- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.901
ahhh canıım yaa. sonuçlar çıkmamış. deli oldum. labaratuarı su basmış şansıma bak yaa.. bugün çıkar inşallah.
bebişine maşallahhh... inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım. artık doğum hikayelerimizi paylaşırız.:)))
hadi maşallah maşallh annesi..valla uğurlu topik herkes gebe kaldı çok şükür
kız tam bahtsız bedevi gibisin o ne ya
Canım inşallah iyi çıkacak sonuçlar sıkma cnaınıııı
ya ben ya ben
hiç sorma hayatım .. şimdi aradılar sonuçlar çıkmış. ben diyabet değilmişim. 1 haftadır günde 6 kez şeker ölçtüm. parmaklarım delik deşik oldu valla. bide alet bozukmuş iyimi. sürekli yüksek gösteriyormuş. şimdi bu şeker aletini yazan doktor ve bunu onaylayan sayın sağlık bakanlığı yetkililerine çoook derin sevgilerimi iletiyorum. :))))))
hemde eeennn derinden....
biz sana fal baktırmamıştık dimi. :))) bak k.v fal baktıkları oldu valla:)) asya biraz geç geldi ama olsun:))
şaka bir tarafa ben inanıyorum yakında senden de güzel ahberler alacağımıza hayatım.
sonuçlarım iyi çok şükür. eşşek sıpası zorluyo beni:)
biz sana fal baktırmamıştık dimi. :))) bak k.v fal baktıkları oldu valla:)) asya biraz geç geldi ama olsun:))
şaka bir tarafa ben inanıyorum yakında senden de güzel ahberler alacağımıza hayatım.
sonuçlarım iyi çok şükür. eşşek sıpası zorluyo beni:)
kıamam sana ya allh bizi sınıo bebeğim sakin ol pazartesi sendromu bunlrinanamıyoruuuummm.... labaratuvarı su basmış. bendeki şansa bakın yaaaa.... sonuçlar çıkamıyor...
Doktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktorKilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak
32. hafta raporumu da aldim
Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.
Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan
Biden haberler boyle teyzeler
canım k.v 3 vakite kadar demişti. çok gecikti sayılmaz yani. :) bakarsın hemen arkadan bir tane daha doğururum, fal tam tutar
maşallah Acemiperi cim sana ve oğluşuna . Evet benım doktorumda aynı seylerı soylemıstı 32. haftamda ki hepsi normal . Hatta kasılmalarım cok artmaya başladı magnezyum vermıstı ama yan etkı yaptı kullanmıyorum şimdilik idre ediyorum pazartesi günüde bizim kontrolumuz var Allah nasip ederse bizde haberlerimizle geliriz inşallahhDoktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktorKilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak
32. hafta raporumu da aldim
Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.
Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan
Biden haberler boyle teyzeler
Kanman çok olursa ped yeterli gelmiyormuş.
Pazar günü tüm pasajlar kapalı olur canım ya. Cumartesi ya da haftaiçi gel sen. Ben hala kocabeyoğluna gidemedim. Gidip atlet falan bakmam lazım
Canım inşallah iyi çıkacak sonuçlar sıkma cnaınıııı
ya ben ya ben
hiç sorma hayatım .. şimdi aradılar sonuçlar çıkmış. ben diyabet değilmişim. 1 haftadır günde 6 kez şeker ölçtüm. parmaklarım delik deşik oldu valla. bide alet bozukmuş iyimi. sürekli yüksek gösteriyormuş. şimdi bu şeker aletini yazan doktor ve bunu onaylayan sayın sağlık bakanlığı yetkililerine çoook derin sevgilerimi iletiyorum. :))))))
ama neden ole diosun bi kere gebe kaldın demi..neden bi daha olmasın dualara tam gaz devam
günaydın kızlar. size söylemişmiydim hatırlamıyorum.
ptesi reglimin 3. günüydü test yaptırdım.
FSH - 6,21
estradiol e2 - 130
LH - 2,61
olarak sonuçları aldım. fakat doktorla ctesi görüşebileceğim.
ben de dayanamadım, kk'da bi doktor var ona sordum tahlil sonuçlarımı.
O da;
"Merhaba estrodiol değeriniz yüksek. yumurtalıkta folikül kisti olabilir, bu da fsh değerinizi yanlış düşük gösteriyor olabilir." dedi.
ctesi günü kendi doktorumla görüşünce de size haber veririm. umarım iyi haberlerle gelirim.
valla ne diyim yoktan yere strese soktorular seni
gözün aydın bi tanem
günaydın kızlar. size söylemişmiydim hatırlamıyorum.
ptesi reglimin 3. günüydü test yaptırdım.
FSH - 6,21
estradiol e2 - 130
LH - 2,61
olarak sonuçları aldım. fakat doktorla ctesi görüşebileceğim.
ben de dayanamadım, kk'da bi doktor var ona sordum tahlil sonuçlarımı.
O da;
"Merhaba estrodiol değeriniz yüksek. yumurtalıkta folikül kisti olabilir, bu da fsh değerinizi yanlış düşük gösteriyor olabilir." dedi.
ctesi günü kendi doktorumla görüşünce de size haber veririm. umarım iyi haberlerle gelirim.
vayyy asyamıza bak.. hemen bitane daha diyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?