- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.921
İzmirdeki medical parka giden bir daha gitmiyor , orası nasıl bilemem tabi...
Cahilli başka okumuşu başka ukala oluyor.
bu cahili tuğla fabrikası sahibi dangalak. ben ona nasıl konuşması gerektiğini öğrettim ama:)
atar yapmısız bakıyorumda
:))) napıyım hayatım arada lazım böylesine. benim ağzım çok bozuldu burda.
ayyy benimde.. her müşteri için ayrı ses tonu kullanıyorum. en sert olanı tahsilat için konuştuklarımda..
az evvelde şimdi biri ile konuştum çokk çook özür diledi hemen yatırdı. melek müşterilerde var canım.. haksızlık yapmayalım :?
kızlar akşam eşim kayınpederimle tartıştı. onu hiç böyle görmemiştim. bu akşam yemeğe gidicektik. gitmiyoruz dedi.
OOO kuzum hayırdır neden bole oldunuz sen onun bu akşam gazını al bari
kayınpeder siroz hastası bahsetmiştim. doktorumuz bırak alkölü kolonya bile koklamıycan dedi. oda gidip akşam arkadaşıyla içmiş. eşim çıldırdı. rest çekti resmen. hepimizi üzüyosun bencilsin dedi.
kayınpeder siroz hastası bahsetmiştim. doktorumuz bırak alkölü kolonya bile koklamıycan dedi. oda gidip akşam arkadaşıyla içmiş. eşim çıldırdı. rest çekti resmen. hepimizi üzüyosun bencilsin dedi.
ya evet sadece kendilerine etmiyolar ki sende onlarla birlikte eriyosun
ama gel bunu anlat
kızlar akşam eşim kayınpederimle tartıştı. Onu hiç böyle görmemiştim. Bu akşam yemeğe gidicektik. Gitmiyoruz dedi.
hayırdır???????
öyle gülüm malesef. onun hastalığında en çok eşim yıprandı. götür getir aylarca hastanede kal. ama adamın zaafı var alkole . içmiyo diye sevinirken dün içmiş.
napıcamıda bilmiyorum. arıyolar gelecekmisiniz diye bişey diyemedim.
öyle gülüm malesef. onun hastalığında en çok eşim yıprandı. götür getir aylarca hastanede kal. ama adamın zaafı var alkole . içmiyo diye sevinirken dün içmiş.
napıcamıda bilmiyorum. arıyolar gelecekmisiniz diye bişey diyemedim.
zor ve tadsız bir durum ya
hiç sorma hayatım. adamın en zayıf noktası işte. 30 sene içmiş. siroza yakalanmış tövbe beni kurtarın ağzıma sürmüycem dedi azıcık rahatladı yine içti işte. koskoca adam. hoş babam olsa neler derdim ama.. neyse.
Belli bir yaştan sonra hiç anlatamazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?