Ilk çocuğunu düşünenler...

akşam sızıp kalmazsam kesin koycam canımcım gıcık kardeşim yüzünden sade almak zorunda kaldım biraz cinstir yine her zamanki tavrını yaptı ve gidip yeşilli lacivertli kareli bir elbise aldı o yüzden çok abartı olmamamk adına sade bişey aldık mecburen:1:

Aman be o da...Zevksiz midir nedir :9:

Rosanın dediği gibi elbisenin fotosu olsa daha net yorum yapabiliriz ama dediğim renkler olabilir gibi gözüküyor eğer siyah boncuklar çok fazla değilse.
Elbisenin markası nedir?
fatihten bi mağazadan aldım canım yaa bilmiyorum ki markayı tamamdır çıkıyorum şimdi eve geçem koyam resmini elbisemin:34:
Aman be o da...Zevksiz midir nedir :9:
hemde nasıllllllll:9::9::9::9:

amaninnnnnnnnnn azıcık kaldı göz açıp kapayana kadar geçecek
dün daha yemekte uyuklamaya başladım yaa şu progestan beni mahvediyor dozu da yükseldi ya 24saat uyusam yetmeyecek:1::1:

Bilmez miyim progestan nasıl uyutur insanı... Onu kullanırken nasıl çalışabiliyorsun bilmiyorum. Allah kolaylık versin tatlım. Peki onu neden kullanıyorsun? Önceki gebeliğin düşük olduğu için mi?

Bilmez miyim progestan nasıl uyutur insanı... Onu kullanırken nasıl çalışabiliyorsun bilmiyorum. Allah kolaylık versin tatlım. Peki onu neden kullanıyorsun? Önceki gebeliğin düşük olduğu için mi?

valla bende şaşıyorum kendime bu konuda hemde sabah 200 öğlen 200 akşam 200 alıyorum evet canım ne olur ne olmaz diye verdi dr.um hatta geçen düşüğümde pıhtılaşma vs araştırması yapılamadığı içinde gün aşırı kan sulandırıcı iğne vuruluyorum göbekten ne olur ne olmazzzzzzz:9:

valla bende şaşıyorum kendime bu konuda hemde sabah 200 öğlen 200 akşam 200 alıyorum evet canım ne olur ne olmaz diye verdi dr.um hatta geçen düşüğümde pıhtılaşma vs araştırması yapılamadığı içinde gün aşırı kan sulandırıcı iğne vuruluyorum göbekten ne olur ne olmazzzzzzz:9:

Ben lekelenmem olduğu için herhalde, direkt günde 3 kez 200'lük kullanmaya başlamıştım. Ondan o kadar sarhoş olmuşum demekki. Kocamın yüzünü göremiyordum o dönemde :)

Pıhtılaşma, kromozom vs... araştırması bebeğin patalojisiyle tespit edilmiyor değil mi? Bizden alınan kanla mı yapılıyor acaba?

Ne kadar sabırsızım, daha 1 ay bile olmadı ama araştırmalara başladım. Bakıyorum kk da herkes ilk adetten sonra korunmayı bırakmış. Özeniyorum ben de. Bi adet olsam da görünsem doktoruma:26:

Ben lekelenmem olduğu için herhalde, direkt günde 3 kez 200'lük kullanmaya başlamıştım. Ondan o kadar sarhoş olmuşum demekki. Kocamın yüzünü göremiyordum o dönemde :)

Pıhtılaşma, kromozom vs... araştırması bebeğin patalojisiyle tespit edilmiyor değil mi? Bizden alınan kanla mı yapılıyor acaba?

Ne kadar sabırsızım, daha 1 ay bile olmadı ama araştırmalara başladım. Bakıyorum kk da herkes ilk adetten sonra korunmayı bırakmış. Özeniyorum ben de. Bi adet olsam da görünsem doktoruma:26:

pıhtılaşmaya falan kanla bakıyorlar canım ama ben ilk düşüğümde coraspin kullandığım için bi kaç ay beklemem lazımmış sonra da yaptırmadan aşılamaya girdik o da tuttu o yüzden yapılamadı:34:
benimde lekelenmem olduğu zaman ilk gebelikte aynı başlatmıştı ama raporluydum evde durmadan uyuyordum şimdi çok daha zor oluyor valla gözümü kapasam horlarım o dereceyim şu anda yani:1::1:
Senin kürtaj oldu ya canım ondan ne olur ne olmaz dikkat etmelisin kendiliğinden düşüklerde genelde 1ay yetiyor ama kürtajda 2ay bekletiyor dr.lar sağolsunlar:19:

dün daha yemekte uyuklamaya başladım yaa şu progestan beni mahvediyor dozu da yükseldi ya 24saat uyusam yetmeyecek:1::1:

Amiiin canım.
Progestanı ben de kullanmıştım ben de uyku yapmamıştı ama şu yumurta büyütücüler miğdemi fena yaptı başdönmesi de yapıyor yaptıktan sonra yanma yapıyor yarın son iğneler benim yaptıklarım göbüşüm delik deşik yaa

Son düzenleme:

Bence doktorun tedbirini alarak iyi yapmış her ikisi içinde

Son düzenleme:

Araştırma yapılmadı mı düşük için?
Sen doktorunun dediğini yap kuzum başkalarına bakma seninki kürtaj olduğu için 2 aydır.

Son düzenleme:
Araştırma yapılmadı mı düşük için?
Sen doktorunun dediğini yap kuzum başkalarına bakma seninki kürtaj olduğu için 2 aydır.

Benim bahsettiğim kişiler de zaten kürtaj olmuş. Ki düşüğü olan neredeyse herkes kürtaj oluyor. Rahim hazır hale gelmediyse zaten hazır hale gelene kadar hamiş kalamıyormuşsun. Nette de okudum, tek adet dönemi yeterlidir. Bundan sonrası anne adayının kendini iyi hissetmesine bağlıdır yazıyordu her yerde.

Araştırma derken, bebek patalojiye gönderildi ve o sonuca göre doktor hiçbir problem olmadığını söyledi. Öyle ayrıca tahlil vs yapılmadı. Bilmiyorumki kontrole gidince yapılır mı. Gerçi her yerde yapılmıyormuş zaten onlar da...

asbecim, peki ilk düşüğün ardından neden aşılanma denendi, normal yolla hamilelik beklenmedi? Ya da belkide beklediniz, bilmiyorum.Çok şey soruyorum canım ama merak ediyorum gerçekten :17:

Son düzenleme:
Benim bahsettiğim kişiler de zaten kürtaj olmuş. Ki düşüğü olan neredeyse herkes kürtaj oluyor. Rahim hazır hale gelmediyse zaten hazır hale gelene kadar hamiş kalamıyormuşsun. Nette de okudum, tek adet dönemi yeterlidir. Bundan sonrası anne adayının kendini iyi hissetmesine bağlıdır yazıyordu her yerde.

Araştırma derken, bebek patalojiye gönderildi ve o sonuca göre doktor hiçbir problem olmadığını söyledi. Öyle ayrıca tahlil vs yapılmadı. Bilmiyorumki kontrole gidince yapılır mı. Gerçi her yerde yapılmıyormuş zaten onlar da...

asbecim, peki ilk düşüğün ardından neden aşılanma denendi, normal yolla hamilelik beklenmedi? Ya da belkide beklediniz, bilmiyorum.Çok şey soruyorum canım ama merak ediyorum gerçekten :17:

Anlıyorum canım sorarken bile elim zor yazdı seni üzdüysem özür dilerim.
Problem olmaması iyi ama bir nedeni olması gerekmez mi gerçi tekrar hamile kaldığında hangi dönemde kürtaj olduysan araştırma yapılır.eltimde yaklaşık 1,5 sene önce bebeğini kaybetti doğumdan 5 gün sonra.sorun 17nci kromozom bozukluğuydu hem bebekten hemde anne ve babadan kan örnekleri alındı ama bize sonucu söylemediler.ben de doktoruma sordum kadından kaynaklı dedi.

Son düzenleme:

asbelove canım bebeğin hayırlı olsunnn :) sağlıkla kucağında da görelim inşallahhh....

Back
X