Ilk çocuğunu düşünenler...

Acelemiz yok, ev borcu nedeniyle, şimdiden çalışmalara başlarsak esas bebeğimizin olmasını istediğimiz zamanlarda olmuş olur diye düşünüyoruz :))
yani 6 ay sonra olsa, 9 ay da gebelik sürse, 1-1,5 sene içinde olması temennimiz. hem maddi açıdan daha da rahatlarız inşallah. Sağlık olsun.

herkes için hayırlısı :)

ufff bni işten kowarlar ozaman allh kahretsin

nerde yani hangi sektörde çalışıyorsun canım? sen zamana bırak, zaman çözer herşeyi. :)

çok farklı bir duygudur eminim. henüz hissetmedim ama en ufak şeyde acaba hareket mi etti diyorum :) halbuki daha 2,5 cm.
demek daha çıkmadan yönlendiriyor seni. Allahım... nasıl bişey bu

Canım benimmmm ağlattın beniiiiiiii ne güzel şeyler bunlarrrrr yarabbimmmmm Rabbim kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnnn
Sağol canım belki de canım bak onu hiç akıl etmemiştim zaten batlarda karıştı birbirine ne zaman regl olacağım belli değil bekleyip göreceğiz inşallah yumurtalarım çatlıyordur da 14gün sonra kırmızıları görürüm

birbirine ortak 2 ltd şirketin ön muhasebesine bakıorum

çok farklı bir duygudur eminim. henüz hissetmedim ama en ufak şeyde acaba hareket mi etti diyorum :) halbuki daha 2,5 cm. demek daha çıkmadan yönlendiriyor seni. Allahım... nasıl bişey bu

17-19.haftalarda hissedersin. Ben 17.haftamda hissetmiştim. Babası üzmüştü beni de sanki bana teselli verir gibi karnımın içinde hareket etmişti. İki gün sonra da hurma yiyince tekmeyi savurmuştu

eee hep izin alcam adam bnm kahrımı mı çekcek

o kısmı hiç düşünme canım bende aynı şeyi düşünüyordum bebeğim düşünce 1,5hafta gitmedim ama bi şekilde çözüldü hiç korkma Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh canım

birbirine ortak 2 ltd şirketin ön muhasebesine bakıorum

bende muhasebe yapıyorum canım meslektaşız desene

17-19.haftalarda hissedersin. Ben 17.haftamda hissetmiştim. Babası üzmüştü beni de sanki bana teselli verir gibi karnımın içinde hareket etmişti. İki gün sonra da hurma yiyince tekmeyi savurmuştu

şu bebişler ne zaman ne yapacaklarını iyi biliyor gerçekten. bak bende uğraşıyordum olmamıştı. iyi ki de olmamış kış yoğunluğunda. çekilir gibi değildi.

demek bebiş hurmayı seviyor... isim bellimi??

ufff ya bitanem ii diosun da çalışmak zorundayım ben zaten maddi durum yüzünden bekledik bukadar

canımmm her dk izin almayacaksın zaten herşey yolunda giderse Rabbime dua et hemen olacak diye de bir kural yok zaten bak ben 1senedir bekliyorum inşallah sen beklemezsin Allahım sizin için hayırlı zamanda nasip eder bebişini

Tatlı şeylerde enerji direk gittiği için hareket daha fazla oluyor. Hurmayı da çok beğendi sanırım. İsmi Tunahan olacak kısmetse

Ben bebeğime defter yaptım. Kontrollerden sonra ya da çok duygulandığımda, mesela ilk tekmeyi yediğimde yazıyorum. Ultrason resimlerini yapıştırıyorum oraya. Böylece bebeğime bir hatıra hazırlıyorum. Hem de gebeliğimi duygusal olarak daha yoğun yaşamış oluyorum. Tavsiye ederim

ağzın bal yesin tatlım inşallah hiçbirimize alh aratmasın

güzel isim bulmuşsunuz :) defter olayı aklımda hatta kilitli defter aradım bulamadım. artık normal deftere yazarım. bende yaptığım gebelik testini bile saklıyorum. :)) bir kutu yapıp ona ait olan her şeyi koyayım istiyorum. erkek olursa pek değerli olmayabilir ama kız çocuk olursa daha hoş bir anı olur. defteri de anne adayı olursa veririm süreci birlikte yaşamış oluruz dedim. yaa.. daha doğmadan torun derdine düştüm anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…