Elbette konuştuk. Kim bilir kaçıncı kez. Bu böyle gitmez duzelmemiz lazim dedik. Ama yok yok yok. Sabaha yine kavga kiyamet. Çocugun yaninda bari bağırma dememe rağmen aynı şeyi yaptı evden git dedim. Şimdi evde yok. Bilmiyorum bu huzursuz ortamda bebek nasıl büyür? Biz ne zaman kavga etsek hemen uyuyor bebek. Onu öyle görünce daha da üzülüyorum.Bir öküzle ömür sürdürmek gerçekten çok zor. Çüsten başka kelimeden anlamaz çünkü.
Küfürü size karşı ediyorsa affedilir gibi değil.
Hiç konuşmayı denediniz mi?
En azından çocuğunuz için.
Bende az değilim demissiniz ona istinaden diyorum belli ki bazı şeyler karşılıklı cereyan etmiş.
Bebeğinizin de kocanız gibi küfürbaz ve şiddete meyilli biri olmasını istemiyorsanız, ayrılın.Elbette konuştuk. Kim bilir kaçıncı kez. Bu böyle gitmez duzelmemiz lazim dedik. Ama yok yok yok. Sabaha yine kavga kiyamet. Çocugun yaninda bari bağırma dememe rağmen aynı şeyi yaptı evden git dedim. Şimdi evde yok. Bilmiyorum bu huzursuz ortamda bebek nasıl büyür? Biz ne zaman kavga etsek hemen uyuyor bebek. Onu öyle görünce daha da üzülüyorum.
sen mükemmel davrandığın halde, o sürekli küfür ediyor....Elbette konuştuk. Kim bilir kaçıncı kez. Bu böyle gitmez duzelmemiz lazim dedik. Ama yok yok yok. Sabaha yine kavga kiyamet. Çocugun yaninda bari bağırma dememe rağmen aynı şeyi yaptı evden git dedim. Şimdi evde yok. Bilmiyorum bu huzursuz ortamda bebek nasıl büyür? Biz ne zaman kavga etsek hemen uyuyor bebek. Onu öyle görünce daha da üzülüyorum.
Belki layık olduğu yere hayvanat bahçesine gitmiştir?Elbette konuştuk. Kim bilir kaçıncı kez. Bu böyle gitmez duzelmemiz lazim dedik. Ama yok yok yok. Sabaha yine kavga kiyamet. Çocugun yaninda bari bağırma dememe rağmen aynı şeyi yaptı evden git dedim. Şimdi evde yok. Bilmiyorum bu huzursuz ortamda bebek nasıl büyür? Biz ne zaman kavga etsek hemen uyuyor bebek. Onu öyle görünce daha da üzülüyorum.
kelimeleri ağzımdan almışsınız.Eski konularınıza bakınca neden bu adamla evlendiğinizi anlamadım.
İlla bu adamı baba yapmak zorunda değildiniz.
Daha düzgün birini bulur, ondan çocuk sahibi olurdunuz.
Bebek hayaliniz gerçek olunca adamdan kurtulmaya karar vermeniz düşündürücü.
tam olarak yazmak istediğim yorum..Eski konularınıza bakınca neden bu adamla evlendiğinizi anlamadım.
İlla bu adamı baba yapmak zorunda değildiniz.
Daha düzgün birini bulur, ondan çocuk sahibi olurdunuz.
Bebek hayaliniz gerçek olunca adamdan kurtulmaya karar vermeniz düşündürücü.
Çünkü adamı damızlık olarak seçmiş.siz niye böyle bir evliliğe çocuk yapıyorsunuz ki? çocuk yapmamış olsanız çocuksuz boşanabilirsiniz. yazdıklarınız boşanma sebebi. bilmiyorum ya bi bebeğin vebaline girmek bana çok ilginç geliypr.
o zaman o çocuğun vebaline girmiş oluyor işte. annelik sadece doğurmak değil ki doğurmamak da bazen.Çünkü adamı damızlık olarak seçmiş.
Tüm amacı anne olmakmış.
Bunun uzerıne bosanırsa cocugunu alıp ben bır nebze anlarım. Ama o gunahsız cocugu boyle bır ortamda adı cocuk var altında tutarsa, bu karaktersızlık oluyor...Çünkü adamı damızlık olarak seçmiş.
Tüm amacı anne olmakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?