• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk çocuğu olupta ikinci hamilelik olmayanlar aynı durumu yaşayanlar varmı acaba

kalp0606

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
13
2 yaşına girdi kızım kaç aydır hiç korunmuyorum ve bir türlü hamile kalamiyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba bu ay ovulasyon testine başladım ondanda hiç bişi anlamadım ya hepsi silik çizgi yada hiç yokmuş gibi sonuç alıyordum bıraktım onu normalde geçen ay reglim Ekim 13 3 gün kaldı adetime sol kasığımda Ağrı batma var ve alt karın bölgede zonklama seklinde ara ara oluyor yani çok istiyorum hamile kalmayı ama olmuyor bilgi verebilir misiniz biraz hanımlar

2 yaşına girdi kızım kaç aydır hiç korunmuyorum ve bir türlü hamile kalamiyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba bu ay ovulasyon testine başladım ondanda hiç bişi anlamadım ya hepsi silik çizgi yada hiç yokmuş gibi sonuç alıyordum bıraktım onu normalde geçen ay reglim Ekim 13 3 gün kaldı adetime sol kasığımda Ağrı batma var ve alt karın bölgede zonklama seklinde ara ara oluyor yani çok istiyorum hamile kalmayı ama olmuyor bilgi verebilir misiniz biraz hanımlar
Kimse yokmu

kuzum ilk gebelikten sonra korunduğumuz için yumurtalıklar tembelleşiyor demişti doktorum. Bu senin nasıl korunduğuna da bağlı. Bir kadın doğum uzmanına gittim bütün tahlillerimi yaptırdım ve hiçbir sorun olmadığını öğrendikten sonra denedim. Doktorumda 1 sene süre vermişti hatta hemen olmayabilir vs. diye ama 8 sene aradan sonra ilk aydan hamile kaldım.

kuzum ilk gebelikten sonra korunduğumuz için yumurtalıklar tembelleşiyor demişti doktorum. Bu senin nasıl korunduğuna da bağlı. Bir kadın doğum uzmanına gittim bütün tahlillerimi yaptırdım ve hiçbir sorun olmadığını öğrendikten sonra denedim. Doktorumda 1 sene süre vermişti hatta hemen olmayabilir vs. diye ama 8 sene aradan sonra ilk aydan hamile kaldım.
Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 🥲 daha 2 gün var reglime

Merhaba aynı şeyi ben de yaşıyorum keşke daha önce başlasaydım çalışmalara. Doğurduğum kiloda kaldım şu an hem kilo hem pcos zor ama imkansız değil. Diyet kilo çocuk bakmak evin işi kpss derken çok bunaldım 🙁 Artık hiçbir şey yapmak istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar ya normalde reglim 12 Kasım olamasi gerekiyordu ama 15 Kasım oldum dün de bitti bugün midem çok kötü bulantı yanma halsizlik uyku hali baş ağrısı ve belim de ara ara ağrılar giriyor yani hamile olupta adet gören kişiler varmış yani ben pek bişi anlamadım olabilirmi böyle bişey ya

Merhaba arkadaşlar ya normalde reglim 12 Kasım olamasi gerekiyordu ama 15 Kasım oldum dün de bitti bugün midem çok kötü bulantı yanma halsizlik uyku hali baş ağrısı ve belim de ara ara ağrılar giriyor yani hamile olupta adet gören kişiler varmış yani ben pek bişi anlamadım olabilirmi böyle bişey ya
Kimse yokmu

Ablam ikinci çocuğuna 9 yıl sonra hamile kalmıştı.Biz istemediğini düşünüyorduk meğerse hamile kalamıyormuş.Olabiliyor demek ki böyle şeyler

emzırmeyı bıraktıgım gıbı korunmayı da bıraktım 1yılı astı tekrar hamıle kalmam hatta korummayıp sonra amaan dur bı kac ay kılo vereyım dedıgımde hamıle kaldım. stressız olmak şart. kılo problemın varsa bı kac kılo vermeye bak. yaptırmadıysan bı hormon tahlılı yaptır esıne de tabı sperm. varsa bı sıkıntı hemen halledılır boyle 1 yıl bekle bekle sonra aaaaa ılac kullanmam lazımmıs demeyesın dıye :)

Back
X