Ilk çocuğunu düşünenler...

:))) herkez koşsun topiklere uyarı salın .. benim saçmalamalarımı görmesinler. sizede bilgi vermesinler:)))
ayy çok fenayım valla. doğru yeremi yazıyorum diye tereddütteyim:))

revire gidip uyu biraz. yoksa olacaklardan sorum değilim.... :) ayrıca sana yazarken gülüyorum, kp yanımda rezil edeceksin beniii :)))

bir kuzucuk çiti atladı, ikinci kuzucuk atladı, üçüncü kuzucuk atladı, dördüncü.... ay benim bile uykum geldi... :60:

görüyonmu beni uyutmak için neler yapıyoo... malzeme çıkıyo ya dimi:)))
kocama anlattım geçen gün yaptığı inanmadı yeminler ettim yok o kadarda değildir dedi. bende yazdığım topiği gösterdim nasıl güldü dalga geçti..

herkese günaydın,

bir iki gündür tualete gittiğimde peçetede renkli akıntı görüyorum az da olsa ağrım sızım yok. doktorumla konuştum biraz önce rahim genişlediği için damar çatlaması olmuştur. içini rahat tut normal bekleriz böyle şeyler dedi. biraz rahatladım ama yine de tam değil.. benim yaşadığım gibi lekelenme yaşayan oldu mu 5+1 deyim bugün

cevap verecek yok mu?

görüyonmu beni uyutmak için neler yapıyoo... malzeme çıkıyo ya dimi:)))
kocama anlattım geçen gün yaptığı inanmadı yeminler ettim yok o kadarda değildir dedi. bende yazdığım topiği gösterdim nasıl güldü dalga geçti..

haklı dalga geçer :1:

Yeni gelenler hoşgelmişler

Güllümsün canım ilk üç ay ne yediğin bebeği çok etkilemiyor aslında. O yüzden çin almıyorsa yiyemiyorum diye dertlenme. Ama sonrasında bol çeşitli, her besin grubunu içeren bir beslenme düzeni oturtman lazım.

İşler oluyor arasıra bakabiliyorum ben de

Yeni gelenler hoşgelmişler

Güllümsün canım ilk üç ay ne yediğin bebeği çok etkilemiyor aslında. O yüzden çin almıyorsa yiyemiyorum diye dertlenme. Ama sonrasında bol çeşitli, her besin grubunu içeren bir beslenme düzeni oturtman lazım.

İşler oluyor arasıra bakabiliyorum ben de

cnm bende zaten 4 ay sonrasında korkuyorum anama çektiysem yandım ben yandım

Hayat-ask normalde her türlü kanmada doktora gidilip muayene olunur. Doktorlar da bunu teşvik eder. Seninki tam kanama değil sanırım. Doktorun de endişelenme demiş. O zaman rahat ol. Ama devam ederse doktora git.

Back
X