ilk çocuk

PamukPrensesPathem

14.02.2011 sözlendik:)
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
10.032
4
206
Diğer

ik cocuğunuz ne olsun itersiniz?..:uhm:.
çocuğu olanlar ne olmasını istediniz?:uhm:

ben hep ılk cocugum kız olsun ıstıyorumkaydirigubbakcemile3
kız erkek ayırımını sevmem dogru bulmuyorum ılk once saglıklı ve hayırlı olsun ama bu baska bıse sadece ılk cocugum hep kız olsun ıstegı var ıcımde:CüvCüv:
bende annemın ılk kızıyım ondanmı bılmıyorum
daha anneye yakın destek yardımcı dıye dusunuyorum
gercı bu devırde erkekte kızda ynı ama sadece paylasmak ve sızınde dusuncelerınızı ogrenmek ıstedım:enbuyukkk:

Son düzenleme:
bende hep kızım olur inşallah dedim.rabbim çok harika bir kız evlat verdi bana şimdi 14 yaşında.allah herkesin gönlüne göre versin.ama doğduktan sonra kız erkek hiç farketmiyor.onların aşkı hiçbirşeye benzemiyor çünkü

eşimimde bende bir kızımız olsun istedik.çok şükür verdi.senin yaşına daha yakın olması açısından daha iyi gibi.ama kızı aratmayacak kadar sağ duyulu erkek çocuklarıda var tabi.

benim ilk çocuğum kız ya da erkek olsun diye bir düşüncem yoktu.. sonuçta o benim ilkimdi.. kız da olsa, erkek de olsa yeter ki hamile kalabileyim diye düşünürdüm... ilk çocuğum kız oldu.. şimdi ikinciye hamileyim.. bir kızım var bir de oğlum olsun istemiştim.. ama tabii öncelikle herşeyin hayırlısı olmalı.. ilki oğlan olsaydı belki de ikinciyi kız isteyecektim.. şimdi ikinci evladım da kız.. allah ım bahtlarını güzel etsin, sağlıklı sıhhatli olsunlar da kızmış erkekmiş hiç önemli değil açıkcası...

Ilk cocukta hic öyle bir düsüncem olmadi, saglikli olsunda kiz erkek önemli degil dedim hep!!

Kizim oldu, Anneannem duydugunda "Ilk cocugu kiz olan anneler sanslidir yavrum" dedi :1rolleyes:..

Gerci saglikli hayirli ugurlu evlad olsun baska bir istegimiz yok tabi!!!
hihoyyyt

allah bagıslasın

allah bagıslası bende sanslı olduklarını dusunuyorum
tabı oncesaglık ve hayırlı olması

Tabiki ilkte olsa ikinci de olsa kaçıncı olursa olsun en önemlisi sağlıklı,hayırlı bir evlat olması ama benim gönlümde hep ilk çocuğumun erkek olması geçiyor:ecrin_bebek:.Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

cnm sana bahsetmişimdir daha önce belki ben kendim çocuk düşünmüyorum.

ancak yeğenimin kız olmasını içimden çok istemiştim. tabii ki erkek de olsa sevgimden bir şey azalmayacaktı, en önemlisi sağlıklı doğmasıydı ve annesinin de hamileliği sorunsuz atlatmasıydı en büyük dileğimiz. ama içimden kız olmasını nasıl diyeyim daha çok istiyordum, ileriye dönük düşüncelerimle ilgiliydi belki de. malum erkek olunca bizle değil babayla, dayıyla daha çok paylaşımı olurdu. ama kız olunca annesi, ben,teyzesi, anneanne, babaanne, oooh allah sağlık verir de görürüz o günleri inşallah.
ha bu arada kız oldu yeğenim, bir yaşına yaklaşıyor:ecrin_bebek:

bende ayrım yapmıyorum kız yada erkek...saglıklı sıhhatlı olsunlarda...
ama kız cocugum olmasını ısterım onu cicili bicili gıydıretım...tokalar taclar takayım...
susuleyım...kırmızı mınıcık ayakkabı alıyım....
pembe elbıseler gıydıreyım...cok severım suslemeyı...
erkege yapılmıyor işte...
valla ebru hayal dunyasına gıttım canım sayende....isallah hayaller gercek olur..

evt o kızların gıyımlerı benı olduruyo zaten
ama halamın ıkı tane erkek torunu var oyle guzel bıseylerkı bıtanesı mavı gozlu adm gıbı tavırları var bı gorsenız ıkı yasında yenı yenı konusuyo o pantolonları gomleklerı gıyıp kurtlar vadısını seyretmesı tam bı adam tek basına oturyup dızıyı ızlıyo
allah ıkısını tattırsın ıkısınınde yerı farklı

Hic fark etmez ama isterim ki 1 kizim 1 oglum olsun....ilk hangisi olsun onu Allah bilir benim dememle degil. Yeter ki saglikli olsun...saglikli olsun da ne olursa olsun.

valla benım hıc gecmedı ıcımden tabıkı allah neyı kısmet eder bılmıyorum ama ben meleggımın hep erkek olmasını ıstemısımdır nebıleyım hep oglum dıye sevıyorum onu belkıde erkek olucak dıye ama saglıklı olsun da kız erkek hıc umurumda degıl sonucta benım canımdan bı can odaa

benim ilk cocugum´un ne olacagini hic düsünmemistim diyemiycem, ama su varki babam hep kiz cocuklari oldu diye anneme bazi eziyetler yaptigi icin benim ilk cocugum erkek olmasini istemistim, Allah´in isine bak benim ilk erkek oldu.....sonrada iki kizim daha....Allah herkese cocuklarini bagislasin......
unutmayin´ki kiz cocuklarinda bereket vardir....

cnm bende her zaman kız çocuğuna daha yakın hissetmiştim kendimi ama oğlum oldu. yani özel isteğim yoktu cinsiyet konusundada hep kızım olur gibi geliyodu oğlum oldu çok şükür. mutluyum

canım bende ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum bıcır bıcır konuşan sevimli afacan bir kız çocuğu canlandırıyorum gözümde hep, hatta ilk çocuğum kız olursa belki başka çocuk yapmam diye düşünyorum allahım isteyen herkese versin inşallah aratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…