Ilk çocuğunu düşünenler...

Olmaz olamaz kimse havlu atamaz senden başka herkesi karınca ilan ediyorum bu dk.dan sonra

havluyu atmış gibi yapıcam sadece:)) pes edermiyim hiç. ama yarın regl olursam yada bu ay 2 yumurtayla bu işi başaramadıysak. benim herifin çekeceği var. o kadar uğraştırdıki beni.. benim tersim de böyle işte..

koşturan neden hep bayanlar oluyo

analık iç güdüsünü onlar anlamıyoda ondan.. olsada olur olmasada olur diye bakıyolar. sanıyolarki çocuk doğup hazır yetişecek armut piş.....
misali işte. anlamak istemiyolar bizimde bir sınırımız Allahın bize verdiği hikmetin ne kadar sınırlı olduğunu

Hep öyle be gülüm
Yuvayı dişi kuş yapar bilmio musun

he o laf ondan söylenmiş yani :))

ya istemeye gelince istiyo bizde de var diye şaka yapıyo çocuklara bayılıyo hadi yapalım diyo ama bi düzen oturtamadık

kızlar ben çıkıyorum bugünlük bu kadar çalışma yeter bana. çok yoruldum. dün akşam 21:30 da uyudum(((
bugünde erkenden evime gideyim bari.
yarın bat..((
çok gerginim çoookkkk....
hala el ve ayaklar buz gibi. vücudum yanıyor. kasıklarım hem ağrıyor hem batıyor. kocama çok kızgınım..

sen hamilesin sanki ya
seni ilk defa bu kadar gergin görüyorum
batmlar göğüsler senden pozitif lafını duyacam gibi geliyo

Yerim senin tersini kız
Tatlım benim sabır gelmeyecek senin bu kırmızılar bu ay bak görrrr
Dediydi dersin

iyi akşamlar stres yapma var galiba bi güzellik bu kadar etkiye bi tepki gelir artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…