Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım inşallah iyi çıkacak sonuçlar sıkma cnaınıııı

hadi maşallah maşallh annesi..valla uğurlu topik herkes gebe kaldı çok şükür

ya ben ya ben

kız tam bahtsız bedevi gibisin o ne ya

hiç sorma hayatım .. şimdi aradılar sonuçlar çıkmış. ben diyabet değilmişim. 1 haftadır günde 6 kez şeker ölçtüm. parmaklarım delik deşik oldu valla. bide alet bozukmuş iyimi. sürekli yüksek gösteriyormuş. şimdi bu şeker aletini yazan doktor ve bunu onaylayan sayın sağlık bakanlığı yetkililerine çoook derin sevgilerimi iletiyorum. :))))))
hemde eeennn derinden....

Canım inşallah iyi çıkacak sonuçlar sıkma cnaınıııı

ya ben ya ben

biz sana fal baktırmamıştık dimi. :))) bak k.v fal baktıkları oldu valla:)) asya biraz geç geldi ama olsun:))
şaka bir tarafa ben inanıyorum yakında senden de güzel ahberler alacağımıza hayatım.

sonuçlarım iyi çok şükür. eşşek sıpası zorluyo beni:)

hadi yaa canım benim ama olsun en azından sonuçlar iyi canım çok şükür

o zaman bende fal istiyorum anlamam banane
inşallah inşallah canım en kısa sürede hayırla sağlıkla nasip eder inşallah Rabbim

canım k.v 3 vakite kadar demişti. çok gecikti sayılmaz yani. :) bakarsın hemen arkadan bir tane daha doğururum, fal tam tutar

inanamıyoruuuummm.... labaratuvarı su basmış. bendeki şansa bakın yaaaa.... sonuçlar çıkamıyor...
kıamam sana ya allh bizi sınıo bebeğim sakin ol pazartesi sendromu bunlr

maşşallah şekerim

maşallah Acemiperi cim sana ve oğluşuna . Evet benım doktorumda aynı seylerı soylemıstı 32. haftamda ki hepsi normal . Hatta kasılmalarım cok artmaya başladı magnezyum vermıstı ama yan etkı yaptı kullanmıyorum şimdilik idre ediyorum pazartesi günüde bizim kontrolumuz var Allah nasip ederse bizde haberlerimizle geliriz inşallahh

valla ne diyim yoktan yere strese soktorular seni

gözün aydın bi tanem

günaydın kızlar. size söylemişmiydim hatırlamıyorum.
ptesi reglimin 3. günüydü test yaptırdım.
FSH - 6,21
estradiol e2 - 130
LH - 2,61
olarak sonuçları aldım. fakat doktorla ctesi görüşebileceğim.
ben de dayanamadım, kk'da bi doktor var ona sordum tahlil sonuçlarımı.
O da;
"Merhaba estrodiol değeriniz yüksek. yumurtalıkta folikül kisti olabilir, bu da fsh değerinizi yanlış düşük gösteriyor olabilir." dedi.

ctesi günü kendi doktorumla görüşünce de size haber veririm. umarım iyi haberlerle gelirim.

ama neden ole diosun bi kere gebe kaldın demi..neden bi daha olmasın dualara tam gaz devam

bilmiyorum canım bazen böyle karamsarlık yaşıyorum neden bilmiyorum belki p.tesi eşim test verecek onun stresidir bilmiyorummmm

iyi haberlerle gelirsin inşallah canımmmm

umarım sorun olmaz canım. hayırlı haberlerle gel.

vayyy asyamıza bak.. hemen bitane daha diyo:)))

evet canım. daha ilkinden boyumun ölçüsünü almadığımdan ikinciyi de düşünüyorum. ne zor işmiş çocuk yapmak arkadaş?

Çalışması zor, tutturması zor, hadi tuttu beslenmek zor. Her yediğinden içtiğinden ve yiyip içemediğinden kendini sorguluyorsun. Doktor içebilirsin dese de ilaç içmek zorunda kalınca suçluluk hissediyorum. bu daha 11 haftalık yolculukta olanlar... sonrası daha çetin olacak sanırım.

işte buna rağmen kalabalık aile olmak istiyorum :) Allah sağlıklı bebişler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…