- Konu Sahibi meleksimam
-
Hımmm bende tam bilmiyordum. Benim adetim hap kullanmadan önce hep geç gelirdi, benim sonraki günleri de değerlendirmem lazım ne olur ne olmazTabi meleksimamın dediği gibi o hafta misafir kabul etmemek lazım ışıkları söndürüp oturmalıyız Biz zaten 4 haftadır pazar günleri boş kalamıyoruz ya bi pazarımız var özledik birbirimizi aynı evin içinde Yarın yine misafir gelecekmiş haftaya kimseyi kabul etmicem evde yokuz demem lazım bi yalnız kalamıyoruz
ay süpersin ya, böyle şeyleri ben hiç bilmiyordum. Tabi bi de o 16. Gün aksilik çıkar da yapamazsan...( bizim gibi... Inşallah önceki denemeler tutmuştur...
vallahi ben kafayı yerim her pazar her pazar.. yok kızlar zatn bebiş olunca bol bol gelirler bu ara gelmesinlerarkadaşım sen boşver 12. 14. 16 kuralını bat a kadar allah ne verdiyse
Meraba kızlar nasılsiniz durumlar nasıl Hamis varmı aramızda
Kimseden ses çıkmıyor sanırım daha müjdeli haber veren olmadı canım, ama en kısa zamanda teker teker güzel haberleri veririz inşallah (amin)sende durumlar nasıl?
kimseden ses çıkmıyor sanırım daha müjdeli haber veren olmadı canım, ama en kısa zamanda teker teker güzel haberleri veririz inşallah (amin)Sende durumlar nasıl?
Gelmeyin de diyemiyoruz ama hafataya gezmeye gidicez dicem herkese, sadece bebek içinde değil ya valla özledim eşimi o gece çalışıyor ben gündüz, sabah kahvaltıda görüşüyoruz sadece az önce telefonda konuştuk kapatırken görüşürüz diyor bende dedim evet mümkünse bi ara görüşelim
Bide biz başka şehirdeyiz burada kimsemiz yok herkes şehir dışından baskın yaptı şu son bir aydır hiç bi hafta sonu boş kalamadık
Asyy boş musun bu hafta sonu? :))
yani kiloma kilo katıyorum :)
kolay gelsin canım... Benim de karnım ağrıyor, niye anlamadım.[/
teşekkür ederim.. hayırdır karnın neden ağrıyorki ? ayaklarından soğuk falanmı aldın acaba.. biraz sıcak su falan koysan belki iyi gelir .. bide bat ne zaman ?
kolay gelsin canım... Benim de karnım ağrıyor, niye anlamadım.[/
teşekkür ederim.. hayırdır karnın neden ağrıyorki ? ayaklarından soğuk falanmı aldın acaba.. biraz sıcak su falan koysan belki iyi gelir .. bide bat ne zaman ?
BAT 27 NİSAN. BİLMİYORUM. BUGÜN EVDE ÇOK ÜŞÜDÜM, BELKİ ONDANDIR.
BAT 27 NİSAN. BİLMİYORUM. BUGÜN EVDE ÇOK ÜŞÜDÜM, BELKİ ONDANDIR.[/QUOTE
sıcak tut kendini biraz belki banyo falanda iyi gelir bu günlerin önemli iyi bak kendine :) hava sıcaktı bugün hangi şehirdesin ki sen ?
arkadaşlar merhaba,
allahin izniyle bizde 2 ay sonra ilk bebeğimizi yapmayı düşünüyoruz ,
bu testleri gebelikten ne kadar önce yaptirmak
gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?