- 30 Haziran 2015
- 102
- 60
- 298
- 40
- Konu Sahibi Balimbalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın transferim var son toplamada 4 yumurta toplandı 3 tane döllendi şu anda 2 tanesi devam ediyor yarın 4.gün taze transfer yapılcak.Ayrıca 3 tanede orta kalite dondurulmuş embriyom var.1.prp den sonra 2 toplama yapıldı 1 tane ve 2 tane yumurta toplandı ve sadece 1 tane emriyo oluştu ve donduruldu orta kalite.2.prp den sonra ilk toplamada 6 yumurta toplandı 2 tane döllendi orta kalite donduruldu.Şimdikindede yazdığım gibi 4 toplandı 2 döllendi yarın taze transfer Yapıcak Bülent TraşYa hadi inşallah tutarPeki prp den sonuç aldınız mı bizde mi denesek diye düşünüyoruz
Sadece ilaçlar değil sanırım. Ben normalde ikinci çocuk konusunu kapatmıştım ama kızım çok istiyorum. Israrcı olmasa da eşimin de istediğini biliyorum. Hamilelik süreci beni korkutuyor. Konfor alanından çıkıp ağzının tadının olmadığı bulantili zorlu bir sürece giriyorsun. Bir de sürekli kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor. Kendim çok istekli değilken bunları yaşamak daha zor gelir diye düşündüğüm için cesaret edemiyorum. Aslında bebek gördüğümde içim gidiyor, içten içe istiyorum hatta kür filan deniyorum aması var işteİlaçlar ve tedaviden cekiniyorsunuz anladığım kadarı ile ama denemedim demezsiniz bence gidin bir görüşmeye
Hadi inşallah Allah gönlünüze göre versinBenim de kızım var 4 yaşında kardeş düşünüyoruz . Bakalım dün transfer oldum sonucu bekliyoruz heyecanla![]()
Ya hadi inşallah tutarPeki prp den sonuç aldınız mı
Belli bir rahatlıktan ve yaştan sonra çok zor geliyor benim yaş 47 eşimin ve kızımın baskısından dolayı bu yola girdim .Ruhen kendimi pek hazır hissettiğimi söyliyemem ve şimdiden çok yoruldum.Eşim kızım 2 yaşındayken başladı çok istedi bende hiç istek olmadığı için hep erteledim belki unutur dedim.Kendi jinekoloğuma gittiğimde yumurta rezervimin çok az olduğunu öğrenince eşime söylemekte çok zorlandım çünki hep ertelediğim için kendimi suçlu hissettim.Tartışmalarımız oldu tabi ki bu yüzden.Ama sonra tren kaçmak üzereyken tüp bebek dr gitmeye karar verdim ve acı gerçeği eşimle beraber doktordanda duyduk şansınız çok düşük dedi.Ve biz denemeye karar verdik bakalım sonuç ne olucak bilmiyorum yarın ilk transferim var.Duygularım karmakarışık....Birde bu kadar masraftan sonra olumlu sonuç alamazsak nasıl bir ruh haline giricem bilmiyorum...Kesinlikle düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin ....Sadece ilaçlar değil sanırım. Ben normalde ikinci çocuk konusunu kapatmıştım ama kızım çok istiyorum. Israrcı olmasa da eşimin de istediğini biliyorum. Hamilelik süreci beni korkutuyor. Konfor alanından çıkıp ağzının tadının olmadığı bulantili zorlu bir sürece giriyorsun. Bir de sürekli kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor. Kendim çok istekli değilken bunları yaşamak daha zor gelir diye düşündüğüm için cesaret edemiyorum. Aslında bebek gördüğümde içim gidiyor, içten içe istiyorum hatta kür filan deniyorum aması var işte
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de o bahsettiğiniz ruhen hazır olmama durumunu yaşıyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnşallah olur ve sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsunBelli bir rahatlıktan ve yaştan sonra çok zor geliyor benim yaş 47 eşimin ve kızımın baskısından dolayı bu yola girdim .Ruhen kendimi pek hazır hissettiğimi söyliyemem ve şimdiden çok yoruldum.Eşim kızım 2 yaşındayken başladı çok istedi bende hiç istek olmadığı için hep erteledim belki unutur dedim.Kendi jinekoloğuma gittiğimde yumurta rezervimin çok az olduğunu öğrenince eşime söylemekte çok zorlandım çünki hep ertelediğim için kendimi suçlu hissettim.Tartışmalarımız oldu tabi ki bu yüzden.Ama sonra tren kaçmak üzereyken tüp bebek dr gitmeye karar verdim ve acı gerçeği eşimle beraber doktordanda duyduk şansınız çok düşük dedi.Ve biz denemeye karar verdik bakalım sonuç ne olucak bilmiyorum yarın ilk transferim var.Duygularım karmakarışık....Birde bu kadar masraftan sonra olumlu sonuç alamazsak nasıl bir ruh haline giricem bilmiyorum...Kesinlikle düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin ....
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayan bilemez bende işin içine girince anladım be kadar zor ve stresli bir süreç .Aylardır kaç tane iğne oldum göbeğimden sayısını hatırlamıyorum her yerim morardı ve masraf çok fazla.Ve hiç çocuğu olmayıp bu süreci yaşanların durumu daha da zor..,İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimSizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de o bahsettiğiniz ruhen hazır olmama durumunu yaşıyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnşallah olur ve sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun
Tüp bebete iğinelerin süreci 10 günmüş. 10 günde kaç iğne yeriz acaba bilemedim.Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayan bilemez bende işin içine girince anladım be kadar zor ve stresli bir süreç .Aylardır kaç tane iğne oldum göbeğimden sayısını hatırlamıyorum her yerim morardı ve masraf çok fazla.Ve hiç çocuğu olmayıp bu süreci yaşanların durumu daha da zor..,İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim![]()
Bende 4 tane toplama olduğu için çok fazla iğne oldum .İlk toplamalarda benim süre 10 günü geçiyordu bir keresinde 15 günü bulmuştu.Son taplamada 8 gün sürdü.hergün 3 iğne göbekten son günlerdede iğneler artıyor çatlamasın diye iğneler ekleniyır.Benim bu sabah transferim oldu çok zorlandım bu sıkışıklık beni mahvetti.İşlemden sonra 20 dak yatırıyorlar ama ben malesef 20 dak dolmadan kalktım tuvalete gittim.Bağırmamdan her yer inledi çok kötü oldum yataktan bile kalkamadımTüp bebete iğinelerin süreci 10 günmüş. 10 günde kaç iğne yeriz acaba bilemedim.
gerçekten mi ama transfer çok kolay diyolar kaç kişiden duydum. anetezi bile yok. Aşılama gibi ama daha uzun süren birşey deyorlar sadece. Ben bir aşılama oldum onda 1 hafta iğne kullandım hemen yumurtalar cevap verdi ama tutmadı tabi. Sıkışık mı giriyorlar transfereBende 4 tane toplama olduğu için çok fazla iğne oldum .İlk toplamalarda benim süre 10 günü geçiyordu bir keresinde 15 günü bulmuştu.Son taplamada 8 gün sürdü.hergün 3 iğne göbekten son günlerdede iğneler artıyor çatlamasın diye iğneler ekleniyır.Benim bu sabah transferim oldu çok zorlandım bu sıkışıklık beni mahvetti.İşlemden sonra 20 dak yatırıyorlar ama ben malesef 20 dak dolmadan kalktım tuvalete gittim.Bağırmamdan her yer inledi çok kötü oldum yataktan bile kalkamadımbence en zoru transfer....
Transfer kolay aslında tabi ki o kadar kısa sürdüki işlem ama öncesinde su içiyorsunuz baya sılkışık girmeniz gerekiyor transfere zor dayandım transferden çıkıncada o sıkışık vaziyette en az 20 dak yatmanız gerekiyor.Dayanamayınca gemşire yatakta altınızda bez var yapın biraz dedi ama bir türlü olmadı çatlıycam sandımgerçekten mi ama transfer çok kolay diyolar kaç kişiden duydum. anetezi bile yok. Aşılama gibi ama daha uzun süren birşey deyorlar sadece. Ben bir aşılama oldum onda 1 hafta iğne kullandım hemen yumurtalar cevap verdi ama tutmadı tabi. Sıkışık mı giriyorlar transfere
acı çok sıkıştığınız için mi yoksa transferin etkisi mi. Ben yapardım heralde beze töbeeeTransfer kolay aslında tabi ki o kadar kısa sürdüki işlem ama öncesinde su içiyorsunuz baya sılkışık girmeniz gerekiyor transfere zor dayandım transferden çıkıncada o sıkışık vaziyette en az 20 dak yatmanız gerekiyor.Dayanamayınca gemşire yatakta altınızda bez var yapın biraz dedi ama bir türlü olmadı çatlıycam sandımEşimin yardımıyla nasıl kalktım yataktan baya acı çektim.Tuvaletten sonra rahatladım.O acıyla bir daha asla yapmam diye söyleniyordum
![]()
Transferden değilmacı.Tek sebebi sıkışıklık beni mahvetti transferdede zor durdumacı çok sıkıştığınız için mi yoksa transferin etkisi mi. Ben yapardım heralde beze töbeee.. Ben de ilk histereskopimde odada ayıldım ayıldım ama nasıl karnım ağrıyo hem kasık ağrısı hem bağırsak ağrısı ucunda tutamıyorum bırkasam patlıycm. Benim dedim wc ye gitmem lazım karnım çok ağrıyo iki türlüde. Yok kap getirecekmişler. DEdim ben kap map istemiyorum wc ye gitmeliyim. Sonra eşimin desteğiyle gittim boşlattım ne var ne yok valla :////
alla allaaa çok içmişsinizdir bence fgaranti olsun diye :)Transferden değilmacı.Tek sebebi sıkışıklık beni mahvetti transferdede zor durdumöyle bir doluluk ve kasık ağrısı aman allahım.Çok mu su içtim acaba
![]()
Çok ilginç ilk defa duyuyorum bunu. Kontrolde de sıkışık olunca yumurtalıklar daha kolay görünüyordu galiba. Tüp bebek konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu bir kez daha öğrenmiş oldum. Yaşamadan bilinmiyor böyle şeyler tabii.Transfer kolay aslında tabi ki o kadar kısa sürdüki işlem ama öncesinde su içiyorsunuz baya sılkışık girmeniz gerekiyor transfere zor dayandım transferden çıkıncada o sıkışık vaziyette en az 20 dak yatmanız gerekiyor.Dayanamayınca gemşire yatakta altınızda bez var yapın biraz dedi ama bir türlü olmadı çatlıycam sandımEşimin yardımıyla nasıl kalktım yataktan baya acı çektim.Tuvaletten sonra rahatladım.O acıyla bir daha asla yapmam diye söyleniyordum
![]()
Çok ilginç ilk defa duyuyorum bunu. Kontrolde de sıkışık olunca yumurtalıklar daha kolay görünüyordu galiba. Tüp bebek konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu bir kez daha öğrenmiş oldum. Yaşamadan bilinmiyor böyle şeyler tabii.
Şimdi ne olacak peki? Yatmaniz gerekiyor mu günlük hayata hemen dönülüyor mu?
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Takipteyim![]()
Günlük hayata ağır işler hariç dönebilirsiniz dediler.şimdilik çok rahat yürüyemiyorum ama tarın daha iyi olurum herhalde.Ve iğnelere devam yanındada bir çok ilaç verildi.7 Eylülde kan testi yapıcakmışımÇok ilginç ilk defa duyuyorum bunu. Kontrolde de sıkışık olunca yumurtalıklar daha kolay görünüyordu galiba. Tüp bebek konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu bir kez daha öğrenmiş oldum. Yaşamadan bilinmiyor böyle şeyler tabii.
Şimdi ne olacak peki? Yatmaniz gerekiyor mu günlük hayata hemen dönülüyor mu?
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Takipteyim![]()
Çok heyecanlı. Zaman geçmek bilmez şimdi. İnşallah çift çizgiyi görürsünüzGünlük hayata ağır işler hariç dönebilirsiniz dediler.şimdilik çok rahat yürüyemiyorum ama tarın daha iyi olurum herhalde.Ve iğnelere devam yanındada bir çok ilaç verildi.7 Eylülde kan testi yapıcakmışım
Evet katılıyorum size. Psikolojik olarakta aslında beklemesi heyecanlı ama çok zor oldu mu olmadı mı vs. Allah yardım etsin bizeBende 4 tane toplama olduğu için çok fazla iğne oldum .İlk toplamalarda benim süre 10 günü geçiyordu bir keresinde 15 günü bulmuştu.Son taplamada 8 gün sürdü.hergün 3 iğne göbekten son günlerdede iğneler artıyor çatlamasın diye iğneler ekleniyır.Benim bu sabah transferim oldu çok zorlandım bu sıkışıklık beni mahvetti.İşlemden sonra 20 dak yatırıyorlar ama ben malesef 20 dak dolmadan kalktım tuvalete gittim.Bağırmamdan her yer inledi çok kötü oldum yataktan bile kalkamadımbence en zoru transfer....