• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canım nolur içme..düşünsene sen ne yer ne içersen o da faydalanıyor.. neden onu daha tertemiz ana karnında dumanlara boğuyorsun ki, canın sigara çektiğinde başka şeyler düşün, başka şeyler ye.. sakız falan çiğne ne biliyim..bıraktıktan sonra diceksin ki bebeğini değil ben kendimi nasıl zehirlemişim bunca sene diye... yapma yazık o kalp atışlarına

ya biliyorum okadar vicdan azabı cekiyorum canım sana anlatamamm valla bunun yüzünden kendimi asla afetmicem slim içiyorum ama fark yok biliyorum birde günde 5 taneden fazla içmememye özen gösteriyorum ama elimde değil hiç içmemem gerekiyor biliyorum hatta dün eşime dedim ki karnım büyüse bende sigara içsem millet yüzüme tükür:17: dedim ki haklılar en büyük zafım bu benim :((

ya biliyorum okadar vicdan azabı cekiyorum canım sana anlatamamm valla bunun yüzünden kendimi asla afetmicem slim içiyorum ama fark yok biliyorum birde günde 5 taneden fazla içmememye özen gösteriyorum ama elimde değil hiç içmemem gerekiyor biliyorum hatta dün eşime dedim ki karnım büyüse bende sigara içsem millet yüzüme tükür:17: dedim ki haklılar en büyük zafım bu benim :((
Benim bir yakınım günde 1,5 paket sigara içerken hamile kaldı. Şimdi 6 aylık hamile ve günde 8 tane içiyor. Doktor bırakıcam diye stres yapıp düşük tehlikesine yol açmaktansa 7 ye kadar düşür demiş. Onda dudak tiryakiliği var ne desen kar etmiyor. Sen de azaltabildiğin kadar azalt.

Keşke gebelik düşünürken önce sigarayı bıraksaydın tedavi ile.

Benim bir yakınım günde 1,5 paket sigara içerken hamile kaldı. Şimdi 6 aylık hamile ve günde 8 tane içiyor. Doktor bırakıcam diye stres yapıp düşük tehlikesine yol açmaktansa 7 ye kadar düşür demiş. Onda dudak tiryakiliği var ne desen kar etmiyor. Sen de azaltabildiğin kadar azalt.

Keşke gebelik düşünürken önce sigarayı bıraksaydın tedavi ile.

keşke ama bende zaten 1 paketi 2 yada 3 günde bitiriyordum şimdi ise daha çok azalttım daha da daha da derken bırakıcam inş ama kendimi çok kasıyorum bu konuda ve suçlyorum ne bilim :5:

inş canım bakalım hayırlısı çekmez olurmu bana neler diyor duyman lazım allah korusun diyorum dilim bile varmıyor yazmaya :D
Allah korusun tabiki .Yine de dikkat et riskli dönemdesin. Beslenmen çok düzenli olsun. Nikotinin zararını en aza indirmeye bak

Eee o zamannnnnn kesinlikle 5i 3e indirmenin zamanı gelmişde geçiyor bileee :47:

Allah korusun tabiki .Yine de dikkat et riskli dönemdesin. Beslenmen çok düzenli olsun. Nikotinin zararını en aza indirmeye bak

teşekkürler kızlar gerçekten benim için yazıyorsunuz hiç tanımadığınız biri için valla allah razı olsun bazen en yakının bile en uzağın olabiliyor kızlar iyi varsınız baya azaltıcam hatta hiç içmemeye özen göstericem :)

teşekkürler kızlar gerçekten benim için yazıyorsunuz hiç tanımadığınız biri için valla allah razı olsun bazen en yakının bile en uzağın olabiliyor kızlar iyi varsınız baya azaltıcam hatta hiç içmemeye özen göstericem :)
Bir şey değil canım. Ben buraya yazarak rahatlıyorum. Herkese söylenmiyor herşey.
Özellikle bebek olaylarını gizleme ihtiyacı duyuyorum nedense. Birisi sorunca içimi bir hüzün kaplıyor, eksikmişim gibi bir his beliriyor içimde.

Bir şey değil canım. Ben buraya yazarak rahatlıyorum. Herkese söylenmiyor herşey.
Özellikle bebek olaylarını gizleme ihtiyacı duyuyorum nedense. Birisi sorunca içimi bir hüzün kaplıyor, eksikmişim gibi bir his beliriyor içimde.

öyle değil ama sen de biliyorsun eksiklik daha kötü şükürler olsun sağlıklıyız allah izin verirse bebeğinde olucak inş daha mutlu olucaksın hepimiz onu istiyoruz. bende çoğu şeyimi kimseyle paylaşmam bur da rahat olduğum gibi çevrem de değilim o yüzden çok iyi oluyor burası :)))

Kızlar tatilde arkadaşlarım için bebek kıyafeti aldım. Çok güzel oluyor bebek alışverişi yapmak. Hele kız bebek kıyafetleri muhteşem. Yiyesim geliyor hepsini.

İnşallah ben de bir gün kendi bebeğim için alışveriş yapar o minicik kıyafetleri ona giydiririm.

yok eda senin için değil karnındakiyle tanıştık onu için yazıyoruz :9::9::9::9::52::52: DELİ KIZ TABİ SENİN İÇİNNNNNNNNNN SENDE İYİ Kİ VARSIN

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50 :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

Kızlar tatilde arkadaşlarım için bebek kıyafeti aldım. Çok güzel oluyor bebek alışverişi yapmak. Hele kız bebek kıyafetleri muhteşem. Yiyesim geliyor hepsini.

İnşallah ben de bir gün kendi bebeğim için alışveriş yapar o minicik kıyafetleri ona giydiririm.

İnşallah bacıminşallah.bende hafta sonu arkadaşımın bebeğini görmeye gittim.Allah ım bende bu bebek kokusunu içime çekebilecekmiyim diye içimden geçirdim.Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

İnşallah bacıminşallah.bende hafta sonu arkadaşımın bebeğini görmeye gittim.Allah ım bende bu bebek kokusunu içime çekebilecekmiyim diye içimden geçirdim.Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Canım o bebek rahmine düştü ya artık Allaha emanet. Fazla endişeye kapılmadan ama ilk üç ay da dikkatli olarak keyfince yaşa hamileliğini. 5. 6. aydan sonra da alışverişe başlarsın. Sonra miniğinin resimlerini koyarsın buraya. Ayyy hayali bile ne güzel

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50 :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

çok sevindim canım hayırlısı olsun :nazar: gerçekten gözünüz aydın yaaaa :)))

Canım o bebek rahmine düştü ya artık Allaha emanet. Fazla endişeye kapılmadan ama ilk üç ay da dikkatli olarak keyfince yaşa hamileliğini. 5. 6. aydan sonra da alışverişe başlarsın. Sonra miniğinin resimlerini koyarsın buraya. Ayyy hayali bile ne güzel

haklısın canım.Allah a emanet bebeğim.Normal yaşantıma devam edicem ama dedğin gibi fazla yorulmadan yıpranmadan..Canım inşallah seninde hamiş haberlerini alırız burdan ve seviniriz hep beraber. :))

çok sevindim canım hayırlısı olsun :nazar: gerçekten gözünüz aydın yaaaa :)))

teşekkür ederim canımm.Allah ım hepimizin bebeğini sağ salim kucaklarımıza almayı ve bebek isteyenlerede sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:

Sevgili arkadaşlarım bende nacizane hamilelik belirtilerimi yazmak istiyorum.

*Öncelikle bu ay hiç hamile kalma fikrim yoktu çünkü hem adetlerim adetlerim düzensizleştiği için hemde eşimle en fazla 3 kere birlikteliğimiz oldu.:27:
*kıslar benim terim aynı bebek kokusu gibi kokuyordu.İlk hamileliğimde de aynısı oldu.Hatta ben çok hassasımdır bu konuda.Kötü kokmaktan çok tiksinirim.Ama eşimde aynı şeyi söyledi bebek gibi kokuyosun dedi.
*Göğüslerim şişti ve ağrıyor.
*göğüslerimde damarlaşma oldu ama benim sol göğsümde hep koyu bir damar vardır.Bu ne kadar bi belirti olur bilemedim.
*sık sık tuvalate gitme isteği
*Kasıklarımda ağrı ve ani kalkmalarda inanılmaz bir acı.
*Kokulara karşı hassasiyet
*Çayı çok severim ama bu ay hiç çay iyime gelmedi.resmen bardağı yarım bırakıyordum.
*hafif hafif başağrısı
*yüzümde sivilce çıktı resmen ergenlik dmnemindeydim.hem küçük emde büyük sivilceler var yüzümde.
*kirpiklerim dökülmeye başladı.kaşlarım karışık bi türlü düzelmiyor.
*sürekli uyku hali.artık sabahları zor kalkıyorum yataktan.
*Sol kasığım yani karnımın sol alt tarafı bariz şekilde şiş.
*göbeğimden aşağıya doğru inen fazla koyu olmayan çizgi.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Allah ım inşallah tamamına erdirir.:nazar:

haklısın canım.Allah a emanet bebeğim.Normal yaşantıma devam edicem ama dedğin gibi fazla yorulmadan yıpranmadan..Canım inşallah seninde hamiş haberlerini alırız burdan ve seviniriz hep beraber. :))
İnşallah tüm bebek isteyenler hayaline kavuşur. Nedense duygulandım şimdi gözlerim doldu.

Back
X