- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.021
bence bıraksın bu ev halini bebek yapsıınn(((
canımız çıktı asyayla bu adamı şevke getircez diyeee.
bir ay daha bu işkenceye ne ben dayanırım ne de asya nın kafası:)
aş mı eriyoruz ne :)
karnı yarık tapsın ohh yanıa bide pirinç pilavı yapsın
bakıyorumda havlu atma moduna geçmiş gibisin sanki
attım bileee bacıım. bu ay regl olursam cezalı. umrumda olmaz. anlasın bi halimi..
bakıyorumda havlu atma moduna geçmiş gibisin sanki
seni çok iyi anloyorum ya azmı koştum bende herifimin paşinden
seni çok iyi anloyorum ya azmı koştum bende herifimin paşinden
sende az koşmadın evet. doktoruydu ikna etmesiydi bayağı yıprandın. bacım bizim öyle sıkıntıda değil yani yapacağı iş belli.
çok nazlandı. naz neymiş göstericem ona.
Olmaz olamaz kimse havlu atamaz senden başka herkesi karınca ilan ediyorum bu dk.dan sonra
koşturan neden hep bayanlar oluyo
sende az koşmadın evet. doktoruydu ikna etmesiydi bayağı yıprandın. bacım bizim öyle sıkıntıda değil yani yapacağı iş belli.
çok nazlandı. naz neymiş göstericem ona.
koşturan neden hep bayanlar oluyo
Hep öyle be gülüm
Yuvayı dişi kuş yapar bilmio musun
analık iç güdüsünü onlar anlamıyoda ondan.. olsada olur olmasada olur diye bakıyolar. sanıyolarki çocuk doğup hazır yetişecek armut piş.....
misali işte. anlamak istemiyolar bizimde bir sınırımız Allahın bize verdiği hikmetin ne kadar sınırlı olduğunu
kızlar ben çıkıyorum bugünlük bu kadar çalışma yeter bana. çok yoruldum. dün akşam 21:30 da uyudum(((
bugünde erkenden evime gideyim bari.
yarın bat..((
çok gerginim çoookkkk....
hala el ve ayaklar buz gibi. vücudum yanıyor. kasıklarım hem ağrıyor hem batıyor. kocama çok kızgınım..
havluyu atmış gibi yapıcam sadece:)) pes edermiyim hiç. ama yarın regl olursam yada bu ay 2 yumurtayla bu işi başaramadıysak. benim herifin çekeceği var. o kadar uğraştırdıki beni.. benim tersim de böyle işte..
kızlar ben çıkıyorum bugünlük bu kadar çalışma yeter bana. çok yoruldum. dün akşam 21:30 da uyudum(((
bugünde erkenden evime gideyim bari.
yarın bat..((
çok gerginim çoookkkk....
hala el ve ayaklar buz gibi. vücudum yanıyor. kasıklarım hem ağrıyor hem batıyor. kocama çok kızgınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?