• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk çocuk

bende küçüğüklüğümden beri hep abim olsun istemiştim oyüzden ilk çocuğumun erkek olsun isterdim Allahta gönlüme göre verdi 5 aylık bir oğlum var

benım ıcın kız erkek olsun farketmes.saglıklı sıhatlu ve hayırlı evlat olsun yeter.kız cocukları tabi daha farklı oluyo elbıselerı cılvelerı baska oluyoo.

bende eşimde ilk çocuğumuzun kız olmasını çok istedik ve oldu şimdi 7 yaşında bana arkadaş oldu artık.Allah hepinizin gönlüne göre versin.

daha bebegım olmadı ama kız olsun istiyoruz eşim evde iki tane özlem olsun dıye ıstıyorum dıyor ama:dilcikar:

allah benimde gönlüme göre verdi ve bir kizim var ama hamileyken hep dua etmisimdir saglikli ve hayirli bi evlat olsun diye
allah isteyen herkeze bu güzel duyguyu tatirir insallah

benim gönlümden hep kız geçiyodu çok şükür sağlıklı bi kızım oldu
ama eşim erkek istiyodu abi olsun kardeşlerine sahip çıksın diyodu
hayırlısı buymuş kızımız oldu abla olacak kardeşlerine sahip çıkacak ama kardeşi yok henüz :1no2:
hakkımızda hayırlısını versin rabbim kız erkek fark etmez:Saruboceq:

hep bır kızım olmasını ıstemıstım ama bır oglum oldu.sımdı oglum olmasından cok memnunum.cunku oglum bız kadınların yasadıgı sıkıntıları yasamayacak bır erkek olarak.ev ısı,bakımlı olmak,temızlık yapmak hep kadınlarda yazık bıze yaaa

Açıkçası cinsiyeti ile ilgili hiç takıntım olmamıştı,ama ben ilk çocuğum annem hep der ki ilk bebeğim kız olduğu için çok mutluyum 2 tane de erkek kardeşim var..Annemle aramızda yaş farkı az aynı zamanda deli gibi bağlıyız birbirmize,dostuz,sırdaşız,sevgiliyiz,aşıkız herşeyiz:) Bu yüzden benim de ilk bebeğim Prenses olduğu için çok çok çok mutlu oldum..Oğlum olsaydı da mutlaka sevinirdim..İNSAN yavrusunu seçer mi ayırır mıı değil mi ama..
Anneannem de der ki ilk bebeği kız olan anne çok nasiplidir ve ilk bebeğin kız olması eve bol bol bereket ve kısmet yağdırır..Çok güzeldir..
Sağlıklı evlat olsun lar hayırlı olsunlar inş.Şimdi bir de oğlumuz olsun istiyoruz inşaallah:) yanakları kızaran smili:P

ilk bebeğimin erkek olmasını ikinci bebeğimin kız olmasını isterdim
Allahım gönlüme göre verdi Allah herkesin yavrusunu bağışlasın
yanısıra benim yavrularımıda bize bağışlasın

Aslında çokta farketmiyordu ilk bebeğin cinsiyeti.
Çünkü ne oğlum vardı, ne de kızım..
Ama ben genel olarak erkek çocuklarını çok severim,
bu yüzden aklımdan hep geçiyordu.
Allaha çok şükür gönlüme göre oldu.

ben sızden farklı hep ilk cocugumun erkek olmasını ıkıncınınde kız olmasını ıstedım olduda
bırı erkek bırı kız ıkı bebıslerım var
aslında onemlı olan hayırlısını ıstemek allah herkese hayırlı evlat versın kızlar

Bende kızım olmasını çok istiyorum gönlümden hep öyle geçiyor ama Rabbim anne olma lütfunu anne olma şansını bana da nasip etsin inşallah ve de sağlıklı olsun evlat sonuçta kız erkek ne farkeder bu hepsinden değerli.

ben hep bir kız çocuğum olsun istemişimdir rabbim de gönlümüze göre verdi... gamyoncuiremsu su anda ikinci çocuğu düşünmesemde hep gözüm erkek çocuklarına kayıyor... :emir_bebek: rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin herşeyden önce... :Saruboceq:tabi olmayanlarında en kısa zamanda olması dileğiyle.. :Saruboceq:

ben bekarken hep bir kızım olsun derdim ama benim bir oğlum oldu ama iyikide bir oğlum olmuş diyorum rabbim herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin ama eğerki 2.bir bebek yaparsam ileride bir kızım olsun çok istiyorum çünkü bir oğlum var erkek evladı biliyorum birde kızım olursa iyi olur ama iyide Allah sağlıklı evlat versin vede herkesin gönlüne göre versin

Eşim kız çocuk istiyor aslında sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyor ama gönlünden kız geçiyor.Ben de rüyalarım da hep tosun gibi bir erkek bebeğim olmuş gibi görüyorum.sonuç olarak ne olursa olsun tek dileğim o muhteşem duyguyu tadabilmek.6-7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.zaman zaman korkuyorum.Allahım o güzel duyguyu benden esirgeme sağlıkla eli ayağı düzgün,ailesine,vatanına hayırlı,sağlıklı bir evlat ver bana da diye hep dua ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim gönlüme göre verdi 2 tane dünya tatlısı kızımız var
dilerim sende gönlündekine kavuşursun
evladın kız erkek ayrımı olmaz rabbim ne verirse hayırlısını versin fakat kız bir başka oluyor yada bana öyle geliyor erkek yok diye herşeyin hayırlısı ne diyelim

Taa onceleri hep bir oglum olsun isterdim ne kadar da ayirim yapmak iyi olmasada, hepte saglikli ve hayirli bir evlat olsun da ne olursa olsun dediysem de...hep gonlum oglana giderdi.
evlendim tamamen degistim...kizim olsun...guzel bir kizim olsun, bana yakin olsun yavrucugum...benim ablam yok, kiz kardesim yok, teyzem yok, halalarim ve kuzenlerim hepsi turkiye de...tek anneannem ile annem var...çok iyi tabi ama bazen insan dertlesmek istiyor...onlar soylesen bi dert uzulup agliyorlar...ama susmak daha kotu
içime atiyorum hep...
dua ediyorum...hangisi evladi bana nasip ederse Allahim onu etsin...

kızlar ben hep diyorum ya inşallah kızım olsun diye
geçen hafta görümcem kırkı çıkınca bebeğini gezmeye çıkardı bize de geldiler
bebeğinin altını değiştirmek için bizim yatağımızı yatırdı
bana da dedi ki yatağınıza daha önce hiç bebek yatırdılar mı
bende hayır dedim
o zaman benim oğlum ilk bebek sizinde bebeğiniz erkek olacak öyle derler dedi
var mı böyle bir şey yaa? yazarken kendi kendime diyorum ki saçmalama herşeyin en doğrusunu en hayırlısını Rabbim bilir sende mi böyle şeylere inanıyorsun ama yine de sizlerle paylaşmak istedim
Rabbim hayırlısını versin tabii ki ama ben kızım olmasını çok istiyorum.

Back
X