- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #3.401
Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Dua ve inanç kısmı da çok önemli benim için. Yazdıklarını okuyunca acayip bir sempati duydum. Akay hastanesi hep aklımda zaten, giden akrabalarım çok memnun hizmetten.canım tamamen tesadüf okudum yazını, ben tolga ecemişn hastasıyım.erkek bende istemezdim başta ama tüp bebeğe mahkum kalınca cinsiyet tercihimiz olmadı ben başkasına gittim ama ısrarla tolga dediler, gidip görüşeyim ama ben ona yaptırmıcam dedim.gittim ve fikrimden anında döndüm.mükemmel bi insan ve işinin ehli.gittiğin vakit psikolojik yanınında ne kadar rahatlatıcı ve insancıl olduğunu olaya yürüyen para olarak bakmadığını göreceksn, hayatımda yaptığım en doğru şey tolga hocaya gitmekti.ve tedavide o kadar ustaki, ben muayenelrde çok kasılırdım fiziksel fobilerim vardı o bölgede, sadece işlem 3 sn ve o aletlerin takılışı hiç rahatsız etmiyor kendi zaten sadece bi bakıyor takarken bide çekiyor.hiç rahatsızlık duymayacaksın ve inançlı.şu anlamda duası hep dilinde namazı vs varmı bilmem benide ilgilendirmez ama aynı koruları yaşıyor senle aynı mutlulupu tadıyor, bana işlem opudan sonra geldi ve dediki vatanına ve sizlere hayırlı evlat olur inş.bu dua benim için çok önemli oldu, normlade size hayırlı olsun denir ama burda bi fark var.vatanda var.ve transfer sonrası başarı şansım düşütü benim elimizden geleni yaptık dedi, elimden tuttu karnıma koydu onlar senle annesi, ve senin dualarına ihtiyacı var.bundan sonra dua edip bekleyeceğiz dedi.ağlamaklı oldum.şükür o az ihtimale karşı ben şuan hamileyim.haftasonu randevumuz vardı her gittiğimde diyorum iyiki size gelmişim ki eşimde aynı şekilde. o bi dr değil sanki abin arkadaşın, kesinlikle ve kesinlikle tek geçerim tavsiye ederim.ve muayenehanesine gitmek zorunda değilsin tüp bebekse sorun akayda bakıyor, çok fahiş değil fiyatlar.
Biraz maddi korkum var benim. Muayene ne kadar orada?