi. Sadece demir ve magnezyum biraz dusuk cikti su an onlari da takviye olarak aliyorum

sağlıklı iki yetişkinin 1 sene korunmasız birlikteliklerine rağmen hamilelik oluşmazsa çiftlerden birinde bir sorun vardır. (35 yaş altı) acele etmeyin ilk seferde olduğunu söylemişlerdir ya da rast gelmiştir, herkeste aynı olacak diye bir şey yok

Evlendikten 6 sene sonra hamile kaldım... Herkes evlenir evlenmez çocuk yapmıyor

Rahim küsmesini kaç yaşındayım ilk defa duyuyorum. Ki burda çocuk sahibi olamayanlar hakkında yüzlerce yazı okumuştum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…