Ilk çocuğunu düşünenler...

:))) napıyım hayatım arada lazım böylesine. benim ağzım çok bozuldu burda.

ayyy benimde.. her müşteri için ayrı ses tonu kullanıyorum. en sert olanı tahsilat için konuştuklarımda..

az evvelde şimdi biri ile konuştum çokk çook özür diledi hemen yatırdı. melek müşterilerde var canım.. haksızlık yapmayalım :?

var tabi.. benimkiler yurtdışı müşteri olunca süper oluyo. ayy madam falan diyolarla. eriyorumm:)))
tuğlacı olunca tam kıroyum.:))

kızlar akşam eşim kayınpederimle tartıştı. onu hiç böyle görmemiştim. bu akşam yemeğe gidicektik. gitmiyoruz dedi.

OOO kuzum hayırdır neden bole oldunuz sen onun bu akşam gazını al bari

kayınpeder siroz hastası bahsetmiştim. doktorumuz bırak alkölü kolonya bile koklamıycan dedi. oda gidip akşam arkadaşıyla içmiş. eşim çıldırdı. rest çekti resmen. hepimizi üzüyosun bencilsin dedi.

gazını alırım:) ama morai çok bozuk ben onun üzülmesine dayanamıyorum. k.p çok severim oda beni ama eşimi üzünce işler değişiyor.

ya evet sadece kendilerine etmiyolar ki sende onlarla birlikte eriyosun
ama gel bunu anlat

ya evet sadece kendilerine etmiyolar ki sende onlarla birlikte eriyosun
ama gel bunu anlat

öyle gülüm malesef. onun hastalığında en çok eşim yıprandı. götür getir aylarca hastanede kal. ama adamın zaafı var alkole . içmiyo diye sevinirken dün içmiş.
napıcamıda bilmiyorum. arıyolar gelecekmisiniz diye bişey diyemedim.

Belli bir yaştan sonra hiç anlatamazsın..

ole ama kp olunca insan aklına her gelenisöyleyemiyo sen eşinin gazını al ama o babasına bişeyler derken sesiz kal cnm olay sana patlamasın o onun oğlu her zaman afferder ama bizler gelin olarak el kızıyız maalesef

Geçmiş olsun Gamze...

Benim kayınvalidem sirozdan vefat etmiş..Gerçi alkol yüzünden oluşmamış..Zor bir durum..

Kp kendini düşünmedikçe eşin koskoca adama bağırsada çağırsada işe yaramaz..Kendi sağlığı için bırakmalı alkolu çocuk değil ya..Çocuk gibi oluyorlar işte...

Eşin için çok zor okadar koşturmuş babası için aynı şeyleri yaşamak istemez..Allah kolaylık versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…