• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

şimdi biz sağlıklı bireyleriz ya hani doktorlar bizi tüp bebek için bekletirler falan ya? bende sağlıklı birey değiliz imajı yaratacam yani ;) fobi falan yok , vajinusmusta yok çok şükür..

ya korkuttun beni
o da bi taktik ama ters tepesin sonra
önce sizin vajiyi tedavi edelim sonrası gelir nasılsa derse ne diyecennnnnn bacımmmmmmm

ver elini öpeyim senin ya sen nasıl fedakar bi şeysin

o kadar harika bir dosttur ki. asyaerene yarenlik yapar. doktorunada sürükleye sürükleye götürür. benide en iyi o anlatır. tam kötü gün dostudur. bacımdır. o benim.
sevgi paylaşıldıkça güzelleşiyor canım. bende kıskançlık hiç bilmem. onada destek olsun isterim

ay merak ettim :)) izmire geliyomu izmirde yaşıyormu ?

izmir karşıyakada yaşıyor hayatım.
2 yıl oldu buradan gideli.
dünyalara değişmem onun güzel yüreğini.
bugün bahsettim senden. hemen adres ver gideyim. senin değer verdiğin insanı hemen tanıyım dedi.

o kadar harika bir dosttur ki. asyaerene yarenlik yapar. doktorunada sürükleye sürükleye götürür. benide en iyi o anlatır. tam kötü gün dostudur. bacımdır. o benim.
sevgi paylaşıldıkça güzelleşiyor canım. bende kıskançlık hiç bilmem. onada destek olsun isterim

bence bu insan olamaz melek melek :)))

Back
X