İlk çocuk sonrası boşanma

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
İlk çocuktan sonra boşanan var mı? Neden bilmiyorum çevremde de oldukça fark ettiğim bir durum bu. Evlilikler sarsılmaya ve geri dönülmez bir hal almaya başlıyor.
Benim eşimle 2007den beri tanisikligim, 2011den beri de beraberligim var. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz oldu. Ama fark ettim ki tek başıma iken çok şeyi tolere edebiliyorken artık kaldıramıyorum. Öncelik çocuğumun ruh sağlığı ve geleceği olduktan sonra aslında onunla senelerimi harcayarak ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım.
Çok agresif biri. Ağzından asla küfür eksik olmaz. Çok sinirlendiğinde kolumu sıkar vs. Daha birkaç gün önce korkunç bir kavga çıktı kolumu sıktı tırnaklarını geçirdi yara kabuk bağladı şu an ama benim için o son damla oldu. Bende az değilim utanarak söylüyorum çokça karşılık verdim. Bu ne rezillik nasıl bir ailedir? Kendi annesi babası o çocukken birbirine giriyormuş. Şimdi o da kendi ailesi gibi davranıyor. Tek başıma sakin bir insanım ama küfrederek sürekli damarıma bastığı için sinir harbiyle geziyorum. Sütüm çekildi. Ayrılmak istiyorum ama biraz desteğinize ihtiyacım var. Tek olsam önemli değil fakat çocuğuma bu şeyi yaşatmak istemiyorum.

Bir öküzle ömür sürdürmek gerçekten çok zor. Çüsten başka kelimeden anlamaz çünkü.
Küfürü size karşı ediyorsa affedilir gibi değil.
Hiç konuşmayı denediniz mi?
En azından çocuğunuz için.
Bende az değilim demissiniz ona istinaden diyorum belli ki bazı şeyler karşılıklı cereyan etmiş.

Kaç sene geçmiş olursa olsun evlenince ilk bir sene de tanırsın eşini zaten canım . Öyle bir ayiyla çocuk buyutmektense bosanirim daha rahat güzel buyutursun beraber ken daha çok piskolajisi bozulacaktır

Elbette konuştuk. Kim bilir kaçıncı kez. Bu böyle gitmez duzelmemiz lazim dedik. Ama yok yok yok. Sabaha yine kavga kiyamet. Çocugun yaninda bari bağırma dememe rağmen aynı şeyi yaptı evden git dedim. Şimdi evde yok. Bilmiyorum bu huzursuz ortamda bebek nasıl büyür? Biz ne zaman kavga etsek hemen uyuyor bebek. Onu öyle görünce daha da üzülüyorum.

Bebeğinizin de kocanız gibi küfürbaz ve şiddete meyilli biri olmasını istemiyorsanız, ayrılın.
Eşinizin anne babası ayrılmamış ve sonuç; size küfreden, tırnaklayan koca.

sen mükemmel davrandığın halde, o sürekli küfür ediyor....

Belki layık olduğu yere hayvanat bahçesine gitmiştir?
Valla insanlar konusa konusa anlaşır derler ama sizin ki insanlıktan nasip alamamış ne yazık ki.
Imkaniniz varsa şayet otobana davet edin onu.

Eski konularınıza bakınca neden bu adamla evlendiğinizi anlamadım.
İlla bu adamı baba yapmak zorunda değildiniz.
Daha düzgün birini bulur, ondan çocuk sahibi olurdunuz.

Bebek hayaliniz gerçek olunca adamdan kurtulmaya karar vermeniz düşündürücü.

kelimeleri ağzımdan almışsınız.

tam olarak yazmak istediğim yorum..

siz niye böyle bir evliliğe çocuk yapıyorsunuz ki? çocuk yapmamış olsanız çocuksuz boşanabilirsiniz. yazdıklarınız boşanma sebebi. bilmiyorum ya bi bebeğin vebaline girmek bana çok ilginç geliypr.
Çünkü adamı damızlık olarak seçmiş.
Tüm amacı anne olmakmış.

ama siz ben de az degilim diyorsunuz,
bilmiyorum eski konularinizi okumadim,
ama esiniz de sizin gibi cocugunu size vermek istemeyebilir, yasi uygun olunca cocugun onunla yasamasini isteyebilir.
bunlari hesaba katiyor musunuz?

bebeğinizin öyle bir ortamda büyümesi ayrılmanızdan daha kötü

Ben onu çok severek evlendim. Damızlık olarak seçmişsin vs gibi iğrenç yorumlara gerek yok. Başınıza gelmesi halinde beni anlayabilirsiniz anca. Sevgililik döneminde ayrıldım (oldukça sevmeme rağmen bu kabalığı sebebiyle) ama annem araya girdi ve evlenmemize vesile oldu. İlk 6 ay iğrenç geçti. Yine boşanacağım dedim ama mucize gibi düzeldi her şey. Sonra ben hamileyken 4 aylik civarı annesi koahtan yoğun bakima kaldırıldı. Bende aptal gibi tek başına kalamaz dedim evimiz kiraydı dağıttık eşyaları izmire taşındık istanbuldan kayinvalidemin yanına. Fakat bir süre sonra iyileşince asalaksiniz vs dedi evi dar etti. Daha sonra da kovdu. Bizde ailemin evine geldik. Fakat doğuma çok yaklaşınca ev tutamadik. Masraflar dolayısı ile eşya vs almaya da para bulamadık. Eşim babamın şirketinde çalıştığı için bol bol birlikte vakit geçirdik ve fazla muhabbet tez ayrılık getirir misali her şey çok kötü gitmeye başladı. Olay sizin zannettiginiz kadar basit olsa zaten buraya yazmayacağım.
O kötü biri değil sadece agresifliginin önüne geçemiyoruz.

Çünkü adamı damızlık olarak seçmiş.
Tüm amacı anne olmakmış.
Bunun uzerıne bosanırsa cocugunu alıp ben bır nebze anlarım. Ama o gunahsız cocugu boyle bır ortamda adı cocuk var altında tutarsa, bu karaktersızlık oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…