• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

:))) ben de. hatta eşimle karar verdik bağırıcaz avaz avaz :))) bu haftasonu doktor kontrolüm var. jin. dr a gidicem. bakalım ne durumdayız. ben herşeye rağman olumlu düşünüyorum canım. hiç kaybetmeyelim olurmu?

haha :)) bağırın tabi canım dökün içinizi. Bende şimdi c.tesiye randevu aldım doktordan bakalım sonuçlara göre bizde tedaviye başlayacaz. doktor gerek duyarsam dediydi ama... büyük ihtimal hap ve iğne verecek uzun süre hap kullandığım için. Bakalım hangimiz önce haber verecek :)) ( moral tavan yapsın...)

haha :)) bağırın tabi canım dökün içinizi. Bende şimdi c.tesiye randevu aldım doktordan bakalım sonuçlara göre bizde tedaviye başlayacaz. doktor gerek duyarsam dediydi ama... büyük ihtimal hap ve iğne verecek uzun süre hap kullandığım için. Bakalım hangimiz önce haber verecek :)) ( moral tavan yapsın...)

süpersin :)) acayip gaza geldim . dr beni korkutuyordu şimdi gitmek için can atıyorum. hayddiii bakalım:)

süpersin :)) acayip gaza geldim . dr beni korkutuyordu şimdi gitmek için can atıyorum. hayddiii bakalım:)

doktor neden korkutuyordu? rahatsızlıktan dolayı mı ? olmayabilir falan diyemi? aman canımm her doktora inanma sen adam hamile kalamazsın deyipte hamile kalan kadınlar var. Hatta biri arkadaşımın annesi. Artık hamile kalmazsın sen demiş, kadında inanmış (5 çocuktan sonra) korunmamış. hopp bebiş gelmiş :D

doktor neden korkutuyordu? rahatsızlıktan dolayı mı ? olmayabilir falan diyemi? aman canımm her doktora inanma sen adam hamile kalamazsın deyipte hamile kalan kadınlar var. Hatta biri arkadaşımın annesi. Artık hamile kalmazsın sen demiş, kadında inanmış (5 çocuktan sonra) korunmamış. hopp bebiş gelmiş :D

doktorum gebe kalmam konusunda değilde gebe kalırsam bebek büyüdükçe sindirim sistemimdeki yaralar büyür diye tedirgin benide korkutup duruyodu. gebelikte allaha şükür bir sorunum yok. hatta genetik yapı itibariyle ikizlerim bile olabilirmiş :)) ama ben artık sorun etmiyorum. bu dönemi en rahat şekilde de geçirebilirim çok sorunluda olabilir. hastalığımla uğraşıyorum zaten her an. şimdi bir de bebeşim için uğraşırım olsun:)

doktorum gebe kalmam konusunda değilde gebe kalırsam bebek büyüdükçe sindirim sistemimdeki yaralar büyür diye tedirgin benide korkutup duruyodu. gebelikte allaha şükür bir sorunum yok. hatta genetik yapı itibariyle ikizlerim bile olabilirmiş :)) ama ben artık sorun etmiyorum. bu dönemi en rahat şekilde de geçirebilirim çok sorunluda olabilir. hastalığımla uğraşıyorum zaten her an. şimdi bir de bebeşim için uğraşırım olsun:)

evet sana güzel bir uğraş lazım ;) keşke benimde genlerimde ikiz ihtimali olsaymışşş :))) belki şanslı olurum ikizim olur. ben büyük oynuyorum galiba? tek çocukla baş edermiyim derken... valla kaşınıyorum :P

doktorlarım heparin adı verilen iğneyle gebelik devam eder diyor. benim durum biraz karışık. kesinlikle kilo almamam gerekiyor. bağırsaklarımda yara ve delikler vardı. kapanmasını bekledik son kontrolde baya küçüldüler dedi doktorum. kanser bile araştırıldı. aşırı kanama nedeniyle trombositlerim yükseldi. kemik iliği aldılar kanser olabilir diye. fakat temiz çıktı çok şükür. ama ağır bir tedavi aldım. k.t dahil. adını bile duymak kullanmak istemiyorum. şimdi trombositler normailde 400-450 aralığında olması gerekirken benim 500-600 aralığında değişiyor. şimdilik sorun yok gibi ama 600 üzeri olursa sıkıntılı. her an pıhtı atabilir bir yerime. felç riski var yani. çocuğada zararı olabilirmiş. ben çok korkmuştum çok üzülmüştüm. en son iğne ile bebeğe zarar gelmez deyince dünyalar benim oldu. ben bu ay hatta bu hafta başladım çalışmalara. eşim deliye dönmüş durumda çok istiyor ama bana bişey olacak diyede çok tedirgin. dün gece ben uyurken dua ettiğini duydum hastaykende sabahlara kadar uyumaz nefes alıyomuyum diye bakardı. :))) bat 10 gün var bakalım hayırlısı. yaş 32. doktor bir iki ay daha bekle dedi ama kafama göre tuttu sanırım. :)))))))))))))))))))))))))))))

Cnm çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmadan sağ sağlim bir bebeğin olur, alırsın kucağına hatta inş. tamamen iyileşirsin allahım şifa versin sana..

evet sana güzel bir uğraş lazım ;) keşke benimde genlerimde ikiz ihtimali olsaymışşş :))) belki şanslı olurum ikizim olur. ben büyük oynuyorum galiba? tek çocukla baş edermiyim derken... valla kaşınıyorum :P

:) fikri bile beni heyecanlandırıyor. allahım allahım akşam eve gidince birbirlerini şikayet edecekler bana. o bunu yaptı şu bunu dedi..... heryerimden asılacaklar anneee diye:))))
psikopata bağlıyorum:)))

:) fikri bile beni heyecanlandırıyor. allahım allahım akşam eve gidince birbirlerini şikayet edecekler bana. o bunu yaptı şu bunu dedi..... heryerimden asılacaklar anneee diye:))))
psikopata bağlıyorum:)))
:119::119::119:
canımsın. Çok teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin. çok ihtiyacım var dualarınıza. :)). Allah hepimize nasip etsin.

Sağol cnm amin inş.

Hanımlar... bişey danışacağım. doktor adetin 3. günü hormon testi yapacaz demişti. ben c.tesi için randevu aldım ama sanırım heyecandan mı strestenmi bilmem hala hastalanmadım.
Yarına kesin hastalanacağımı biliyorum ufak belirtiler var ama c.tesi 2. gün olacak, 3. gün pazar gidemem kapalı, 4. günede adetim bitmiş olacak.
Sonuç yanıltıcı olur mu?
Aranızda yaptıran varmı? 3. günümü olacak illaki? :(

ben de dün test yaptırdım hcg 198 cıktı hamilesin dedi şimdi de bir sey olacak korkusu sardı beni. İlk hamileliğim olduğu için telaşım çok sevincimi bile tam yaşayamıyorum.

Back
X