- Konu Sahibi PamukPrensesPathem
-
benim ilk çocuğum kız ya da erkek olsun diye bir düşüncem yoktu.. sonuçta o benim ilkimdi.. kız da olsa, erkek de olsa yeter ki hamile kalabileyim diye düşünürdüm... ilk çocuğum kız oldu.. şimdi ikinciye hamileyim.. bir kızım var bir de oğlum olsun istemiştim.. ama tabii öncelikle herşeyin hayırlısı olmalı.. ilki oğlan olsaydı belki de ikinciyi kız isteyecektim.. şimdi ikinci evladım da kız.. allah ım bahtlarını güzel etsin, sağlıklı sıhhatli olsunlar da kızmış erkekmiş hiç önemli değil açıkcası...
Ilk cocukta hic öyle bir düsüncem olmadi, saglikli olsunda kiz erkek önemli degil dedim hep!!
Kizim oldu, Anneannem duydugunda "Ilk cocugu kiz olan anneler sanslidir yavrum" dedi :1rolleyes:..
Gerci saglikli hayirli ugurlu evlad olsun baska bir istegimiz yok tabi!!!
hihoyyyt
cnm sana bahsetmişimdir daha önce belki ben kendim çocuk düşünmüyorum.
ancak yeğenimin kız olmasını içimden çok istemiştim. tabii ki erkek de olsa sevgimden bir şey azalmayacaktı, en önemlisi sağlıklı doğmasıydı ve annesinin de hamileliği sorunsuz atlatmasıydı en büyük dileğimiz. ama içimden kız olmasını nasıl diyeyim daha çok istiyordum, ileriye dönük düşüncelerimle ilgiliydi belki de. malum erkek olunca bizle değil babayla, dayıyla daha çok paylaşımı olurdu. ama kız olunca annesi, ben,teyzesi, anneanne, babaanne, oooh allah sağlık verir de görürüz o günleri inşallah.
ha bu arada kız oldu yeğenim, bir yaşına yaklaşıyor:ecrin_bebek:[/QUOTE
benım kardesımde erkek ıstıyo ılk cocugunu gercı hala cocuk dusunmuyolar ama,
dedıgın gıbı kız anneyle teyzeyle daha bı paylasım ıcınde oldugundanmıdır nedır kızlara zafım var
senınde gonlune gore olmus yıgenın allah uzun omur versın saglıklı hayırlı...
sende dusun bence ya cocuk baska bıse bence
annelıkte oyledır ne bılıyım ınsan yasamak ıster o duyguları herhalde en azından ben ısterım
bende ayrım yapmıyorum kız yada erkek...saglıklı sıhhatlı olsunlarda...
ama kız cocugum olmasını ısterım onu cicili bicili gıydıretım...tokalar taclar takayım...
susuleyım...kırmızı mınıcık ayakkabı alıyım....
pembe elbıseler gıydıreyım...cok severım suslemeyı...
erkege yapılmıyor işte...
valla ebru hayal dunyasına gıttım canım sayende....isallah hayaller gercek olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?