Ilk çocuğunu düşünenler...

benimkide öyle bana hamileyken 4-5 ay kusmuş. kardeşimde kusmaktan hastanede yatmış doğuma kadar.
benimkide kız olsun:)
konuşurkende kokusu geliyomu burnuna .:((( benim öyle oluyo. et deyince bile yüzüm buruşuyo.

ya sen nediyodun görmeye falan tahammülün yok o kadar yani balığı çok severdim oda ole
geçen hocama sordum
şimdi sıkma kendini ama 4 aydan sonra tepinsende yiyeceksin bunları dedi
inş. geçer gamze yoksa bebekler nasıl beslenecek

ya sen nediyodun görmeye falan tahammülün yok o kadar yani balığı çok severdim oda ole
geçen hocama sordum
şimdi sıkma kendini ama 4 aydan sonra tepinsende yiyeceksin bunları dedi
inş. geçer gamze yoksa bebekler nasıl beslenecek

ayy sorma gülüm yaa. şimdi bişey demiyolar annemle k.v ama o zaman hepsi başıma üşüşecekler.... inş geçerde .. bizde isteriz bebişler beslensin sağlıkla büyüsün. kontrollerde güzel haberler alalım. ama sanki birdaha hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyo:(((

sen şimdi çizgili kostümünü giydin ve duvara çizikler ataya başladın ben biliyorum:))
aynı aynıı. kalın giyinmekten nefret ederim..karda yürümektende hiç hoşlanmam:(

evet evimde olmak istiyorum böyle havalarda :((

dün annemin ödüü kazağı giydim akşamı akşam zor ettim. gittim hemen penye giyindim. kaşın allah kaşın...

ayy sorma gülüm yaa. şimdi bişey demiyolar annemle k.v ama o zaman hepsi başıma üşüşecekler.... inş geçerde .. bizde isteriz bebişler beslensin sağlıkla büyüsün. kontrollerde güzel haberler alalım. ama sanki birdaha hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyo:(((

ya banada ole geliyo
geçen eşim tatlı yiyo nasıl yıyon dedim
baktı ya eskiden nasıl yiyomuşuz herşeyi sanki bi daha yiyemeyecem dedim
güldü

bana 9 ay elini süremeyeceğini düşündüğü için bende önceden nasıl birlikte oluyomuşuz dedi
bozuldum kladım

evet evimde olmak istiyorum böyle havalarda :((

dün annemin ödüü kazağı giydim akşamı akşam zor ettim. gittim hemen penye giyindim. kaşın allah kaşın...

ahhhh ahhh.. pijamaları giyip sıcacık bir çay yada kahve alıp kanepeye uzanıp kumandayı elime alıp........
ha bide saçlarımı eeennn tepeden toplamam lazım...:))))

ahhhh ahhh.. pijamaları giyip sıcacık bir çay yada kahve alıp kanepeye uzanıp kumandayı elime alıp........
ha bide saçlarımı eeennn tepeden toplamam lazım...:))))

aaaa ben böyle bir durumda saçımı açarım. en salaş çirkin halimde olmam lazım. :1:

senin kızla aynı burç olacağız tatlım 19temmuzum ben:1:

:)))) aaaa evettt ne güzell.. yaz çocuğu olacak bide. bende yaz çocuğuyum. eşimde öyle. :)))
bebişte ..:)))
okudum yengeç burcu çok duygusal ama bir o kadar ılımlı. inş öyle olur da rahat bir bebeklik ve çoccukluk geçiririz:)))
bizde başak burcuyuz.

Back
X