- Konu Sahibi meleksimam
- #15.941
kızlar merhabalar nasılsınız bugün hiç iyi değilim( kasık ağrılarım çok fazla bide dün gece zehirlendimmm
nasıl ya o nedemek gıda zehirlenmesi mi peki şimdi nsaılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabalar nasılsınız bugün hiç iyi değilim( kasık ağrılarım çok fazla bide dün gece zehirlendimmm
Çok geçmiş olsunkızlar merhabalar nasılsınız bugün hiç iyi değilim( kasık ağrılarım çok fazla bide dün gece zehirlendimmm
Boswer nereye kayboldu kızlar bilgisi olan var mı merak ettimm:44:
Boswer nereye kayboldu kızlar bilgisi olan var mı merak ettimm:44:
sadece akşamları buralardayım canım.Umutunda dediği gibi iş yerindeki internet sorunu yüzünden gündüzleri giremiyorum![]()
kızlar reglim 5 gün geciktiama test negatif haptan sonra düzensiz olması normal midir?
canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana
günaydın sıpacanlar annneleri ve sıpacan adayları :) nasılsınız bişey soracağım 1-yumrta çatladıktan sora mı hamile kalınıyo 2-o zaman neden 12. günden başlanıyo 3-yurmurta çatlayınca hamile kalınıyorsa regliden hemen sora milllet nasıl hamile kalıyo ayyy yormayın beni şu süreci bi anlatıverin
günaydın canım. sabah sabah ne kazık sormuşun yavv:)))
şimdi şöyle yurmurtlama gününü tam kestiremiyo doktorlar. bu nedenle adet başladığından 12. gün ilişkiye gün aşırı girmeyi öneryorlar. zeten sağlıklı olanda haftada 2-3 kez spermler 48 saatle 72 saat arası yaşıyorya. bu nedenle.yumurta çatladığında canlı sperm olsun diye işte. ha adet sonra hamile kalanlar için bişey desem inan bilmiyorum.
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
bi de jelimsi sıvı ne zaman gelir çatlama oldu diyelimm döllenme olmadı adete kadar yumura vücütta mı kalıyo döllenme olduğunda yerleşme kanaması hemen mi oluyo