herkese merhaba

bugün de bir uğrayayım dedim kızlara, reglimin 3. günü bugün, bir an önce bitsin de çalışmalara başlayayım diye dua ediyorum

canım seninle burada karşılaşmadım galiba daha önce, yazdıklarını görünce kendimi gördüm. ben de bir süre düşünmedim. 10 aydır düşünüyorum ama bu sefer de bebiş gelmiyor

ilk başlarda en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim, aileye zaten hiçbir zaman söylemeyeceğim. ama bu millete korunuyoruz demek, ve sanki bebek olmamasını kendi suçum ya da eksikliğim gibi görmek baskı oluşturdu bende. oysa ki hiçbirşey benim elimde değil. çalışıp da başarılacak bir konu değil ki

sonra söylemeye karar verdim. ailece görüştüğümüz evli arkadaşlar var. henüz kimsenin bebişi yok. 2013 içinde falan planlıyorlar. onlarla paylaştım. bırakıyoruz korunmayı dedim. rahatladım sanki öyle olunca. ama tabi geçmişi bilmiyorlar.
aileme ya da eşimin ailesine söylemeyi hiç düşünmüyorum zaten. olunca, hatta kalp atışından sonra falan söyleyeceğim, Rabbim kısmet ederse...inşallah yakındır o günler

hayatım ben daha bi kaç aydır istiyorum bu aydan ümitliyim inşallah rabbim boş çevirip çok fazla aratmaz. ama dediğim gibi düşünmüyoruz dediğim halde kayınvalidem herkesin içinde bana seni jinekoloğa götürücem lafını bile kullandı düşün o ortamda kayınpederim ve kayınbiraderim falan da vardı ki o zaman gerçekten düşünmüyoduk utançtan kıpkırmızı oldum ne diyeceğimi bilemedim. bu aralar da bikaç aydır tutturmuş soğan suyu iç iyi gelir diye. neye iyi gelir diyorum bebeğe diyo düşün yani. o yüzden ben söylemeyi düşünmüyorum uzun sürerse bile bekleyişim.