- Konu Sahibi meleksimam
gunaydınlarr naslsın evet baya bır kaynattık ya![]()
Ne güzel ben 3 gündür giremiyorum ama artık burdayim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlarr naslsın evet baya bır kaynattık ya![]()
yokk canımda goguslerım çok agrımaya basladı hastalanma belırtılerım geldı ıkı gundur bılmıyorum anlayacagın su an negatif düşünüyorum sende durum ne gercı bellı olmazmıs hemende ne bılım yaEv sahibinden ses gelmedi burcuSende son durum ne? Var mı bi gelişme :)
ii bkalımmm ne güzelNe güzel ben 3 gündür giremiyorum ama artık burdayim)
yokk canımda goguslerım çok agrımaya basladı hastalanma belırtılerım geldı ıkı gundur bılmıyorum anlayacagın su an negatif düşünüyorum sende durum ne gercı bellı olmazmıs hemende ne bılım ya
ii bkalımmm ne güzel![]()
Isim bat
meleksimam 27/4
btlkubra 27/4
burcus 28/4
magnesia 3/5
asyy 3/8 :)
Canım kiminde gebelik belirtisiymiş gögüs ağrısı belkide öyledir, iyi düşün iyi çıksın inşallah (amin) Benim bu günler yumurtlama günlerim değerdiriyoruz işte bakalım inşallah olur :) Sanki sol tarafımda yumurtalığımın olduğu yerde arada ağrı hissediyorum yumurtlama belirtisi olabilir mi acaba ?
Allah'ım en kısa zamanda güzel haberler vermemizi nasip eder inşallah (amin)
Canım kiminde gebelik belirtisiymiş gögüs ağrısı belkide öyledir, iyi düşün iyi çıksın inşallah (amin) Benim bu günler yumurtlama günlerim değerdiriyoruz işte bakalım inşallah olur :) Sanki sol tarafımda yumurtalığımın olduğu yerde arada ağrı hissediyorum yumurtlama belirtisi olabilir mi acaba ?
Allah'ım en kısa zamanda güzel haberler vermemizi nasip eder inşallah (amin)
Evet Canim göğüs ağrıları hamilelik belirtisi oluyo ins öyledir :) yumurtlarken agriyabiliyo Canim hatta benim bu ay kasıklarım battı onun belirtisi olabilir :)
bence reglini beklemelisin kesin sonuç için sabret derimmm![]()
bu kadar erken belirti verecegını sanmıyorum ya kendımızı cok dılıyoruz belkıde o yüzdendir bılemıyorum ya cok cok erken daha test alıp yapsamda hiç birssey cıkmaz bır arkadas da kanda cıkar dıyor üffffffffff valla heycandan ölücem strese soktum kendımı bu kadar çok ıstıyorum ya olmzsa üzülmıcem desemde uzuluyrm bılıyorumbu arada herkese ogrettm inş dan sonra amin demeyi ya konustugum herkes demeye basladı
dualarımız kabul olur inşşşşallahh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet Canim göğüs ağrıları hamilelik belirtisi oluyo ins öyledir :) yumurtlarken agriyabiliyo Canim hatta benim bu ay kasıklarım battı onun belirtisi olabilir :)
benimde dün sızladı kasıgımın sol tarafı yan duruyordum tv ızlerken eşimde kızdı duzgun otur o yuzden oluyordur dedı bebiş aklıma gelıyor ama bellı etmemeye calısıyorumSayende öğrendik inşallahtan sonra (Amin) demeyi
İyi o zaman benim dünle bugün arada ağrı giriyo sanki bıçak batıyormuş gibi ama kısa süreli seninde böyle miydi?
ayyyyyyyyyy goguslerımın agrısı yanı hamıleleık belırtısı olabılır mı ki birden cok ümitlendım kızlar uff kac gun sonra test yapayım reglımı bekleyemıcem ya
Sayende öğrendik inşallahtan sonra (Amin) demeyi
İyi o zaman benim dünle bugün arada ağrı giriyo sanki bıçak batıyormuş gibi ama kısa süreli seninde böyle miydi?
Canim en önemli hamilelik belirtisi göğüslerde olurmuş banAda ablam solemisti dokunamicak kıvama gelirmiş göğüsler ama sen gunünü bekle ins hayırlı haberler alırız :)
bu sabah test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :) çok değişik tuhaf bir duyguymuş yarın kan testi yapacağım daha sonrada doktoruma gideceğim. Allahım inş. herşey yolunda olur isteyen herkese nasip olsun bugüzel duygu
bu sabah test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :) çok değişik tuhaf bir duyguymuş yarın kan testi yapacağım daha sonrada doktoruma gideceğim. Allahım inş. herşey yolunda olur isteyen herkese nasip olsun bugüzel duygu