ilk çocuğa tüp bebekle sahip olup ikinci çocuk için tüp bebek düşünenler

Arkadaşlar çok şükür 5 yaşında bir kızım var.tüp bebek tedavisiyle Rabbim nasip etti.şimdi kızım kardeş istiyor.şimdi kızım için tekrar deneme kararı aldık eşimle.aynı durumda olanlar var mı? Rabbim ilk önce hiç olmayanlara nasip etsin.sonra da bize...
Brnde varım kızım 2,5 yaşinda tedaviye yeni başlıyorum şimdi inşallah basip olur cok güzel bir topık olmus:-)

Çok şükür herşey yolunda 2 tane transfer edildi şimdi ddinleniyorum 31ocak test günüm
Hayırlı olsun canım.2taneyi doktor mu önerdi sen mi istedin?bana da doktorum Ogün karar veririz dedi ama 3 çocuk tırstım biraz ne yalan Söyleyeyim.tabi doktorumuz ne derse o olacak

Ya bide ben kızım için de tedirginim ister istemez daha az ilgilencem ne bileyim offff

Hayırlı olsun canım.2taneyi doktor mu önerdi sen mi istedin?bana da doktorum Ogün karar veririz dedi ama 3 çocuk tırstım biraz ne yalan Söyleyeyim.tabi doktorumuz ne derse o olacak
Dr karar verdi Bende o ne diyorsa onu yaptım benim kızım çok istiyor kardeşi olmasını ama tabiki kiskanacaktir bende tirsiyorum 3 olurlarsa birden diye hayirlisi olsun

merhabalar bende sizdenim. 2 yasinda tüp bebekle olan bir kızım var. 2. denememde hamile kalmıştım. gecen ay 3. tedaviyi oldum ama maalesef negatif 4 ay dhea kullanıp haziranda 4. tedaviye başlayacağım. inşallah evlatlarımızın bir kardeşleri daha olur

merhabalar bende sizdenim. 2 yasinda tüp bebekle olan bir kızım var. 2. denememde hamile kalmıştım. gecen ay 3. tedaviyi oldum ama maalesef negatif 4 ay dhea kullanıp haziranda 4. tedaviye başlayacağım. inşallah evlatlarımızın bir kardeşleri daha olur
Hayırlısı olsun canım Hoşgeldin aramıza

Canim bu soru benim icin sorulmus gibi geldi icin yaziyorum sana evet oluyor once allahin izni ile beb 2009 da dondrudum embriyolar ile 2011 de4. Denememde oglumu dunyaya getirdim suan 3 yasinda. O zaman donuk olan 5 baska embriyom daha vardi 2014 ocakta tekrar denedim ve tuttu hamdolsun suan 4 aylik olcak ikiz kizlarim var... ben yurtdisindayim burda 15 yila akdar donduruyolar. Sizlerede umut olsun diye ayziyorum ikinci annelik sansi daha yuksek cunku bir kere dogum yaptiktan sonra vucut cok mutluluk hormani salgiliyor ve embriyoyu daha cabuk kabul.ediyoorr fazla geciktirmeden deneyin ikinciyi sansiniz saha yuksek. Bir zamanlar bir tane yi hayal edemezkwn sukurler olsun 3 tane altin parcasi gibi yavrum varr!
slinazn seni ne zamanduir göremiyordum maşallah kızlarına aynı dönemde dondurulmus la hamile kalmıştık şimdi benim de ogluşum 3,5 aylık oldu

Âmin bu sefer kızımda ki gibi Değilim tedaviye başladığımdan beri etkiler daha ağır.

Arkadaşlar çok şükür 5 yaşında bir kızım var.tüp bebek tedavisiyle Rabbim nasip etti.şimdi kızım kardeş istiyor.şimdi kızım için tekrar deneme kararı aldık eşimle.aynı durumda olanlar var mı? Rabbim ilk önce hiç olmayanlara nasip etsin.sonra da bize...
meraba benim de 3.denemeyle bi oğlum oldu ve şimdi tekrar deneme için tedaviye başladım acaba ilk denemede olur mu diye merak ediyorum...

Canım ben şimdi ikinci çocuğuma hamileyim ikiz erkek bebislerim olacak inşallah ilk denememde oldu hiç yakmayın bir defa hamile kaldiysaniz ikinci daha kolay
Oncelikle hayirli olsun. Ilkinde sezeryan mi olmustunuz. 2.bebisleri kac sene sonra yaptiniz. Benim allah kismet ederse bir kizim olacak. 2.cocuk dusunyoruz simdiden. Ilk denemede tuttu benim. 35 yasindayim suan. 2.cocuk icin gec mi kaldim acaba. Bu arada sezeryan olacak dogumum hayirlisiyla 13 temmuzda .

Back
X