Kızlar selam,
Uzun zamandır burdan akıl alıyor, teselli buluyor, kendimce yorum yapıyordum. Sonunda bugün bende katıldım aranıza.
Ben eşimle 15 yaşındayken tanıştım. uzun süre flört ettiik ve evlendik 6 senedirde evliyiz. Zor koşullarda sevdik birbirimizi bu nedenle evlendikten sonra hemen çocuk istemedik. Hem maddi hemde manevi hazır değildik. Hep bir plan içinde erteledikk erteledikk erteledik..
Bu yaz çocuk isteğini daha fazla bastıramayacağımızın farkına vardık ve ben evlendiğimden beri kullandığım yasmini bıraktım, doktora gidip ben bebek istiiyorum dedim. Ama hep kendime güvensizim

çok şükür kirada değiliz, bu sene işyeri kurduk ikimizde deli gibi kendimizi adadık ayakta kalıp borçları ödeyebilmek için. Yani ikimizinde hastalanma lüksü bile olmayan bir durumumuz var. Hem istiyorum hem korkuyorum. Nasıl olacak? ya sorunlu bir hamilelik olursa iş yerinde kim duracak falann falann..
3 aydır yumurtlamam olmuyor hap yüzünden ki doktorum beni uyarmıştı endişe yapmamam için. Şimdi hapı bırakalı 4 ay olacak yani bu ay yumurtlamamın daha iyi durumda olması gerekiyor. Folik asit kullanıyorum, hormonal testlerde yapılacak, yumurtlama hapı ve iğnesi kullanılacak... kız olursa asya, erkek olursa eren... isimler bile hazır.. ama korkuyorum yinede. çekeceğim acılardan değil. Ya başaramazsam? yada yolunda gitmezse? doğumdan sonra nasıl, kime bırakıp çalışacağım? bunlar beni korkutuyor.
Ama aslında isimleri bile hazır...

kısaca karma karışık oldum bazen yok hayır! bazen bir an önce olsun... Çevremdeki insanların gereksiz yorumlarını dinlemek istemediğim içinde buraya kendimi bıraktım işte. Aynı endişeleri yaşayanlar anlar birbirlerini diye düşündüm.
Ne uzun yazmışım dimi ? :)