- Konu Sahibi meleksimam
- #5.461
Canım benim... bu çıkarsızlığı ne çok yaşadım ben üstüne daha ağır şeylerde yaşadım da burada yazıp eşimi rencide etmek istemiyorum. ne olsa sevdiğim adam. ama kadınlık gururuna dokunuyor ben tüm geceliklerimi gözü önünde bir çöp poşetine koydum çöpe attım. saçık sarı-kızıl-siyah uzun kısa oldu. şekilde ğiştirdim renk değiştirdim... ama ne değişti? adam benim için geceleri traş bile olmadı.
ben daha fazla çabalayamam. hatta birkaç ay önce seninle yatmak bana ağır geliyor böyle olmuyor. çocuk odasındaki çekyatta yatacam ben. yada yatak odasındaki yatağı birer kişiliğe dönüştürelim dedim. çok çabaldı.. sonra bebek sevdası muhtemelen benim kararımdan vazgeçirmek için oldu. sırf yatağı ayırmayayım vazgeçeyim diye.
madem bebek gündemi değişti. benim gündemim de değişti. ben karar verdim. temelim ne olursa olsun, binamı öyle yada böyle dikecem ben. ister tek kişilik, ister çift kişilik. yıkıntıyla uğraşamam bu hayata bir kere geliyoruz. madem bebek sevdası yok bende kendime evimde bekar hayatı kuru günümü yaşarım. işine gelirse bu hayatıma ayak uydurur ,iyi arkadaş olarak geçinir gideriz. başka türlü olmuyor olmuyor..
ya bende bayadır giymiyorum gecelik falan ayılı pijamalarımla gayet iyiyim
ne bole bi ayılı bi tavşanlı dio bazen
sen haticeye dğil neticeye bak diyorum bende
değişen biişey varmı hayır
barı bırakta kıç...m donmasım diyorum