- Konu Sahibi meleksimam
- #3.201
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Arkadaşlar 3 4 gündür kasıklarıma bi ağrı giriyodu kıvranıyodum geri gidiyodu hemen oyle olunca pek onemsemedim bide ben 30temmuzda regl olmuştum yani bu ay 30-31inde bekliodum ama dayanamadım 31inde gidip idrar testi yaptırdım bugun kadın dogum uzmanına gidip kan testi yaptırcm:):)):) Sürekli tuvaletiniz geliyo gibi hissediyosunuz sık sık tuvalete cıkıyosunuz,kabızlıkta vardı bende kasıklarda sancı oluyo ara ara genelde yürürken ve ayaktayken oluyo gögüslerde şişknlk vardı az bişey ama doknamıyodum ozellıkle gogus uclarım cok agrıyordu forumda gezındım belirtilere baktım bend de var az da olsa dedım ama mıdem fln bulanmadı. regl oldum olcam diyip kendmi yiyip bitirene kadar bi saglık ocagına gideyim ddim bi cesaret geldi
öyle oldu işte
eşim çok çok mutlu oldu ama gece uyuyamadık
sabah 6da uyandm bnde bida uyuyamadm
Sizler içinde çok dua edicem kızlar emin olun bu durumu bende cok iyi biliyorum cunku heray gecikince insanın içinde nasıl bir ümt dogdununu snra regl olncaki hüsranı ben tuvalette aglıyodum
Kendinizi hiç kasmayın sıkıntı stres yapmayın olursa olur olmazsa demekkı zamanı degılmıs deyin stres cok etkiliyomus cunku:) İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :):)