- Konu Sahibi meleksimam
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce beta HCG testi yaptırdım sonucu 1.20 mIU/ml referans aralığında da 0.0 - 5.0 cıktı sizce hamilemiyim:S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişi dıcem goguslerı agrıyordu ya baktım ucları koyu kahverengı olmus ve saol gogsumun damarları da acık yesılden koyuluga kahveye donuyor gbı olmus pekii uff bu defa karnıma heycandan agrılar gırdı yaa sımdı bırı bana desın bunlar belırtımı yoksa psıkolojı mı bozuldu :90:
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce beta HCG testi yaptırdım sonucu 1.20 mIU/ml referans aralığında da 0.0 - 5.0 cıktı sizce hamilemiyim:S
yok yok acaba dıyorum hamılelık degılde baska bırseymı var benım gogsumde üzülüyorum şu an ucları degılde yanları agrıyor yanı beklıcem bılıyorsunuz bu aralar soylemek bıle ıstemıyorumda gögüs kanserlerii çoğaldı acaba bişey var ben mi farkedemıyorum dokunurken anlayamıyor muyum acaba ne bilimm . . .in kotu bırsey yoktur amin
yok yok acaba dıyorum hamılelık degılde baska bırseymı var benım gogsumde üzülüyorum şu an ucları degılde yanları agrıyor yanı beklıcem bılıyorsunuz bu aralar soylemek bıle ıstemıyorumda gögüs kanserlerii çoğaldı acaba bişey var ben mi farkedemıyorum dokunurken anlayamıyor muyum acaba ne bilimm . . .in kotu bırsey yoktur amin
Boswer, sen nasılsın? Biraz daha sakinleştin mi?
sakinleştim ama kırgınım ya![]()
anlıyorum ama böyle de ilişkinize zarar verebilirsiniz. Daha hepimiz de yolun çok başındayız. Ilişkinizdeki olumlu şeyleri daha çok düşün, kocan o zaman sana daha yakın gelecek. Sakın uzaklaşmayın. özür dilerim, belki tavsiye vermek haddim değildir; ben bu şekilde aile içinde sorun olmasına çok üzülürüm. Bu konuda çok hassasım ve de uzman. ( annemle babamdan dolayı). Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Allah her zaman yanında olsun canım, bol bol dua et, rahatlarsın.
aklına neler getiriyorsun öyle.Allah korusun..Bu belirtilrin hamileliktendir inşallah..düşünme böyle şeyler.Evham yapıyorsun
CANIM ÇOK EVHAM YAPIYORSUN. SEN HİÇ GENÇ YAŞTA MEME KANSERİ OLAN KİMSEYİ DUYDUN MU? GENELLİKLE MENOPOZA YAKIN VE GİREN KİŞİLERDE OLUYOR O. KORKMA. ALLAH KORUSUN.
BELKİ AŞAĞIDA YAZANLAR BİRAZ HEPİNİZİ DE RAHATLATIR.
Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
evet cok evham yapıyorum ne bileyim ya kötüü bir şeyler olmasından korkttum bir an![]()
innnşşşşaallllahhh... :)) hep beraber burada güzel haberlerimizi paylaşırız..
Günaydın kiZlar kocis biraz önce gitti ama evden çıkmadan tartıştık yine gerildim sabah sabah![]()
Günaydın canım seni hormonlar etkiliyor galiba hayırdır neden tartıştınız? (tabi özel değilse)
Bilmiyorumki valla yok Canim özel değil ben pantolon seciyodum giysin diye o kirli dedi halbuki kirli fln değil yani bı tane daha gösterdim Buda olmaz dedi tamam sen hangisini istiyorsan onu giy dedim vay efendim ben niye böle yapiomusum sinirleniyomusum yok agrasifmisim hiç Bişey demedim sustum sofraya oturduk hala büyütüyor yine cvp vermedim en son konuşmak istemiyorum dedim kahvaltı yaptık yani nasi yapmaysa giderken bı ceket giymiş küçük gelmiş küçük olmuş diğer ceketini getiriyimmi dedim bugun konuşmayalım dedi gicik ya ii tamam dedim kapattım kapıyı![]()
Eşininde psikolojisi bozulmuş. Sabah sabah canı tartışmak istemiş herhalde... Bizde sabah kıyafet atışması yaptık bizim uzun sürmedi gerçi.. İğrenç bi pantolonu var onu giymiş dedim bunu mu giyeceksin hiç güzel değil, benim koçiş normalde kızardı bu sefer bişey demeden üstünü değiştirdi bende hayret ettim![]()