- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.681
dararam darararaam darararm dararararam ram oh oh ohh seksen... doksann... yüüzüzzz.. karada yüzz.. bebişle yüzz... nerde yüzersen yüzzzz :)))
ayy valla bende ne isterdim bayramda... abimler burda, ablamda belki gelir. yüzlerine söylerdim
haa bide yeğenim kuzucum da geldi ama halasını tanımadı((
evet hayatım keşke bekleselermiş. benimde eşim tutamamış çenesini. aynı hafta kürtaj olunca daha yaygara oldu. ben kendim üzülemedeim teselli etmekten.
miğden bulansın :) ilaç içmek yerine uyuyunca geçmiyomu bu ağrı hayatım migrende geçer bildiğim kadarıyla.
basınç işine gelince. arada bir bi tanesini boşa al:))
Hayırlısı olsun bakalım. Ben de arkadaşlara söylemeye başladım. İşyerimdekilere bayramdan önce mi sonra mı söylesem bilemedim.İnsan söylerken bir garip oluyorHamile olduğumu en azından kalp atışını duymalıyım söylemek için diyordum..Ama ablam ve eşim saolsun herkese söylediler..
Artık babam, abim,arkadaşlar biliyorlar..Arkadaşlarım duydukları gibi tebrik için arıyorlar..Çok erken söylendi ya
Senden bir süpriz mi var yoksa asyaayy valla bende ne isterdim bayramda... abimler burda, ablamda belki gelir. yüzlerine söylerdim
valla olursaa canm eltimle beraber doğururuz artık
durum bu
ama olursa karnım büyüyene kadar söylemeyecenm
Eşim yolda gördüğünü çevirip söylüyor..
ablamda bana sormadan aileme haber vermiş..Kızdım ama demedim tabi kırılmasın şimdi..
İnşallah bir aksilik çıkmaz
ayy valla bende ne isterdim bayramda... abimler burda, ablamda belki gelir. yüzlerine söylerdim
Hayırlısı olsun bakalım. Ben de arkadaşlara söylemeye başladım. İşyerimdekilere bayramdan önce mi sonra mı söylesem bilemedim.İnsan söylerken bir garip oluyor
Senden bir süpriz mi var yoksa asya
ya bole bitkisel bi şeyler yokmu ilça içmesen hakkaten
Eşim yolda gördüğünü çevirip söylüyor..
ablamda bana sormadan aileme haber vermiş..Kızdım ama demedim tabi kırılmasın şimdi..
İnşallah bir aksilik çıkmaz
Hamile olduğumu en azından kalp atışını duymalıyım söylemek için diyordum..Ama ablam ve eşim saolsun herkese söylediler..
Artık babam, abim,arkadaşlar biliyorlar..Arkadaşlarım duydukları gibi tebrik için arıyorlar..Çok erken söylendi ya
sen bu günü kurtardın ya:) yarın napıcan kurtulabilecenmi benim çenemden. gülümsüne derim dimi:))))) onun kocamaaan projeleri var akıllım rulo yapıp dövüyo:)))
aman bende şimdi anladım nereye gittiğini
ole değil yanı birilerini döversin die senle ilgili değil
Allahım duy sesimizi bir süpriz istiyoruz
yok bebeğim zaten uyuyacak durumum yok bide benim geçmiyor. uyusamda uyandığımda atak devam ediyor. hatta çoğu zaman sabaha karşı migrenden uyanıyorum.
gülümsüne şikayet edersin ama.... :))
Hayırlısı olsun bakalım. Ben de arkadaşlara söylemeye başladım. İşyerimdekilere bayramdan önce mi sonra mı söylesem bilemedim.İnsan söylerken bir garip oluyor
çocuk sürekli görmüyosa ondandır hayatım. üzülme sen çabuk kaynaşırsın eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?