İlk çocuk sonrası boşanma

Bunun uzerıne bosanırsa cocugunu alıp ben bır nebze anlarım. Ama o gunahsız cocugu boyle bır ortamda adı cocuk var altında tutarsa, bu karaktersızlık oluyor...
Bana kalırsa adamla işi bittiği için er geç boşar.

Adamı yaklaşık 10 yıldır tanıyorsunuz. Karakteri sürpriz değil yani.
Gayet iyi tanıyordunuz.
Ve tüm konularınız evlenmeden önce de, sonra da gebelik üzerine.
Adam baba olmak istemediği halde hamile kalmak için olağanüstü çaba sarfetmişsiniz.

Ben onu her haliyle sevdim, o yüzden devam ettim, evlendim derseniz; şimdi neden şikayet ediyorsunuz derim.
Aile terapisi, uzman desteği almak aklınıza gelmedi mi bunca yıl?

Yazdıklarınız daha vahim. Huyu kötü diye terkediyorsunuz, anneniz istedi diye evleniyorsunuz. Boşanacakken bir anda düzeliyor, çok enteresan. Sonra 5 parasız ailenize sığınıyorsunuz.
Ama "fazla muhabbet tez ayrılık getirdi" diyorsunuz. Yalnız bu kadar sıkıntı içinde tüm derdiniz; hamile kalmak. Bu hiç değişmemiş.

Sizin de eşinizden geri kalmadığınız doğru.
Çocuğun kaderi güzel olur inşallah.

yardım istedim ve bu üzüntüler yetmez gibi bir de siz vurdunuz. sözler önemlidir. birinin hayatına istemeden son verebilirsiniz. umarım bir gün anlarsınız. konuyu takibi bırakıyorum. yazık ki unutmuşum kadın kadının has düşmanı. iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…