İlk çocuk sonrası hemen hamile kalanlar..

eylul0202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
112
22
98
34
Hanımlar Mayıs 2017 de anne oldum bir oğlum oldu. Ama şimdi tekrar 6 haftalık hamileyim. İkiz gebelik görünüyor. Benim durumumu yaşayan var mı.

Eklentiler

• IMG-20180221-WA0001.webp
    IMG-20180221-WA0001.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 88
masallah demeye geldım
hayırlı olsun
doktorunuzla gorusmussunuzdur zaten kendınıze ıyı bakın

masallah demeye geldım
hayırlı olsun
doktorunuzla gorusmussunuzdur zaten kendınıze ıyı bakın
Teşekkür ederim. Doktora gidince öğrendim. Çok şaşırdım. Ilk gebegim 1 yıl sonra çatlatma iğnesiyle oldu ondan dolayı beklemiyordum. Duyunca ve gorunce şaşkına uğradım. Zorlanacagimi düşünüyorum

Teşekkür ederim. Doktora gidince öğrendim. Çok şaşırdım. Ilk gebegim 1 yıl sonra çatlatma iğnesiyle oldu ondan dolayı beklemiyordum. Duyunca ve gorunce şaşkına uğradım. Zorlanacagimi düşünüyorum

evet zorlanacagın muhakkak o kesın fakat bı 5 yıl sonra ıyıkı dıyeceksın ve hepsıne degecek :)

Insallah öyle olur. Hayırlısı olsun. Ilk gebeligimde 27 kilo aldım. Kilo almamak için ne yapabilirim bilmiyorum
Hayirli olsun zor olacak ama yardim edenin varsa bir nebze rahatlarsin
Kilo almamak icin tatlidan uzak dur
Yemeklerin yaninda yogurtlu kereviz yogurtlu havuc gibi doyurucu salatalar ye
Aralarda acikinca ev yapimi yogurt ve meyve salatalik havuc ye
Ben pek yiyemezdim ama hep boyle beslendim 8 kilo aldim
Merak etme ikizlerin dogsun hepsini verirsin

Hayirli olsun zor olacak ama yardim edenin varsa bir nebze rahatlarsin
Kilo almamak icin tatlidan uzak dur
Yemeklerin yaninda yogurtlu kereviz yogurtlu havuc gibi doyurucu salatalar ye
Aralarda acikinca ev yapimi yogurt ve meyve salatalik havuc ye
Ben pek yiyemezdim ama hep boyle beslendim 8 kilo aldim
Merak etme ikizlerin dogsun hepsini verirsin
Teşekkür ederim. Yardım ailelerimiz var artık mecburen yardım ederler.Ilk cocukta 5. 6. Aydan sonra çok tatlı yedim. Ve ekmek çok yedim. Salatalar doyurmaz gibi beni ilkkende mide bulantısı yaşamadım herseyi yedim. Doymuyordum bu da öyle olursa ne yaparım

Teşekkür ederim. Yardım ailelerimiz var artık mecburen yardım ederler.Ilk cocukta 5. 6. Aydan sonra çok tatlı yedim. Ve ekmek çok yedim. Salatalar doyurmaz gibi beni ilkkende mide bulantısı yaşamadım herseyi yedim. Doymuyordum bu da öyle olursa ne yaparım
Kivircik salata benide doyurmaz ama yogurtlu salatalar iyi oluyor bol bol yogurt

Insallah öyle olur. Hayırlısı olsun. Ilk gebeligimde 27 kilo aldım. Kilo almamak için ne yapabilirim bilmiyorum

ben hamılelıgımde 14 kılo verdım
bol dogal ev yapımı yogurt ve galeta
salata salatanın her turlusu kerevızlı havuclu mesela
balık
kayısı cevız fındık bırer tane gunluk sabah kahvaltıda
haslama yumurta 2 tane yedın mı o bayaa tok tutuyor

ben hamılelıgımde 14 kılo verdım
bol dogal ev yapımı yogurt ve galeta
salata salatanın her turlusu kerevızlı havuclu mesela
balık
kayısı cevız fındık bırer tane gunluk sabah kahvaltıda
haslama yumurta 2 tane yedın mı o bayaa tok tutuyor
Yaaa tam tersini yaşamışsınız. Herkes kilo veremez. Tamam söyledikleriniz gibi yaparım. Inşallah kilo almam

Hayırlı olsun canım bende ikiz annesi olmayı isterdim şükürler olsun 2 kızım var evet zordur ama ilerisi mükemmel olurr

Hayırlı olsun canım bende ikiz annesi olmayı isterdim şükürler olsun 2 kızım var evet zordur ama ilerisi mükemmel olurr
Teşekkür ederim. Size de nasip olur inşallah. Allah kızlarını sana bağışlasın oncelik sağlık inşallah can sağlıkları da iyi olur. Oğlumla 3 olacak bi anda biter getirmem daha büyük konuşmak gibi olmasın. Yeter Allah olmayana nasip etsin..

Back
X