- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #3.381
Borç varken çocuk düşünemiyor insan. Senin çikolata kistin varsa bu gebeliği biraz engelleyecektir. Bence vakit kaybetmek yerine kist tedavisi ol. Bu zaten bir süreç alacak. O zaman zarfında borçlarınız da yoluna girer, sen de gebeliğe hazırlanırsın. Yoksa boşa vakit kaybedersin, daha çok üzülürsün.selam kızlar.benimde bir derdim var...3 aylık evliyim.çocuk için erken diyorduk borcumuz vardı çünkü.hala var gerçiyaşım 28.ama yeni evlendiğimiz için ve eşimle tanışır tanışmaz evlendiğim içinde erken diyorduk.ama kistim olduğunu öğrendim çikolata kistim varmış.ameliyat olmadan geçmezmiş.6 ay gebelik için uğraşın dediler.bu denemede 2.ayım.olmuyo çocuk .bir yandan çok istiyorum ama bir yandanda çok korkuyorum.ben gençliğimde çocukluğumda çok çektim maddi olarak.çocuğum çekmesin istiyorum.ama böyle olursada bilmiyorum.kararsızım.testi yaptığımda negatifi gördüğümde hem ağladım hem sevindim.çok garip bir duyguydu bilemiyorum ya.
![]()
Ankaradayım ben. Özellerde 6 ay olmazsa muayene ediyorlar. Biz evleneli 1 yıl dolmuş olacağı için sorun olmayacak her iki türlü decnm normalde dediğin gibi doğrusu ole
nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben ankarda bir kaç doktora gittim hep iyisin bişeyin yok ama 1 yıl olmaması normal tedaviye bir yıldan önce başlamıyoruz dediler
ama ankarda özellikle özel doktora gidersen ole 1 yılı falan beklemiyolar hastanın yaşıda ilerlemişse benim gibi ve beklemek istemiyosa hemen başlıyolar tedaviye