- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.581
Hadi inşallah bu ay olacak
Amin inş Allah'ıma sığınıyorum ve güveniyorum.Umutsuzluğa kapılmayacağım
Mikroenjeksiyona baktım işlem biraz zor yumurtalar antestesi altında toplanıyor sperm alınıyor ve bazı işlemlerden geçiriliyor ve yumurtanın içine sperm enjekte edilip döllenmesi bekleniyor döllenme olursa metafaz 2 döneminde yumartayı rahime koyuyorlar 12-14 gün sonra kanda belli oluyor gebelik.
hımmm baya teferruatlı bir şeymiş. Ama sperm direkt yumurtaya enjekte edildiği için döllenme şansı çok yüksek olur sanki. Olacak olacak. Umutsuzluğa yer yok tabiki hayatımızda :)
Evet teferruatlı bir sürü yapmaman gereken şeyler var ama yılmak yok amin.şans yüksek gibi görünüyor Allah'ım yazdıysa olacak.dr gideceğim birazdan tahlil sonuçlarım ins güzel çıkar duaya ihtiyacım var.akşamüstü geldiğimde yazarım neler olduğunu öptüm
ben 2 sene 4 aylık evliyim.yaklaşık olarak 2 sene doğum kontrol hapı kullandım.ve mide ağrısı yaptığını düşündüğüm için hapı bıraktım(ama sebebi hap değilmiş) vede bıraktığım anda çocuk düşünmeye başladık en son şubat ayında kullandım.martın sonunda hormonluk testi için doktora gittim yüzümde tüylenme vardı vede hormonu bozuk olanların çocukları zor oluyormuş.bunu duyar duymaz gittim vede herşeyin normal olduğunu söyledi doktor ozamandan beri bende sizin gibi her ay beklemekteyim.Ve psikolojik olarak bazı belirtiler yaşıyorum her hamile kalmak isteyenler gibi.Sürekli çevremdekiler doğum kontrol hapı kullananların sorun yaşadıklarını söylüyorlardı ama ben buradan takip ettiklerimden ötürü biraz rahattım kullanıpta hamile kalanları okuyodum araştırıyordum netten sürekli.Ama geçen yine bir tanıdğım söyledi ve bende artık dayanamayıp bugün tekrar doktora gittim.daha erken olduğunu hapı bıraktıktan 1 yıl snra araştırmaya başladıklarını söyledi.ama yinede muayene etti.ve ultrasonla baktı.Fazla bilgim olmadığı için ismii hatırlamıyorum ama simer diye birşey dedi.önce simer dediğime baktı rahimin normal olduğunu bir sorun olmadığını söyledi.daha sonra ultrasonla muayene etti önce sağ yumurtalığıma baktı yumurtalıklarında bir sorun yok dedi.bu ay gebelik bekliyormusun dedi bende dedim 6 aydır bekliyorum zatenher neyse sağ yumurtan büyümüş 2.33 mm gibibişey dedi ama yanlışta hatırlıyo olabilirim.çatlama olabilir.bu aralar ilişkiye gir dedi.sağ kasıklarında ağrı olursa yumurtan çatlamıştır dedi.sol yumurtalıklarımdada bir problem yokmuş.Şimdi sizden ricam bana yardımcı olmanız.Ben pek bilgi sahibideğilim hiç birşekilde bilgim yok.bu ay ihtimalim % kaç.böyle birşeyle karşılaşan varmı?Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürediyorum.ALLAH'ım Hepimiz en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah.:119::128:
arkadaşlar bebeğimiz olsun istiyoruz. bu ay 4. denememiz iki haftadır kasıklarımda ağrı oluyor, bu hafta aşırı derecede ağrıyor özellikle sağ kasığım bacağıma kadar vuruyor ağrısı ve afedersiniz ama idrarımda kötü koku var ara ara da mide bulantım oluyor ama kusmuyorum, göğüslerimde belirgin derecede şişti. sizce bu ay olmuş mudur hamilemiyimdir geçen ay 01.08.2013 adet oldum 1 hafta gecikmeli sizce ne yapmalıyım, yardımcı olabilir misiniz?
Hayırlı haberlerle gel canım. Dualarım seninle
Geldim canım.Saol.Tahlillerim güzel yumoşlar güzel 3tane biri 18mm,diğer ikisi 16mm olmuş ve çarşamba günü yumoşlar toplanacak cuma yada cumartesi transfer olacak eğer döllenme olursa.
Ondan sonrası Allahın iznine kalmış desene. Allahım hayırlısıyla versin artık. Hadi bakalım yumoşlar ha gayret :)
günaydın hanımlar nasılsınız?
Günaydın iyiyiz,sen nasılsın?
günaydın hanımlar nasılsınız?
ben de iyiyim canım saol. memleketten dönüyorum bugün anca çok zor geliyoalıştım burda ekmek elden su gölden gidip temizlik yapmak koyacak gibi
İyi yolculuklar canım.epey kalmışsın memleketinde alışmışsındır hazıra
Hamişsin de zor olacak iş yapmak
Nasıl geçiyor hamişlik?
canım benimmmmmm Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh 3yumoş heee amaninnnnnAmin canım
Evet kontrole gittim adetimden sonra 9uncu günümde 3 yumoş(sağ 18mm sol 13mm ve 14mm) var ve aşılamadan vazgeçtik mikroenjeksiyona karar verdik.pazartesi yine kontrolüm var kan testi yapılacakmış
yarın toplanıyor mu ayyy fetih suresi okuyalım bol bol sana herşey çok güzel olacak canım benimmmm düğüne gitmeyeceksin o zaman nasıl olacak yatman gerek çünkü seninnnnGeldim canım.Saol.Tahlillerim güzel yumoşlar güzel 3tane biri 18mm,diğer ikisi 16mm olmuş ve çarşamba günü yumoşlar toplanacak cuma yada cumartesi transfer olacak eğer döllenme olursa.
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum anestezili olacağı için bişey hissetmeyeceksin inşallahhhhhhGünaydın canım
Evet öyle inş.amin herkese nasip etsin Allah'ım.
Ha gayret yumoşlar.
Dün son iğnelerimi de oldum(ovitrelle ve decapeptyl) bu gün ilaç ve iğne yok tatil yarın 10:30 da drda olacağım evraklarla birlikte 11de de yumoşlar toplanacak.
Asbelove yok yine değil mi?
canım benimmmmmm Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh 3yumoş heee amaninnnnn
yarın toplanıyor mu ayyy fetih suresi okuyalım bol bol sana herşey çok güzel olacak canım benimmmm düğüne gitmeyeceksin o zaman nasıl olacak yatman gerek çünkü seninnnn
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum anestezili olacağı için bişey hissetmeyeceksin inşallahhhhhh
h.sonundan beri çok kötüyüm canım yaa dün yine Dr.daydık ilaç falan verdi ama bişey değişmedi dinlenmem lazımmış nasıl olacaksa o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?