Ilk çocuğunu düşünenler...

evet hayatım keşke bekleselermiş. benimde eşim tutamamış çenesini. aynı hafta kürtaj olunca daha yaygara oldu. ben kendim üzülemedeim teselli etmekten.

Eşim yolda gördüğünü çevirip söylüyor..

ablamda bana sormadan aileme haber vermiş..Kızdım ama demedim tabi kırılmasın şimdi..

İnşallah bir aksilik çıkmaz

miğden bulansın :) ilaç içmek yerine uyuyunca geçmiyomu bu ağrı hayatım migrende geçer bildiğim kadarıyla.
basınç işine gelince. arada bir bi tanesini boşa al:))

yok bebeğim zaten uyuyacak durumum yok bide benim geçmiyor. uyusamda uyandığımda atak devam ediyor. hatta çoğu zaman sabaha karşı migrenden uyanıyorum.

Hayırlısı olsun bakalım. Ben de arkadaşlara söylemeye başladım. İşyerimdekilere bayramdan önce mi sonra mı söylesem bilemedim.İnsan söylerken bir garip oluyor
ayy valla bende ne isterdim bayramda... abimler burda, ablamda belki gelir. yüzlerine söylerdim
haa bide yeğenim kuzucum da geldi ama halasını tanımadı ((
Senden bir süpriz mi var yoksa asya

Hayırlısı olsun bakalım. Ben de arkadaşlara söylemeye başladım. İşyerimdekilere bayramdan önce mi sonra mı söylesem bilemedim.İnsan söylerken bir garip oluyor

inş. vardır asyanın süprizi inşalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağlık olsun takma.

yok bebeğim zaten uyuyacak durumum yok bide benim geçmiyor. uyusamda uyandığımda atak devam ediyor. hatta çoğu zaman sabaha karşı migrenden uyanıyorum.

zor bi durum hayatım. allah yardımcın olsun. hamile olursan daha sıkıntılı olur ama. çözümü olmalı ilaçtan başka

daha hastalanmadım ama ağrım var hafiften, midemde bulanıyor hastalacam canım ya.. ama yarına da hastalanmazsam belki....

Ben bir ablama söyledim sözde :)

İş yerime ne zaman söylerim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…