İlk cinsel iliski sonrasi 7 sene sonra hamilelik zor olur mu

mehrunnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
2.279
1.597
83
İlk ilişkiye 7 sene önce girdim. Dini nikahimiz vardi. Fakat iliski duzenli degildi ayda bir bazen uc ayda bir vs bu sekilde oluyordu. Bir bucuk sene onceyse resmi olarak evlendik. İki aydir onlem almiyoruz cocuk icin. Oncesinde yasamis oldugum uzun surecin hamile kalmamda zorlastirici bir etkisi olabilir mi? Rahim kusmesi diye halk agzinda bir inanis var bu ne kadar dogrudur? İki aydir hamilelik olmadigi icin moralim cok bozuldu. Lutfen yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.

3 yildir korunmasiz iliski mi?

Buna şaşırmamalısın bence 4.5 yıl sonra hamile kalabildim ben.. Öyle hemencik hamile kalmak gerçekten bir mucize.. Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah..

Rahme spiral takıyorlar ona rağmen hamilelik oluyor
Doğum kontrol hapı kullanıyorlar ona rağmen küsmüyor
Şimdi sen geri çekilmeyle korundun yıllarca
Sana mı küsecek

Annem beni doğurduktan sonraki 12 sene korunmuş. Sonra tek bir ilişkide kardeşim olmuş. Kusseydi onun rahmi kuserdi 2 ay çok kısa bir süre korkma olur çocuğun. Bı kadın doğuma git vitaminlerini baktır folik asit başla acele etme benim 11 ay sonra oldu. Esimdede bendede hiç bı sorun yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…