• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar bu yumurtlama döneminde yumurta akı gibi uzayan akıntı oluyormuşya,
benim 14. gün gibi gelmişti ama dün tuvaletteyken dikkatimi çekti tekrar yoğun bir şekilde aynısı oldu. benim 9 gün filan kaldı bat tarihine anlamadım bişey.
yani tekrar yumurtlama mı oluyor yoksa böyle bir akıntı normalmi? ya da öncek yanlış alarmıydı?
anlamadım hiç bişey :(

anammmm. çifter çifter yumurtluyon mu seeen:)))

Kızlar bu yumurtlama döneminde yumurta akı gibi uzayan akıntı oluyormuşya,
benim 14. gün gibi gelmişti ama dün tuvaletteyken dikkatimi çekti tekrar yoğun bir şekilde aynısı oldu. benim 9 gün filan kaldı bat tarihine anlamadım bişey.
yani tekrar yumurtlama mı oluyor yoksa böyle bir akıntı normalmi? ya da öncek yanlış alarmıydı?
anlamadım hiç bişey :(

ya gebelikte te oluyomuş ya akıntı beyaz beyaz tuttu galiba kız ne dersin neyse az kaldı bakalım batına

kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum sonucu alınca yazarım buraya olumlu yada olumsuz. öpüldünüz:54:

ya gebelikte te oluyomuş ya akıntı beyaz beyaz tuttu galiba kız ne dersin neyse az kaldı bakalım batına

bilemedim valla hayatım. şua regl olacakmışım gibi rahatsızlık hiç geçmedi. karnım belim sızlar gibi fazla ümit dolu olmayayım yine.

Back
X