• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki

melisssaaa48888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
14
2
1
25
5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana 🥲

5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana 🥲
Evli ve çocuk isteyen bir çift değilseniz kesinlikle korunmalisin onun ne düşündüğü değil senin rahat etmen önemli

Yaş kaç?
Gerçi kaç olursa olsun, kondomsuz yapalım asla boşalmam içine bla bla blara inanan biri henüz cimsel ilişki olgunluğuna gelmemiştir
Bulaşıcı hastalık olur, enfeksyon olur, bebek olur. Bunları göze alıyorsan hiç durma

Kondomsuz yapmak istiyorsan ben yokum de. Asla izin verme. Cinsel hastalıklar, gebelik riski göz ardı edilmemesi gereken şeyler. Geri çekilme yoluyla hamile kalan kaç kişi var biliyor musun?

Surtunme oluyor diyorsun su an kondomsuz iliskiyle ayni risktesin cinsel hastalik acisindan. Cinsel hastaliklarin neredeyse hepsi vucut sivisinin degisimi ile oluyor. Yani sevgilinde bir hastalik varsa su an zaten kaptin %99. Illa penetrasyon olmasina gerek yok bulasi icin.

Yine surtunme yoluyla hamile kalanlar var risk oldukca dusuk olsa da. Cunku zevk sivisi da sperm iceriyor.

Yasin kac? Bence once iyice arastir bodoslama bir sey yasama. Olay bekaret degil o endiselenecegin en son sey olmali. Ki bakire degilsin zarin orda diye.

Surtunme oluyor diyorsun su an kondomsuz iliskiyle ayni risktesin cinsel hastalik acisindan. Cinsel hastaliklarin neredeyse hepsi vucut sivisinin degisimi ile oluyor. Yani sevgilinde bir hastalik varsa su an zaten kaptin %99. Illa penetrasyon olmasina gerek yok bulasi icin.

Yine surtunme yoluyla hamile kalanlar var risk oldukca dusuk olsa da. Cunku zevk sivisi da sperm iceriyor.

Yasin kac? Bence once iyice arastir bodoslama bir sey yasama. Olay bekaret degil o endiselenecegin en son sey olmali. Ki bakire degilsin zarin orda diye.
21 yaşındayım .Evet benim icinde olay zaten bekaret değil diğer sebeplerden dolayı endişeleniyorum

Melisa selam, cinsellik her bireyin ihtiyacı bu durumu asla yadırgamıyorum. Bulaşıcı hastalıklar konusunda duyarlı olmam da beni çok sevindirdi. Ancak sürtünme yoluyla bir ilişkiniz olduysa bile bulaş ihtimali var bu konuda dikkatli olmanı öneririm. Ve bulaşıcı hastalıkları daha çok araştır ve hepsiyle alakalı mutlaka bilgili ol. Korunmasız ilişkiye asla girme seni bu konuda manipüle etmesine de müsaade etme. Olur da bir hata ile korumasız ilişkiye girme ihtimalini göz önünde bulunduracak olursakta; girmeden evvel sevgilini test yaptırmaya götürmeni öneririm. Test derken çok basit bir işlem eliza testi gibi kapsamlı ve pahalı değil hatta ücretsiz. Pozitif yaşam derneği sitesine girerek hangi şehirlerde nerelerde test yapıldığını öğrenebilirsin. Örneğin İstanbul Beşiktaş’ta bulunuyor ben düzenli olarak test yaptımaya çalışıyorum. Hamilelik testi gibi bir çubuk düşün parmağına minik bir iğne batırıp kanını o çubuğa damlatıyorlar ve sakıncalı bir durum olup olmadığı o skalada belli oluyor fakat bu sadece hiv virüsü için geçerli bir test (senin AİDS olarak bahsettiğin). Bu test anonim olarak yapılıyor sağlık kaydına geçmiyor sevgilin de sen de güvenle bu testi yaptırabilirsiniz. Bunun dışında dikkatli olmanı gerektiren bir diğer virüs ise hpv virüsü. Bu virüs kadınlarda rahim kanserine kadar gidiyor ve daha çok kadınlar için tehlikeli. Bu virüsten korunmanın da bir yolu var aşı. Aşıyı eczaneden sipariş vererek alabilirsin dozları 2-3 bin arası birkaç doz olman gerekiyor birkaç aylık periyotlarla. Bu aşı senin gelecekteki sağlığın için de çok önemli, senden rica ediyorum bunları es geçme ve önce sen araştır daha sonra da sevgiline bunları anlat ki o da bir erkek olarak bilinçlensin. Bu tür kaygılarını paronaya, manyaklık yada abartı olarak değerlendirecek olursa da ondan derhal ayrılmanı öneririm. Seni seviyorsa ve kendine de değer veriyorsa ikinizin sağlığı için seni dinler ve daha duyarlı davranır. Tek ricam söylediklerimi hafife alma umarım işe yarar bilgiler vermişimdir ve erkek arkadaşın seni anlar. Son olarak 18 yaşından hatta 20 yaşından küçüksen 26 yaşında bir birey olarak ilişkiye girmeni önermem bunu geri kafalılık olarak düşünme o yaşlar gelecek için ciddi adımların atıldığı yaşlar. Kariyer ve hayata dair planlar ve aksiyonlar alman senin için daha iyi olacaktır.

21 yaşındayım .Evet benim icinde olay zaten bekaret değil diğer sebeplerden dolayı endişeleniyorum
Benden bir yaş küçüksün ne cinseliği bunu yapma kendine. Yapmak istiyorsan korun cinsel yolla bulaşan bir çok hastalık var. Seni zorluyorsa yada manipüle ediyorsa o kişiden uzak dur

Bir arkadasimda kondomsuz ilişki sonrası 2 sene sonra HPV çıktı hemde en tehlikeli çeşidi, o ara kızın başka hiç cinsel ilişkisi olmamış tam evlilik arifesi nişanlısından ayrıldı bu yüzden. Çok dikkat etmek lazım,bu konuda o kadar sorun yaşayan kadın var ki. Erkek genelde taşıyıcı oluyormuş hiç anlamamış bile

Tecrübesiz olduğumu söyledim zaten .
Bizler tecrübelililerde akıl veriyor, yol gösteriyor
Asla bişey olmaz, içine boşalmam merak etmelere kanma.
5 ay ilişkide ilaki beraberlik yaşancak diye bir kuralda yok ayrıca. Ama diyelim ilaki çok istiyorsunu bunu onunla yaşamak ozaman korun, hata çift korun. O kondom taksın sende doğum kontrol hapı kullan. İnanki ne hastalıkla nede evlilik dışı bebekle uğraşmak istemezsin. En basiti 2 gün sonra yapmasaydın banane der çeker gider, sen uğraşırsın

2 saniye sürecek bir zevk için geleceğini yakma düzgün korun

Cinsel hastalik diyorsun da zaten varsa kapmissindir surtunme oluyormus
Seni kafaliyor kimsenin ilki olmadim diye
Ilerde ayrildiginizda aglamayacaksan hayat senin
Yahu neden kafalasın kafalarsada benim icin hiç bir önemi yok .Bir sürü ilişkisi birlikteliği olmuş buna takılmıyorum da benim ilkim olmasına mı takılcam.İster olsun ister olmasın buna takılsam zaten o kişi hayatımda olmaz .

Yahu neden kafalasın kafalarsada benim icin hiç bir önemi yok .Bir sürü ilişkisi birlikteliği olmuş buna takılmıyorum da benim ilkim olmasına mı takılcam.İster olsun ister olmasın buna takılsam zaten o kişi hayatımda olmaz .
Eh iyi o zaman neyi soruyorsun daha?
Hastalik kapar miyim diye sordugun bir iliski
Kalite mi bekliyorsun

Back
X